Hediye falan beklentim yok canım zaten. Yani dusunsene akşam eve geliyor. Hadi çıkıp pasta alalım diyor. Yani almasa uzulmiycem o derece. Artık pasta görünce gözlerim doluyor. Bende zaten sırf kırılmasın diye kabul ettim. Çünkü sevgisizlik boşvermişlik olduğunu düşünmüyorum. Onun sevgi gösterme biçimi bu değil. Çok küçük bişey evet ama gerçekten sinir harbi yaşıyorum şu an. O pastayı istemiyorum bu evde.Benim eşimde böyle ama çok şükür bunu bu kadar dert etmedim yani. Bence abartmanın bi anlamı yok gibi. Başka zamanlar alıyo işte.
Benim koca doğum günümde pasta bile almadı. Ama ben ona almıştım :)Hediye falan beklentim yok canım zaten. Yani dusunsene akşam eve geliyor. Hadi çıkıp pasta alalım diyor. Yani almasa uzulmiycem o derece. Artık pasta görünce gözlerim doluyor. Bende zaten sırf kırılmasın diye kabul ettim. Çünkü sevgisizlik boşvermişlik olduğunu düşünmüyorum. Onun sevgi gösterme biçimi bu değil. Çok küçük bişey evet ama gerçekten sinir harbi yaşıyorum şu an. O pastayı istemiyorum bu evde.
Yok canım kavga etmedim zaten. Etmem de. Sadece içim içimi yiyor. Yani asıl olay buradaki pasta dışında hiç heyecan yok hiç. Sevgiler günü, doğum günü, evlilik yıldönümü8 yıl boyunca söylemişsiniz değişmemiş. başka da bi prbleminiz yoksa bunu kagaya takıp huzursuzluk çıkarmayın
.
Adamı gömmek değil aslında. Adam iyi. Adam cici. Adamın allah eksikliğini göstermesin de benim içim içimi yiyor"Bu yıl yine başladı doğum günün yaklaşıyor. Dün de diyor neyli pasta olsun. Zıkımın kökülü olsun "
Bana sevimli geldii yaa, süpris diye bu kadar gömme adamıııı.
Haklısın. Kesinlikle evliliğimi yıpratacak bir durum değil ama istiyorum ya.Bir deyim vardir da,yanlis anlamayin sizi kinamak icin soylemiyorum bunu.bi zamandan sonra insana rahat da batarmis diye:)Maalesef oyleyiz artik,derdi olmayanda incik cincik biseyler arayip buluyor illa:)mutlu bi evliliginiz,sevdiginiz bi esiniz varsa bu da tuzu biberi olsun denir bana gore:)
Hediye istemiyorum zaten. Yani istediğim şeyi zaten alıyorum. Pasta mı oda alınıyor. Sadece heyecan kısmı eksik. Yani senenin başka bir gunu de canım pasta istese gidip alıyoruz. Bugün bari habersiz al. Supriz olsun.Nedense baştan sona saçma geldi bana.
Sevgiliyken tamam da evli olunca yapılan sürprizler al bir cepten öbür cebe koy. Bir de eksik olunca zaten alınıyor. Ne bileyim hediye olayı son derece saçma hele ki doğum günü gibi gereksiz bir günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?