İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

merhaba kızlar benide listeye yazarmısınız bizde 6 kasımda başladık keçiboynuzu kürüne adet tarihim 1 aralık kızlar size birşey soracağım bende herhangi bir yumurtlama problemim yok ama yinede bu incir kürünü denesem olurmu ve ne zaman başlamalıyım acaba cevabınız için şimdiden teşekkürler :))

hamiş arkadaşları tebrik ederim :CüvCüv: darısı tüm bebiş hasreti çekenlerin başına :1rolleyes:

merhaba kızlar benide yazın bende 1 kasımdan itibaren eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum.adet tarihimde 22 kasım bizdeki sorun erkek infertilitesi geçen yıl 1 ay boyunca eşime keçi boynuzu fındık ceviz ve günde 1-2 damla ısırgan yağı şekerin üzerine damlatıp vermiştim ve 1 ay sonra hamile kalmıştım.ancak 10 haftalıkken düşükle sonuçlandı.şimdi yine başladık bakalım hayırlısı ama mutlaka faydası var arkadaşlar birde stres yapmazsak daha iyi oluy

ya kızlar incirden mi bilmem şeffaf akıntım kaç gündür var 3 gün falan ama tam şeffaf değil sizce neyden oolabilir başka

rosem canım tebrikler allah saglıklı sıhatlı evlat vermek nasip etsinn biraz kendinden bahsedermisin canım sorun varmıydıydı benim eşimde keçiboynuzunu akşamları içiyor birde keçi boynuzu pekmezi yiyiyor ne kadar kaç kaşık yemeli pekmezi arkadaşlar...

eslemcim bu arada gönülsızım hastalandı onu listeden çıkar istersen eşi kızıyormuş bir muhtet kk girmiyecekmiş...

slm kızlar benide ekleyin 1 kasımdan itibaren incir kürüne başladım.adet tarihim 29 ekim.Ayrıca hayıtta içmeye başladım.Allah hepimize bebişler nasip eder inşallah.

slm bende 1 kasımdan beri incir kürü yapıyorum.Son adet tarihim 29 ekim.Ayrıca ben hayıtta içiyorum.Bu yöntemle gerçekten hamile kalan var mı ya?kızlar yazarmısınız varsa.

slm kızlar ben oznur83 listedeki nick degişikligi oldu keçiboynuzu ve incir kürünü bu ay uyguladık çalışmalarda bitti şu an beklemediyim hayırlısıyla inş. gelecek artık bebgim adetime 6 gün kaldıbunlar belirtimi kuruntumu bilmiyorum ama akıntım artı gögsüm inanılmaz sızlıyo ve bide uyku yorgunluk var belirtiler için erken aslında biliyorum ama ümitlenmekten kendimi alamıyorum:uhm:

Merhaba arkadaslar..Kuru inciri kür olarak degilde normal yesek te aynı faydayı vermez mi? bende eşime bal+polen ve keciboynuzu tozu karıştırıyorum her sabah yiyorr... sizlerinkinden biraz degişik ama... içerik hemen hemen aynıı

Yaa bu incir kürünü uyguladım ben bu ay. Ama hala adet olmadım. Normalde adetlerim çok düzenlidir. Adetimi 5 gün geçtim. Bugün kanda baktırdım. Yok bişey. Bu kür adet düzenimi mi bozdu, yumurtam çatlamadı mı ne? Çıldıracam yaa. Kaş yaparken göz mü çıkardık.

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ TAKİP LİSTESİ

İSİM

4) Filo
5) ece22

8) sevcangoksel
9) YAĞMURCN
10) zencefill

12) CiciliBicili ( beklemede)
13) mydaisy260621
14) layd_pacino
15) su_yakamoz
16) berenboz
17) seRaRe
18) SUDENAZ222
19) zuzu79
20) ...ELCHIN...
21) Angel...baby

KÜRE BAŞLAMA TARİHİ

4)?
5) 7 Ekim (keçiboynuzu kürü)

8) 27 Eylül (keçiboynuzu kürü)
9) 17 Ekim
10) 17 Ekim

12)17 Ekim
13) 30 Ekim
14) 29 Ekim
15) ?
16) 21 Ekim
17) ?
18) 29 Ekim
19) 31 Ekim
20) ?
21) 22 Ekim

ADET TARİHİ

4) ?
5) 21-22 Ekim

8) ?
9) ?
10) 13 Kasım

12) 17 Kasım
13) ?
14) ?
15) ?
16) ?
17) ?
18) 24 Kasım
19) ?
20) ?
21) 20 Kasım

............ günü geçen kızlar Filo, ece22 nerelerdesiniz? durumunuz nedir? bizi unutmayın kızıyorum bak klava:
........................................................................................................................................

