Ben daha bu gün üye oldum yazın nedense dikkatimi çekti belki şu an hamile olabilirsin ama umudunu kaybetme lütfen degilsende allah yüce rabbim o muhtesem duyguyu yaşatır inşallah kardeşim sanada 1 oglum var ama daha olmayacak tesadüf buldum siteyi önce çok üzüldüm ama yapacak bişey yok alışdım sanırım tedavilere inanmıyorum ..........yüce rab en azından 1 tane nasip etti şükür bunada
amanın herkes aynı cevabı vermiş demekki yımırtlayıncaaaaaa seviommmmm işteeee sizide ayrıca bugün ben şımarcaktım yaf size noluyyykaydirigubbakcemile2
afiyet olsun şımarık hamiş:1hug: pekiiii yumurtanın çatladıgını gösteren bir belirti var mıdır:uhm:kız yeni geldim yemekten çatlaklar sizii.. geçmişi okudum iki dakikacıkkaydirigubbakcemile3
yumurta akı yumurtlayınca oluyor diye biliyorum lakiiin çokta emin değilim gerçi şu mantıkta yürürsek yumurtlayınca olduğunu sizde anlarsınız " yumurta kıvamında akıntı olunca çalışmaları hızlandırın " diyorlar ya demekki daha çatlamadıı iş işten geçmedi oyüzdende çalış ki karşılaşsın yumuşla sperm kaydirigubbakcemile3
evet kızlar dr um banada demişti eğer akıntı ve ardından kasık ağrısı olursa çok iyi geçen ay olmuştu hem akıntı hemde ağrı bu ay bakalım nolcak kendi haline bıraktım
yumurtlamayınca olmaz akıntı sanırım ben hep takip etmiştim az olmuştu bende herkesde aynı olmayabilirmiş akıtnı bile olmayabilirmiş ama yumurtan çatlamış olurmuş. Büyümesini bilemeyeceğim gülsüm kız elimde ultrason olsa bakardım sana :)))) o zaman yanıtlardım
yumurtlamayınca olmaz akıntı sanırım ben hep takip etmiştim az olmuştu bende herkesde aynı olmayabilirmiş akıtnı bile olmayabilirmiş ama yumurtan çatlamış olurmuş. Büyümesini bilemeyeceğim gülsüm kız elimde ultrason olsa bakardım sana :)))) o zaman yanıtlardım
ayy kuzuummmmmmmm sen hamile ol bak gör nası şımarcan eminimm.. :kedi:bak şımarma sırasını ayşeyle kimseye vermiyozzzzz. çünkü biz daha sincapları bulmadık daha duygusalız biz.ayy şaka bi yanada geçen balık ayıklar bir kaç balık hamileydi elime geldi yavru içim nasıl tuhaf oldu yaa. senağlama
afiyet olsun şımarık hamiş:1hug: pekiiii yumurtanın çatladıgını gösteren bir belirti var mıdır:uhm:
canım benim de yaaa gecen ay akıntı da coktu kasık agrım da, ama bu ay ikisi de olmadı desem yeridir, çoook az yani, o zaman bu ay da kesin hamişim bena.s:roflol:
bana da baaaaak:roflol::roflol:yumurtlamayınca olmaz akıntı sanırım ben hep takip etmiştim az olmuştu bende herkesde aynı olmayabilirmiş akıtnı bile olmayabilirmiş ama yumurtan çatlamış olurmuş. Büyümesini bilemeyeceğim gülsüm kız elimde ultrason olsa bakardım sana :)))) o zaman yanıtlardım
bak şımarma sırasını ayşeyle kimseye vermiyozzzzz. çünkü biz daha sincapları bulmadık daha duygusalız biz.ayy şaka bi yanada geçen balık ayıklar bir kaç balık hamileydi elime geldi yavru içim nasıl tuhaf oldu yaa. senağlama
ayy kuzuummmmmmmm sen hamile ol bak gör nası şımarcan eminimm.. :kedi:
ateşin yükseliyor :teytey: tek bildiğim bu
bana da baaaaak:roflol::roflol:
yaaa konuşma ööle yiyoz ki onu biz:icecream::icecream:
merve ateş ölçme yöntemini anlat bakem benim 36,3 le 36,5 arası bugüne kadar ölçtüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?