İnatla bir gün ANNE olacağım !

sağol cnm allah razı olsun şimdi yeniden hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma alcağım günü bekliyorum.. senide oğluna bağışlasın cnmm neden tekrar bebeğin olmuo

yumurtlamayınca olmaz akıntı sanırım ben hep takip etmiştim az olmuştu bende herkesde aynı olmayabilirmiş akıtnı bile olmayabilirmiş ama yumurtan çatlamış olurmuş. Büyümesini bilemeyeceğim gülsüm kız elimde ultrason olsa bakardım sana :)))) o zaman yanıtlardım

amanın herkes aynı cevabı vermiş demekki yımırtlayıncaaaaaa seviommmmm işteeee sizide ayrıca bugün ben şımarcaktım yaf size noluyyykaydirigubbakcemile2

bak şımarma sırasını ayşeyle kimseye vermiyozzzzz. çünkü biz daha sincapları bulmadık daha duygusalız biz.ayy şaka bi yanada geçen balık ayıklar bir kaç balık hamileydi elime geldi yavru içim nasıl tuhaf oldu yaa. senağlama

afiyet olsun şımarık hamiş:1hug: pekiiii yumurtanın çatladıgını gösteren bir belirti var mıdır:uhm:
evet kızlar dr um banada demişti eğer akıntı ve ardından kasık ağrısı olursa çok iyi geçen ay olmuştu hem akıntı hemde ağrı bu ay bakalım nolcak kendi haline bıraktım

canım benim de yaaa gecen ay akıntı da coktu kasık agrım da, ama bu ay ikisi de olmadı desem yeridir, çoook az yani, o zaman bu ay da kesin hamişim bena.s:roflol:

ben hiç bi zaman akıntıdan anlamadım ki anlayamadım daha doğrusu hep akıntı aynı geliyo sanıyodumkaydirigubbakcemile3 ateş yöntemi sayesinde anladımdı

neyse ercancığazım bakzek yarın allahın izniyleee. :lepi:

ayy kuzuummmmmmmm sen hamile ol bak gör nası şımarcan eminimm.. :kedi:

ateşin yükseliyor :teytey: tek bildiğim bu

bana da baaaaak:roflol::roflol:

yaaa konuşma ööle yiyoz ki onu biz:icecream::icecream:

aslında mervenin ateş ölçme yöntemi vardı oda iyidi ben deneyemeden hamile kaldım b dahaki sefere inşallah

valla ıkı dakka selenı doyuram dedım 3 sayfa yazmışınız haın gacılar

merve ateş ölçme yöntemini anlat bakem benim 36,3 le 36,5 arası bugüne kadar ölçtüm

seherim boşver zaten konuştuğumuz şeyler günlük olağan konuşmalar geçmişe bakmana hiiç gerek yok

sehercim gel sen varken de çalarız bu çeneleri anacım ateş ölçmeyi ben hiç denemedim,zaten derecem de yok...

esraaa sen ne zaman evlendin kız, bize de 1 yıl 3 ay oldu, 26 temmuzdu bizim düğün, aynı dönem nerdeyse

merve ateş ölçme yöntemini anlat bakem benim 36,3 le 36,5 arası bugüne kadar ölçtüm

regl ilk gününden itibaren ölçüyorsun cnmm diyelim ki 36,3 ,36,5 36,4 işte bu civarlarda çıkıyor ateşin sora birgün o ateşin düşüyor endüşük değerini alıyor attım 36,1 oldu ertesi gün birden yükseliyor gene attım 36,6 36,7 hep böle devam ediyor burdan anlıyoruz ki 36,6 olduğun gün yumurtan çatlamış.. yalnız sabahları hep aynı saatte ve yataktan kalkmadan dilatından ölçmek şartı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…