ince düşünemeyen eş.

ama sen de harçlık veriyormuşsun bu durumda eşin haklı olabilir mi?
Sürpriz günü senden daha fazla alması gerekecek bu durumda???

Teşekkür ederim canım. Habersiz hediye alanın çok olsun. Gel pasta yemeye bize. Ben sinirden yarısını yiyicem o kesin:)

ama sen de harçlık veriyormuşsun bu durumda eşin haklı olabilir mi?
Sürpriz günü senden daha fazla alması gerekecek bu durumda???
Harçlık vermek değil. Yani para çekerim o da cüzdan dan alır. Bende demem niye neden alıyor sun. 1 hafta önce1 pasta parası da alabilir ister se. O fazla olunca cebinde fazla harcar kendi kurduğu sistem bu. Benim bir otorite kurmamla alakalı değil yani.

buna ince düşünemeyen eş mi denir.. ne güzel sana sölüyor.. seni iyice şimartmiş.. sende kocam aliyo ya diye havalara girerek yazmişsin.. daha ne istiyon sen .. şükret haline.. herkes böle koca beklenti içindee..

Erkeklerin geneli böyle zaman geçtikçe kenarları törpüleniyor. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha yuvarlak hale geliyorlar.
Fazla takma bence.

tek derdin bu olsun
bu konu çogu kişinin derdinin yanında dert bile sayılmaz
senin aslında 8 senedir alışman gerekirdi
Tabiki öyle. Ama biraz gereksiz tepki de çekti sanki konum. Yani illaki derdim vara yazmak için allah korusun dayak yiyip kocamı+18 sitelere bakarken yakalamam mı gerekiyor. Buda benim derdim ki. Kocama kötü vs demedim sadece bu konuya yoğunlaştım. Kavga bile etmedim

Erkeklerin geneli böyle zaman geçtikçe kenarları törpüleniyor. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha yuvarlak hale geliyorlar.
Fazla takma bence.
Benim tam yuvarlak hale getirme surem biraz uzun sanırım. Pastanın üzerinde80 mum görünce ancak:)

Gulmekten yikildim ya benim esimde oyle hatirlasa bile dogum gunum gectikten sonra hatirlar

Pastan gelince ben de bir dilim istiyorum.Hiç zıkkımın kökülüsünden yememiştim
Bana kötü gelmedi eşinizin tavrı,üzmeyin bence adamı.
Şimdi whatsup dan güzel sözler yazıyor bir çaba var. Teşekkür ederim:) yani çok büyük bir sorun olmadığının farkındayım tabiki.

Bence konu sahibi buraya şımarık bir ruh haliyle hava atmak için konu açmış

Eşinizi böyle kabul edin beceremiyor adam ne yapsın ?

Ailesi durumuna hiç girmeyim çıkamam:) dışarıda kutlayalım sazlı sözlü desem okey der. Ama inan ki beklentim bu degil sadece supriz. Küçücük bir supriz. Bakkaldan bir browni alıp tek mumla kapıyı çalması bile yeter o derce yani:)

Adamı gömmek değil aslında. Adam iyi. Adam cici. Adamın allah eksikliğini göstermesin de benim içim içimi yiyor

Doğum günü, evlilik yıl dönümü gibi günler bana çok fazla anlam ifade etmediği için anlayamıyorum bu durumu :)

Onun için mutlu yıllar diyebilirim sadece, iyi ki dogdun.

Neden bukadar sert oldunuz anlamıyorum. Calismiyor isem bir sebebi var ki ben bu hayatı bedavaya kazanmadim. Bedava yaşam kısmını asla kabul etmem. Hiç çalışmadım da demedim. Çalışmıyorum dedim. Eşimi yermek gibi bir durum olsa bu iyi yönlerini de yok sayardım.

Benim annemin bi lafi varda neyse burda yazarsam galiba ban yerim. kirma esini alsin pastayi ne var sanki nolacak.

aynen herkes koca derdinde.. boşanmayla yaziyor burda konu sahibi kıskandirmak için açmiş belli.. bence haline şükretsin.. herkes pasta bekler doğum günüde demi.. buda pasta istemiyomuş başka bişey istemiş sinir derdindeymiş.. bile bile bize danişiyor.. yahuu dahaa ne istiyon şükretsin. yeter kocam bana her yıl pasta alsada hiç somurtmam!!

Yani derdim vara bir limit koyulsun ozman. Ben buraya çok büyük dertlerimi de yazıyorum. Esimle bosnaacak duruma da geldim daha bir sürü durum yaşadım. Ama su an ki deridm bu. Dert din küçüğü var büyüğü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…