başak canım hayırlısı en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruz İnşallah:Saruboceq:selam kızlar bu kürler hakkında fazla bir bilgim yok ama bugün negatif kan testi elimde dr yanından ayrılırken genç bir bayan bana acır gözlerle bakıp keçiboynuzu pekmezi kullanmamı tavsiye etti bende safça yüzüne bakmışım yumurtalıkları çalıştırıyor dedi olur dedim arkamdan yanındaki bayana diyorki ah yazık çocu olmuyor testi negatif çıkmış kendi kendime güldüm sanki kendi orada başka şey için bekliyor 2 aşılama için tedaviye gelmiş sabah sabah enteresan bir anı oldu bana.
neyse gerçekten bu keçi boynuzu işe yarayıyormu kızlar
6 gündür soğan suyu 3-4 gündürde incir suyu içiyorum bugün adetimin 3.günü ama son 3-4 gündür karnımda acayip bir hareketlenme hissediyorum mesela benim sol tüpüm tıkalı acaba diyorum ve özellikle sol kasığımda bir değişiklik sanki ağrı gibi, gerginlik gibi birşeyler hissediyorum bazen sol tarafıma otururken böyle birden bıçak sapması gibi oluyor ben yumurtalıkları falan çalıştırdığına inanıyorum mesela geçen ay klomen kullandığım halde hiç yumurtam olmadı bu ay umutluyum inşallah olacak biliyorsunuz zaten yumurtalar adetin 1. günü gelişmeye başlıyor.....bendeki gelişmeler bunlar sizdede böyle oluyormu?????
kızlar bu incir kürüne ne zaman başlanıyo..aç karnına mı tok mu içicez ben tedaviyi bıraktım bu kürü uyguluycam..bilgi verirseniz sevinirim canlarım...
bu incirleri hergün taze taze kaynatıyorsunuz di mi? bir gün öncekini tekrar kaynatma gibi bir durum olmuyo yani?
Kizlar takip yptiran filan varmi acaba gercekten etkilimiki.
selam kızlar bu kürler hakkında fazla bir bilgim yok ama bugün negatif kan testi elimde dr yanından ayrılırken genç bir bayan bana acır gözlerle bakıp keçiboynuzu pekmezi kullanmamı tavsiye etti bende safça yüzüne bakmışım yumurtalıkları çalıştırıyor dedi olur dedim arkamdan yanındaki bayana diyorki ah yazık çocu olmuyor testi negatif çıkmış kendi kendime güldüm sanki kendi orada başka şey için bekliyor 2 aşılama için tedaviye gelmiş sabah sabah enteresan bir anı oldu bana.
neyse gerçekten bu keçi boynuzu işe yarayıyormu kızlar
kızlar bir şey söyleyeyim bu kürlerin gerçekten faydası oluyor.nasıl mı eşim de ben de uyguluyoruz bu kürleri.yani buay uyguladık.benim tek bir hapla iki gelişmiş yumurtam vardı eşimin de 75 mlyon oldu sperm sayısı.hamile kalamadım ama saraçoğlunun kürleri gerçekten faydalı.tescillendi.bu ay da devam .bu arada hayıt aldım bugün.ama ilaçlarla kullanılır mı acaba .
canım benim adetim 10 kasımda pazartesi günü
kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü arkadaşlardan birinin hep gecikirmiş, bu kürden sonra tam gününde olmuş
seninkide ya kürün etkisiyle gecikme yaşıyorsun
yada inşallah hamilelik vardır ufukta da ondandır
kaç gün gecikti canım ve önceden gecikmelerin olurmuydu?
canım adetmi oldun?
kasım ayı listesine ekleyeyim mi? küre devam galiba kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?