Kızlar merhaba çok büyük olmasa da bi sıkıntım var yani kafama takıyorum amcamın ayağı kırılmış bir hafta önce esinle amcam arasında birşey yok aslında benim bebeğim doğduğunda amcam aramadı onunki doğduğunda da eşim aramadı bugün amcamın nosunu verdim ona bi iki dakika ara geçmiş olsun dedi kapat dedim sonra aramicam dedi bağırdı aramak mecburiyetinde miyim dedi artık derdi neyse anlamlar ve eşleri aradılar amcamın biz aramadik bitek İstanbul gidince de gelmicek amcama biliyorum çok takiyorum kafamda eve gelsin kavga edicez gene
Niye böyle yapıyor anlamıyorum ben onun ailesine olemi yapıyorum gerçi onun annesi babası abisi haricinde kimseyi tanımıyorum oda bundan faydalaniyor kendi amcasyla konuşmuyorlar diye benim amcamla konuşmak zor geliyor
Amcanız sizi aramadıysa demek ki sizin Ona verdiğiniz kadar değer vermiyormuş.Amcanızın belki hiç umurunda bile değilsiniz.Eşinize dayatma yapmanız yanlış.Aramak konuşmak istese zaten siz deseniz de demeseniz de konuşur
Amcamla bekarken çok iyiydik diyorsun da doğum yapmışsınız aramamış bundan daha büyük kırılacak bi olay yok bence
Bırak eşime aratmayı ben bile istemeye istemeye arardım böyle bi durumda