İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

canım inşallah güzel haber verirsin en kısa zamanda
bi gelişme olursa haberdar et
malesef arkaaşlar durumlarını bildirmek için pek uğramıyorlar
sağlık olsun, herkes muradına ersinde...

yeni tarıhım 3şubat arkadaşlr perş gunude rahım fılmı cekılcek dualrınızı beklıyorumm

bumuyani güzelim hayırdır adet gününden önce adet mi oldu?

Eslem canım kusura bakma bildirmemişim sana Ben adet oldum yine ama keçiboyunuz kürü+pekmeze devam ..
Yeni adet tarihim 25 ocak

Son düzenleyen: Moderatör:
İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

8) Ceylin_naz ............................. 6 Kasım .................................. 1 Aralık ??

10) LEYDIIII ...............................14 Kasım ... .............................. 5 Aralık ??

13)GÜLCEZA ............................ 4 Kasım ................................... 8 Aralık ??

15) umutsuz09 ............................14 Kasım ................................ .13 Aralık ??

20) loveli .................................. devam ........................................ 26 Aralık ??

22) rodal ....................................... ?? ...................................... ??

24) zeytohnm ............................ 7 Kasım .................................. ??

25) Aybala42 ................................ ?? ....................................... ??

26) Filo ........................................ ?? ....................................... ??

27) sevcangoksel ........................ 27 Eylül .................................. ??

28) YAĞMURCN ......................... 17 Ekim ................................. ??

29) mydaisy260621 ..................... 30 Ekim ................................. ??

30) layd_pacino ........................... 29 Ekim .................................. ??

31) su_yakamoz .............................. ?? ...................................... ??

32) berenboz ................................ 21 Ekim ............................... ??

33) seRaRe ..................................... ?? ....................................... ??

34) zuzu79 .................................... 31 Ekim ................................. ??

35) ...ELCHIN... ................................ ?? ........................................ ??

36) yasgom .................................. 20 Kasım ................................. ??

37) beyza@ .................................... 21 Kasım ................................. ??

38) begim .................................. 7 Kasım .................................. ??

39) Sympathique .........................30 Kasım .................................. ??

not: ???? olan arkadaşlarım durumunuzu bildirin lütfen, unuttunuz bizi kızıyorum ama klava:

:CüvCüv:...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....:CüvCüv:

*** nisafidan

*** flapy

*** milkshake

*** babymom

*** aabeyazmelek

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

a.s. YENİ YIL YENİ AY HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN a.s.

## funda216544 ..................... 1 Ocak ?? (beklemede)

## bumuyani .......................... 3 Ocak ??

## (( eslem )) ..........................3 Ocak ?? ( beklemede )

## umutlu99 ........................... 6 Ocak

## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak

## honey53 ............................ 9 Ocak

## lalezar_29 ...........................19 Ocak

## Balsurat ............................. 25 Ocak

## cansucLK ........................... ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

## hakca ................................. ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

listede adı olmayan varsa gözden kaçırmış olabilirim, adet tarihinizi bildirirseniz ekleriz inşallah yerimseniben

Son düzenleme:
Eslemm canım kusura bakma :asigim:
Ben adet oldum melesef .Fakat keçiboynuzu kürü+pekmezine devam ediyoruz...
Yeni adet tarihim 25 Ocak

eslemcim bende incir ve keçiboynuzu kürü uygulayanlardanım. şuanda reglimi bekliyorum benide listeye eklersen sevinirim. sat 6 aralık. kür tarihi 16 aralık. kürler bitti sonucu bekliyoruz. güzel şeyler hissediyorum. nolur dua edin

incir kürüne başlama tarihim 15 aralık..bu pazar 1 haftalık ara vericem adet tarihi veremiyorum çünkü bilmiyorum..aralık ta adet olmadım.duphaston dün bitti beklemedeyim..gelince yazdırırız artık napalım

kızlar herkese günaydınnnn... umarım herkes iyidir.
birşey sormak istiyorum incir kürünü 20 gün mü uyguladınız.şimdiden teşekkürler....

selam arkadaşlar
bugün benim adet günüm fakat adet olmadım henüz
hislerime binaen sabah test yaptım ve ilk defa 2, çizgi silik dahi olsa çıktı
Rabbime şükürler olsun
kan verdim bugün saat 16,00 da sonucumu alıcam
sizlerin dualarına ihtiyacım var
inşallah gördüğüm çizgi hamileliğin belirtisidir
dualarınızı bekliyorum canlarım, hakkımızda hayırlısı olsun

slm eslem naber?varmı bir gelişme.İnşallah regl olmamışsındır.Benim eli kulağında oldum olacam.Hatta listeye 5 şubat diye ekleyebilirsin tatlım.Ayrıca artık doktora gitmeye karar verdim.35 günde bir adetmi olur ya?Yumurtalama günümü de tespit ettim ama olmuyo.demekki Onla alakası yok.başka bir sorun var heralde .sence ne yapmalıyım ya artık sıkıldım beklemekten

canım ya yeni gördüm msjı çok sevindim hadi hayırlısıa.s.dualarımız seninle.akşam haber bekliyorum.

Son düzenleme:

henüz adet olmadım canım, kan verdim sonucumu bekliyorum
dua et bana olur mu?
sende doktora görün bakalım, inşallah herşey yolundadır
ihmal etme sakın

eslemcimm bu harika bir haber canım yaaaa:sm_cool:haydi bakalım inşallah kan testinde pozitif çıkarda yılın ilk hamişini kutlarız:teytey:güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle:Saruboceq:

off harika bi haber bu:) sen ayağını sürt arkadanda ben gelirim inşallah. ama ben çatlamak üzereyim saat 5 oldu hadi bizi merakta bırakma artık...

eslemcim heycanla bekliyorum canım ya inşallah istediğin sonucu alırsın:CüvCüv: kalbim seninle.yerimseniben

kusura bakmayın kızlar
ben hamileyim başlığına yazınca burayı unuttum
sonucum pozitif elhamdülillah
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME

Mevlam en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşatsın
ayağımı sürttüm en ksıa zamanda sizlerden de alacağım bu haberi, inanın yerimseniben

Gözün aydın olsun ya çok sevindim canım.hihoyyytRabbim bize de nasip etsin.:Saruboceq:Akıntın varmıydı tatlım?.Ben hala olmadım ya akıntıya devam testte negatif çıktı.hamile değilimdir eminim ama ne bileyim bir şüphe var içimde.heycanlandırdın bizi ondan oldu heralde:dance:

canım hayırlı olsunnn seni ve eşini tebrik ederima.s.sağlıcakla kucağına al canım bu arada bizim için de dua et canım:Saruboceq:ne belirtiler yaşadın yazarmısın bitanem

fundacım en iyisi sende kan testi yaptır daha emin olursunyerimsenibenbazan hormonlar idrara geçmemiş oluyor ve ev testinde çıkmayabiliyor inşallah sonraki hamilemizde sen olursun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…