Ben öyle kafamda çok takıyorum bi tane amcam var bekarken amcamla çok iyoydik o yüzden uzagada geldim arada çok büyük problde yok niye aranıyor ben anlamiyormkafanıza takmayın... siz arayın... düzelir umarım ama düzelmese de çok sorun etmeyin derim
Ben öyle kafamda çok takıyorum bi tane amcam var bekarken amcamla çok iyoydik o yüzden uzagada geldim arada çok büyük problde yok niye aranıyor ben anlamiyorm
Sanmam konudmyrz su an kocamlasizin bilmediğiniz bir durum yaşanmış olabilir mi ki acaba
San
Sanmam konudmyrz su an kocamla
San
Sanmam konudmyrz su an kocamla
Bende bu fikre katılıyorum.Yani amca senin amcan neden ona ara diye ısrar ediyosun ki. Ben olsam ararım geçmiş olsun derim eşimin de selamı var amca derim biter. Empati yap bakalım bi desen gitmek istemedigin bi yere eşin gelmen için zorlasa huzursuz olmaz misin? Sebep ne olursa olsun bence koca koca insanlar nereye gidip gitmeyeceğini tercih edebilir. Ha seni de yollamazsa o zaman sorun. Ama senin gitmene karışmıyo kendi de gelmiyosa problem yok bence.
Ben mi uzuyorum o beni kirmayip ikidakka geçmiş olsun diyip kpatsa ölür müalt tarafı bi telle arama muhabbetine eşini niye üzüyorsun. ilerde kimse kimseyi aramıyor merak etme..
benim bebeğim doğduğunda amcam aramadı onunki doğduğunda da eşim aramadı
Ben öyle kafamda çok takıyorum bi tane amcam var bekarken amcamla çok iyoydik o yüzden uzagada geldim arada çok büyük problde yok niye aranıyor ben anlamiyorm
Ben mi uzuyorum o beni kirmayip ikidakka geçmiş olsun diyip kpatsa ölür mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?