ince düşünemeyen eş.

Ya bir sakin gelin noluyor.

Sizin kocanızın bunu bile yapmaması konu sahibini bağlamıyor.
Sen somurtmazsın, başkası somurtur.
Sen beklemezsin, o bekler..
Dert etmiş ki yazmış. Bu şiddet nedir yani.

benım arkadaşımın başında var sizin eşiniz gibi adam resmen yapacağı yaptığı her şeyi sorar çicekcıde arar nasıl olsun ne renk olsun ne cıcek olsun hedıye alıcakken arar nasıl olsun tarif etmezsen kızar küser ben yanında oldum bazı zamanlar bıde anlatırdı arkdaşım ordan bu kadar ıyı bılıyorum daha neler neler her suprızınde boyle ama arkdaşım ne dese ne yapsa değişmedi bilmiyorum boyle ınsanın gozune sokar gıbı ben hıc hoşlanmazdım yanı buyuk şeylerde beklemiyordu kendısı dedğiniz gibi o akşam kalk gidiyoz dese bir yerde yemek yesek film izlesek en mutlu ben olurum derdı hep ama sonra ayrıldılar bu konu yuzunden sıkıldı ıyıce her seyı gozune sokar gıbı yapmasından

Hiç tanımadığım insanları ne diye kiskandirayim hanım efendi. Yani burda ki konuyu okuyup kiskanacak kişinin de işi zor bu hayatta.

Pasta almadığı için boşanacak duruma gelmişsindir sen :). Ya bunun dert olmadığını sende biliyosun bal gibi. Sırf egonu tatmin etmek için şımarıklık olsun diye gelmiş konu açmışsın amaaan uğraşamıycam

Burda bu kadar yuklenenler dogum gununde beklentiye girip, aksamina kocasi neyli pasta alalim dese ne yapar acaba?
Bdvde konu acmak icin illa kaynim bana atladi, kaynanam agzima kurekle vurdu, esim kafami duvarlara sürttü falan mi yazmak lazim.
Kim koyuyor kurallari madde madde bi yazsin hele ben de bi daha konu acarken bakayim derdim sizi tatmin eder mi diye.

Aynen öyle durumum gerçi çiçek alırken hiç arayip sormadı . beterin beteri var demekki gerçi çiçek almayali kaç yıl oldu bilmiyorum

bence boş yere dert ediniyosun bu yüzden burdaa okuyup kafani doldurmuşsun.. herkes böle bi evllik hayal ediyor düşünebiliyormusun maşallah allah bozmasin. 8 seneye sigdirmişsin..şükretmen lazim her ne kadar şükredersen Rabbim seni en güzel yerlere koyar.. bu kadar basit

Yani. Adamla kavga etmedim . kötü demedim. İyi yönlerini de yazdım ki yanlış anlaşılmasın diye. Kıskandırmak için yazdığım düşünülmüş. O zaman çok büyük dert yazanlari okuyup ohhh benim kocam bu adamdan iyi diye rahatlayalım. Şahsen ben herkesin derdini samimi olarak okuyorum.

Ya bir sakin gelin noluyor.

Sizin kocanızın bunu bile yapmaması konu sahibini bağlamıyor.
Sen somurtmazsın, başkası somurtur.
Sen beklemezsin, o bekler..
Dert etmiş ki yazmış. Bu şiddet nedir yani.
ben burda bi dert görmedim hanimefendi.

Sanki kocalari yaristiriyoruz burada, sanal alemde beni kiskansalar ne olur kiskanmasalar ne olur degil mi?
İnsanin fikri neyse zikri de odur diyorum sadece.

Canım ben evliligime şükür etmiyor degilim ki. Bana supriz yapmıyor kocamdan soğudum demedim ki. Ki bu sekilde konular bile var. Başka sorunlarımız da oldu çok büyük sorunlarım da var onları da hep yazarım. Konu acmasam bile yorumlara yazarım. Ama bugün ün gündemi bu. :)

Aynen öyle durumum gerçi çiçek alırken hiç arayip sormadı . beterin beteri var demekki gerçi çiçek almayali kaç yıl oldu bilmiyorum

ne guzel dedınız beterın beterı var bence esınız kotu nıyetlı yapmıyor bakın burdakı bazı arkadaşlara eşleri hiç bir şekilde yapmıyor bırazda o yuzden tepki verdiler sanırım sız yapın bır kaç kere suprız belkı alışır sızden gore gore

Bana lütfen simdi kafanı biyere falan çarp unut konuşmaları diyor
Böyle de denmez ama.
Ben olsam şu lafa küserim yani
Hem haklısınız sonuna kadar.
Ben de üzülürüm eşim böyle bir şey yapmasa. (evli değilim bu arada)
Doğum günü önemli benim için anneme babama bile trip atmışlığım var bu konu yüzünden.
Eşşek kadar kız oldum ama önemli yani ne yapabilirim
Belki adama az harçlık veriyorsunuz arttırın biraz harçlığını.
Memura işçiye asgari ücrete bile zam geldi

Hemen soyleyelim konu silinsin o zaman, siz dert goremediyseniz.
büyük sorun varsa aç BDV bölümünde.. :) güzel yorumlarla doldur kafani kötü degil.. anlattığına göre eşinizde iyi yönleri gördüm kötü niyetli degil.. sana güvenmese maaş kartı verirmiydi seni istediği kadar rahat birakirmiydi... daha beterlerin beteri var ben burda okudukça hep şükrediyorum çok şükür...

Ben esinizi cok iyi niyetli ve sempatik
buldum:)
Valla dert edilecek sey degil.mutluluklar
Kötü niyet değil canım tabiki. Sadece niyetini belli etmese iyi olacak:) teşekkür ederim. Herkes için yeni yaşımda mutluluk diliyorum. Umarım derdim varda en büyük dert benim bu konum olsun diye ufleyeceğim pastami. Pastami. Pastami :)))

Ben adama harçlık vermiyorum. Tabi insanlar hep maaş kartının erkek te durduğunu görünce yadırgıyor.evimizde nakit bulunan paradan alır gider işine.

Demekki kisiden kisiye degisiyor dert. Çünkü o yazdığım lafa hunharca güldüm ben. Manası komik te çünkü.

Bunu gerçekten dert etse ve dert ettiği için böyle bir konu açsa amenna ama düpedüz şımarıklığını paylaşmış. Maaş kartı kendiydeymiş eşi harçlık istermiş mesela bunun pastayla ne ilgisi var sadece bu bile hava atmak istediğinin ispatıdır siz ne derseniz deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…