İnatla bir gün ANNE olacağım !

4.36,5+
15.36,3+ ovulasyon testi pozitif (gülen yüzü gördüm)
16.36,4+
17.36,5+
18.36,5
19.36,3+
20.36,5
21.36,6
22.36.8
23.36.8
24.36,8
25.36,7
26.36,7
27.37
28.36,9
29.37
30.37,1
31.37 " 3 saat sonra silik çizgi çıktı "
32.37
33.37 "hemen silik çizgi.." kan sonucum 168,2

bu da benim ateş tablom

ayşede bu gun topike gırdı ama yazmadı herhal görmedım zaar ne yazdığını
valla ancım bende bı şımarık var hepinizin yerıne şımarıyo bana uyusada az rahat etsem ısırılmaddık ne burnum çımdırılmadık ne kolum ne yuzum kaldı kedı gıbı cadı

yok anacım sizde benim kocam gibisiniz şımartmayı bilmiyonuzz:roflol: ben en iyisi kendi kendime şımarammlülülülülülü

:roflol::roflol: anacım ben ne anlarım kadın ruhundan, erkeklerin de ruhu yok zaten:tomato:

güzel merveeeeem topiğimizin gülüüüüüüü oluyo mu:kedi:

şaka bi yana fotondaki bluzun çok güzeldi, ben çok severim basma desenli elbiseleri, çok yakışmış canım benim güle güle giy, kızın kocaman olsun da içine sığama bize göndernaniknanik

cadıya baaaak, seviyo seni annesi oooo, canım az bebeklikten cıksın, dişleri falan gelsin rahatlıycak annesi

kızlar bayrama elbıse ıstıyorum şöle hoş bişi fıkır versenıze bana saç boyama verdınız gıbı değil kimse bışı dememişti ben de çıkolata karamele boyadım

o zamana kış gelmiş olur, gri uzun lamswool bi kazak al, ben gecen bi yerde gördüm cok begendim, altına da ya siyah pantolon ya da diz aldı kumas etek cizme, ufff, süper, kazak bogazlı olursa bi de broş ya da madalyon tarzı kolye taş gibin olursun:)

valla etek kazak hiç düşünmedim şu yakası fırfırlı gömlekler var bı ara onlrdan alam dedım ustune hırka alına pantolon

fırfırlı gömleklerin modası gectiiiiii, alacaksan uzun kemerli gömleklerden al o zaman

lülülülülülü oldu kızzz ii şımarttın genee.. benim kocamda öle ya çok seviyor basma desenli kıyafetleri bunada bayıldıı gönderem kız sanaa keşkem daha önceden koysaydım aldığım yerde bi sürü vardı evin yakınında bir mağaza var ordan almıştım sanada alırdım ama kalmadı kız yeni sezon geldi ozaman etiketin yarısıydı yazlıklar bitsin diye
valla etek kazak hiç düşünmedim şu yakası fırfırlı gömlekler var bı ara onlrdan alam dedım ustune hırka alına pantolon
ohh alın alın giyinn bende hafta sonu kışlık bişi bakayım dedim yok anacım kimse göbeklileri düşünmemiş lcw dışındaa oraya girdim kendime geldim beee üzüldüm birden şişkolar ne yapıyor diye:kedi:

selam kızlar sabah yoktum işte evdeydim...sizden naber...son 2 gün 9 u sabaha kadar olmazsam test yapacağım...şuan sancım var yumurtalıklarımda...hayır olsun inşallah...

selam kızlar sabah yoktum işte evdeydim...sizden naber...son 2 gün 9 u sabaha kadar olmazsam test yapacağım...şuan sancım var yumurtalıklarımda...hayır olsun inşallah...

yasemincimm hayırlı haberlerini alırız inşallahhhhhhhhhh yarabbim ilk açılış senden gelirrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

yaa olur mu mervecim bu yıl da geçen yıl da hep robalı üstler moda, millet o yüzden hep birbirni hamiş sanıyo benim bir gömleğim bi de yeşilden bi kazağım var, onları giymiyorum artık herkes hamile msin diye soruyo:roflol:

basma gibi de yazlık bişeyim var elbise, ama kısa, tatyla giyiyorum yazın, o da robalı mesela, onu hamile kalınca da giyicem allah izin verirse...

canımcım hoşgeldin, inşallah gelmeyecek bu ay kırmızılar, gelse de zaten tam calısmamıstınız bu ay, önümüzdeki aya kesin gelecek senin bebişin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…