slm kızlar hamile haberi yokmu ya?Ben hala regl olmadım inşallah bu yılın ilk hamile haberini ben veririm size .Listeden kimsenin sesi çıkmıyo ya umutlarımızı yitirmeyelim lütfen.Allah hepimiz için en hayırlı zamanı bilendir sabırla beklemek lazım.İnşallah hepimiz bir gün evlat sahibi olacağız.:ecrin_bebek:Arada yazın ya huklava:
yeni tarıhım 3şubat arkadaşlr perş gunude rahım fılmı cekılcek dualrınızı beklıyorumm
Eslem canım kusura bakma bildirmemişim sana Ben adet oldum yine ama keçiboyunuz kürü+pekmeze devam ..
Yeni adet tarihim 25 aralık
selam canım 25 aralık demişsin ama biz ocağa girdik
25 aralıkta adet oldun mu?
varmı yoksa gebelik yerimseniben
selam arkadaşlar
bugün benim adet günüm fakat adet olmadım henüz
hislerime binaen sabah test yaptım ve ilk defa 2, çizgi silik dahi olsa çıktı
Rabbime şükürler olsun
kan verdim bugün saat 16,00 da sonucumu alıcam
sizlerin dualarına ihtiyacım var
inşallah gördüğüm çizgi hamileliğin belirtisidir
dualarınızı bekliyorum canlarım, hakkımızda hayırlısı olsun
slm eslem naber?varmı bir gelişme.İnşallah regl olmamışsındır.Benim eli kulağında oldum olacam.Hatta listeye 5 şubat diye ekleyebilirsin tatlım.Ayrıca artık doktora gitmeye karar verdim.35 günde bir adetmi olur ya?Yumurtalama günümü de tespit ettim ama olmuyo.demekki Onla alakası yok.başka bir sorun var heralde .sence ne yapmalıyım ya artık sıkıldım beklemekten
eslemcimm bu harika bir haber canım yaaaa:sm_cool:haydi bakalım inşallah kan testinde pozitif çıkarda yılın ilk hamişini kutlarız:teytey:güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle:Saruboceq:selam arkadaşlar
bugün benim adet günüm fakat adet olmadım henüz
hislerime binaen sabah test yaptım ve ilk defa 2, çizgi silik dahi olsa çıktı
Rabbime şükürler olsun
kan verdim bugün saat 16,00 da sonucumu alıcam
sizlerin dualarına ihtiyacım var
inşallah gördüğüm çizgi hamileliğin belirtisidir
dualarınızı bekliyorum canlarım, hakkımızda hayırlısı olsun
canım hayırlı olsunnn seni ve eşini tebrik ederima.s.sağlıcakla kucağına al canım bu arada bizim için de dua et canım:Saruboceq:ne belirtiler yaşadın yazarmısın bitanemkusura bakmayın kızlar
ben hamileyim başlığına yazınca burayı unuttum
sonucum pozitif elhamdülillah
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME
Mevlam en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşatsın
ayağımı sürttüm en ksıa zamanda sizlerden de alacağım bu haberi, inanın yerimseniben
fundacım en iyisi sende kan testi yaptır daha emin olursunyerimsenibenbazan hormonlar idrara geçmemiş oluyor ve ev testinde çıkmayabiliyor inşallah sonraki hamilemizde sen olursun:Saruboceq:Gözün aydın olsun ya çok sevindim canım.hihoyyytRabbim bize de nasip etsin.:Saruboceq:Akıntın varmıydı tatlım?.Ben hala olmadım ya akıntıya devam testte negatif çıktı.hamile değilimdir eminim ama ne bileyim bir şüphe var içimde.heycanlandırdın bizi ondan oldu heralde:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?