incecik cilt:/

makinemuh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
65
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar
benim bir sorunum var çözüm bulamıyorum artık ne yapacağımı şaşırdım...cildim aşırı derecede ince bütün kılcal damarlarım görünüyor kırmızı kırmızı...ince oldugu için de hiç kadife gibi durmuyor...kapatmak için sürekli fondoten kullanıyorum mac studio fix aldm o bile kapatamıyor artık siz düşünün...çok canım sıkılıyor.üstelik cildim yağlı oldugu için fondotenler sivilceye neden oluyor..lütfen yardım edin ne yapmalıyım...?

sende de her türlü pislik varmış maşallah

arkadaşım aynı durum bende de var. Bacaklarımda, boynumun alt tarafında derim ince böyle damarlar belli oluyor. Malesef bende de bi çözüm yok bronzlaşmak bi çare gibi duruyor ama ben de esmer ten istemiyorum

sigara içiyor musun? eğer öyleyse sigaranın cildi inceltici etkisi var maalesef. lazer yöntemi ile bölgesel olarak azaltılabiliyor diye de duymuştum ama lazerin cildinde leke bıraktığını söyleyenler de oldu.. aklında bulunsun.
şu saçma sapan yorum yapan 12 yaş ergen erkek çocuk kılıklıyı da boşver sen. her topic e girip saçmalıyor o.

çok teşekkür ederim kızlar ya...
evet malesef sigara da kullanıyorumm ama çocuklugumdan beri böyle cildim...lazer düşünüyorum ama cesaret edemiyorum :/
bu arada ''ergen'' tanımlaman cuk oturmuş

ben de tam o üyeyi soracaktım iyi ki söyledin

sigara malesef kötü etkiliyor canım yaa :26: lazeri bi araştır iyice istersen ama lekeler bıraktığını okudum burada baya bir kişiden..

At kestanesi iyi geliyor diye duymuştum kılcal damarlara araştır bakalım :) Ya da lazer artık yapacak bir şey yok. Doktora gittin mi?

evet at kestanesini ben de duydum ama nedense hiç denemedim:)
Doktora da gitmedim doktorun yapabileceği bir şey olur mu ki

evet at kestanesini ben de duydum ama nedense hiç denemedim:)
Doktora da gitmedim doktorun yapabileceği bir şey olur mu ki

Aa olur mu doktorun verdiği ilaçlar derinin kalınlaşmasını sağlıyor veya damarlara etki ederek (kılcal damarlara tabi ki ) damar görünümünü azaltıyor. Mutlaka gitmelisin canım düzenli kullanırsan ilacı, çok memnun kalırsın :) Düzenli kullan mutlaka

bende de buna benzer sorun vardı ve lazer de yaptırdım ama lazer sadece görünen damarları yok ediyor. derinin inceliği yine aynı kalıyor. ama son 1 aydır oksidin diye çinko içerikli eczanede satılan bir krem kullanıyorum. cilt kalınlaşmasını sağlıyor. eğer çok inceyse cildiniz günde 2-3 kere kullanın. fayda sağlayacaktır. zira bende öyle oldu. zaten cilt incelmesi durumunda verilen bir ilaç, yan etkisi yok, 6-7 tl mi ne fiyatıda. geçmiş olsun

9
At kestanesi ne şekilde kullanılıyor acaba...doğrudan cildemi sürülüyor..yada suda haşlanarak mı?

Canım hiç bi fikrim yok, yanlış bilgi vermeyeyim. Ama kökten halletmez bence. Yukardaki arkadaşın söylediği ilacı eczaneye danışarak alabilirsin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…