fundacım en iyisi sende kan testi yaptır daha emin olursunyerimsenibenbazan hormonlar idrara geçmemiş oluyor ve ev testinde çıkmayabiliyor inşallah sonraki hamilemizde sen olursun:Saruboceq:
fundacım sen her iki sonuca da kendini hazırla belki adet düzensizliğinde pskilojinin bozulmasından oluyodur.Eninde sonunda hepimiz bebişlerimize kavuşacağız buna inan:lepi:boşuna umutlanmak istemiyorum canım ya genelde adet düzensizliği yaşıyorum.Adet öncesi böyle akıntılarda oluyo ama ne bileyim biliyosun psikolojimiz çok bozuldu artık 8 aydır hep hüsran yaşayınca.Beklerim p.tesiye kadar olmazsam okul çıkışı gider kanda baktırırım.
kusura bakmayın kızlar
ben hamileyim başlığına yazınca burayı unuttum
sonucum pozitif elhamdülillah
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME
Mevlam en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşatsın
ayağımı sürttüm en ksıa zamanda sizlerden de alacağım bu haberi, inanın yerimseniben
canım hayırlı olsunnn seni ve eşini tebrik ederima.s.sağlıcakla kucağına al canım bu arada bizim için de dua et canım:Saruboceq:ne belirtiler yaşadın yazarmısın bitanem
Gözün aydın olsun ya çok sevindim canım.hihoyyytRabbim bize de nasip etsin.:Saruboceq:Akıntın varmıydı tatlım?.Ben hala olmadım ya akıntıya devam testte negatif çıktı.hamile değilimdir eminim ama ne bileyim bir şüphe var içimde.heycanlandırdın bizi ondan oldu heralde:dance:
kusura bakmayın kızlar
ben hamileyim başlığına yazınca burayı unuttum
sonucum pozitif elhamdülillah
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME
Mevlam en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşatsın
ayağımı sürttüm en ksıa zamanda sizlerden de alacağım bu haberi, inanın yerimseniben
canlarım öyle belirgin bi akıntım yoktu
kalben hissetmiştim bu ay olacağını
akşam hafif bi adet sancısı çektim
tamam geliyor sabah kadar kırmızılar dedim
ama bir yanım yok gelmicek diyordu
göğüslerim adet günümde bile sızlıyorduyumruk yemiş gibiler
damarlarım belirginleşmişti ( göğüs)
sabah ateşim yüksek çıktı
uyanıp ateşimi ölçmeden önce çift çizgigyi rüyada gördüm
bilinç altımdan sebepti belkide
sabah adet sancım yoktu, çok hafif kasıklarımda ağrı vardı
ve ilk defa 2,çizgi göründü, çok kırmızı değil ancak bariz belli
işte bunlar, belirtiler fazla takılmayın olurmu?, herkesin farklı olabiliyor
bide şunu tavsiye ediyorum, stres yapmamak ve hamile kalmayı fazla düşünmemek için mutlaka bi uğraş bulun kendinize
Rabbim nasip etcektir en kısa zmanada sizlerede a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?