((( KASIM AYI LİSTESİ )))

İSİM
1) aabeyazmelek
2) umutlu99
3) Aybala42
4) babymom
5) GÜLCEZA
6) milkshake
7) loveli
8) zeytohnm
9) cerensesil
10) funda216544
11) Ceylin_naz
12) begim
13) Balsurat
14) rodal
15) (( eslem))

KÜRE BAŞLAMA TARİHİ
1) 26 Ekim
2) ?
3) ?
4) 4 Kasım
5) 4 Kasım
6) 3 Kasım
7) 6 Kasım
8) 7 Kasım
9) 1 Kasım
10) 1 Kasım
11) 6 Kasım
12) 7 Kasım
13) 8 Kasım
14) ?
15) 13 Kasım

ADET TARİHİ
1) 23 Kasım
2) ?
3) ?
4) 1 Aralık
5) 8 Aralık
6) 8 Aralık
7) 29 Kasım
8) ?
9) 22 Kasım
10) 29 Kasım
11) 1 Aralık
12) ?
13) 28 Kasım
14) ?
15) 13 Aralık (tahmini)

Kasım ayı hepimiz için hayırlı olsun inşallah, Allahın adıyla başlayalım
Rabbim büyüktür

...........:::::::::: :CüvCüv: HamişlerimiZ :CüvCüv: ::::::::..........

*** nisafidan .......
*** flapy ..........

Son düzenleme:
Kızlar ben bu ay yumıs takıbı yaptırıyorum ve 1 haftadırda ıncır kuru yapıyorum dun 11 gunumdu yumısler gelısıo ama 11.gune gore kucuk geldı bana dr normal dedı gercı ama bakalım bıraz umudumu yıktı bu su ama ıcmeye devam edıyorum yanında destek corekotubaltarcın ve hayıta basladım dun dr dan gelınce. Bakalım nekadar etkı edecek

Yagmurbebek *** belkıde yumurtan gec catladı. Hemen gerılme dur bakalım.belkı eskıden duzenlı gelısmıyodu sımdı etkı ettı .

eslem teşekkür ederim benide eklediğin için.İnşallah Rabbim hepimize heyırlı evlatlar nasip eder.Nedenini bilmiyorum ama bu ay ben çok umutluyum.Sanki bu ay olacak gibi hissediyorum.Bu ayda olmazsa kızlar bir dahaki aya soğan kürünüde yapalımmı?

yeni arkadaşlarımızı listeye ekledim
hayırlar getirsin bu listemiz ve kürümüz

ben adet oldum 1 gün erken, bu ay devam küre
pes etmek yok, Allahın izniyle güzel sonuçlar elde edeceğiz
ancak ben yarın prolaktin hormonuma baktıracağım
göğüslerimdeki şişlik, sızı ve sütün gelmesi hormonumun yükseldiğine işaret
kontrol olup yüksekse düşürmemiz lazım
biliyorsunuz ki buda gebeliğe engel yerimseniben
Allahım hepimize şifa versin, en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelesin a.s.

Yagmurbebek *** belkıde yumurtan gec catladı. Hemen gerılme dur bakalım.belkı eskıden duzenlı gelısmıyodu sımdı etkı ettı .

Zannetmiyorum canım. Çünkü ben çok yumurta takibi yaptırdım. Hep zamanında gelişirdi. Hem en son ilişkimin üzerinden de 10 gün geçti. Gebelik olsaydı kanda çıkardı. Yani laboratuardan yanlış sonuç çıkmış gibi bir mucizeye inanmak yerine sanırım bunu kabul etmek zorundayım. Ben de 1 tane kist vardı. Belki o yapmıştır. Gerçi evlendiğimden beri var ama. Haftaya doktora gidicem artıık. Neler olduğunu öğreniriz o zaman. İlgin için teşekkürler canım. Umarım senin için de herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…