İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

eslem benim 25/12/2008 adet tarihim beklenen adet tarihi 22/01/2009 beni listene eklermisin eşim ve ben keçi boynuzu kürü içiyoruz ve ben incir kürünü içiyorum bu ay yeni başladık hayırlısı inşallah beklenen günde olmam ve hamile kalırım

((beni eklememişsin eslemcim 1 şubat beklenen adet tarihim, düzenli bir şekilde pazartesiden beri (ocak 5) içiyoruz kürleri. bu arada bişey sorucam bu hamilelerimiz yazan bölümdeki hamileler bu kürler nedeniyle hamile kaldılar değilmi? yada küre başladıktan sonra? eslemcim sen kür içmiyormuydun?

canım ben sadece 1 ay kullandım incir kürünü
sonra alamadım,biraz tuzlu gelmişti bana fiyatı
ancak eşime keçiboynuzu kürü içirdim 1-2 ay sonra oda içmek istemedi
keçiboynuzu pekmezi alırsan içerim dedi, bende öyle yaptım
benim yumurtlamamda bir problemim yoktu, eşiminde sperm sayısında
yinede denedik, illaki faydası olmuştur diye düşünüyorum
Tabii herşeyden önemlisi stressiz geçirdim 3-4 ayımı
zorda olsa bebek ve hamilelik düşünmeden geçti zamanlarım
en büyük etken buydu bence

hımmm anladım eslemcim.benimde eşimin sperm sayısı az çıktı ondan deniyoruz, inşallah faydası olur. ama insan düşünmedende duramıyoki:1no2: steres yapmamaya çalışıyorum inşallah hayırlısı olurda, bende bu ay listeye girmeden alta hamilelerimiz bölümüne geçerim:Saruboceq: bu arada mokoro 3 hoşgeldin!! bizde işe yararmı yaramazmı deniyoruz, benimde eşimin sperm sayısı düşük ama biçok yerde hatta saraçoğlunun kitabında ve sitesinde keçiboynuzu kürünün hem sayıyı hem kaliteyi arttırdığı yazıyor. inşallah hayırlısı olur hepimiz için. bu arada eslemcim seni çok tebrik ederim hamileymişsin:CüvCüv: çok sevindim canım:lepi:

benide listeye ekleyebilirsiniz.1 şubat adet tarihim.incir kürüne geçen ay başladım 7 gün ara verdim şimdi ikinci 21 günlük kürü uyguluyorum ama bu sefer havuçlu olanını deniyorum.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

kızlarrrr herkese iyi akşamlarrrr...

kızlarrrr 4 haftalık hamileyim Allahıma şükür.. bende bu ay incir kürünü denemiştim... darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallahhhhhhh...

kızlarrrr 4 haftalık hamileyim Allahıma şükür.. bende bu ay incir kürünü denemiştim... darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallahhhhhhh...

ne güzel bir haberdelikafaduldençoook tebrik ederim:lepi:sağlıkla kucağına al inşallah

meraba biozard..ben de senin gibi 1 ay kullandım incir kürünü 7 günlük dinlenme süresi pazar günü bitiyor..havuçlu nasıl yaptığını kısaca anlatır mısın?ben de bu ay havuçlu yapmayı düşünüyorum..yerimseniben

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

a.s. YENİ YIL YENİ AY HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN a.s.

## umutlu99 ........................... 6 Ocak ???

## ilkbahar_20 ........................ 7 Ocak ???

## honey53 ............................ 9 Ocak ???

## liva_ .................................. 11 Ocak

## lalezar_29 ...........................19 Ocak

## beyza57 ............................. 22 Ocak

## Balsurat ............................. 25 Ocak

## umutlu99 ............................ 30 Ocak

## cansucLK ........................... ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

<< ŞUBAT 2009 >>

## simalll ............................. 1 Şubat

## biozard ............................ 1 Şubat

## bumuyani ......................... 3 Şubat

## zeynomh ...........................12 Şubat

:CüvCüv:...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....:CüvCüv:

*** nisafidan

*** flapy

*** milkshake

*** babymom

*** aabeyazmelek

*** (( eslem ))

*** hakca

listede adı olmayan varsa gözden kaçırmış olabilirim, adet tarihinizi bildirirseniz ekleriz inşallah yerimseniben
günü geçen arkadaşlarım durumunuz nedir, hayırlı haberlerle dönün inş.

Son düzenleme:

hakca canım tebrik ederim, demek sende hamilesin:CüvCüv:
maşallah subhanallah
hayırlı olsun canım hamileliğina.s.
anlat bakiim, nasıl oldu da öğrendin, değerin kaç çıktı?

aramıza ve listemize yeni katılan arkadaşlarım
beyza57, biozard ve mokoro3 HOŞGELDİNİZ, SAFALAR GETİRDİNİZ
inşallah kullanacağınız kürler şifa etkisi gösterir de
en kısa zamanda hamile haberinizi alırıza.s.

meraba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım. incir kürünü saraçoğlunun sitesinden keşfettiğimden beri burayı takip ediyorum insanlar neler yaşamış, hamile olanlar, olmayanlar vs...bütün bunları okurken hamile haberlerini duyarken gözyaşlarımı tutamıyorum senağlama 1,5 yıllık evliyim yaklaşık 9 ay önce pkolu olduğumu öğrendim ve o günden sonra korunmadık.1 ay çatlatma iğnesi kullandım ve sonuç negatifti :1no2: 20 aralıkta rahim filmi çektirdim.çok şükür tüplerim açık çıktı hihoyyyt ve 24 aralıkta incir kürüne başladım.beklenen adet tarihim 11 ocak. benide listeye eklerseniz sevinirim.ki inşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırım.adetim yaklaştı ama sadece göğüslerde şişme ve ağrı var çok heyecanlıyım aklıma getirmek istemiyorum ama malesef elimde olan bişi diil :bbo: Rabbim tüm hamilelere bebişlerini kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin ve tüm bebiş isteyenleri en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerine kavuştursun :Saruboceq:

liva hoşgeldin canım a.s.
Rabbim şifa versin geçer inşallah
belki biliyorsundur, pkolu bazı arkadaşlarımız hamile kaldılar tedavisiz
ümidini yitirme, Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etcektir hayırlı bir evlat yerimseniben
bu arada listeye ekledim seni, hayırlı olur inşallah

sevgili hakça çok sevindim haberine, harikasın. darısı artık bizlerin başına
hakçacım senin hamileliğin neden olmuyodu? yumurtlama sorununmu vardı? cevap verirsen sevinirim :)

eslemcim geçen gün tarihimi yazmıştım ama sen o gün hamilelik haberini almıştın onun için doğal olarak benim mesajımı görmedin (
şimdi 12 şubat olarak yeni tarihimi veriyorum. bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş. benim için dua eder misin? :))

sevgili hakça çok sevindim haberine, harikasın. darısı artık bizlerin başına
hakçacım senin hamileliğin neden olmuyodu? yumurtlama sorununmu vardı? cevap verirsen sevinirim :)

zeynomh çok teşekkür ederim darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallahhhhh..
biz 2 senedir bebek sahibi olmak istiyoruz bu iki sene içinde 2 kez kişmyasal gebelik geçirdim. 3 tane aşılama yaptırdık. hatta 3.aşılamam geçen ay olmuştu ve sonuç negatif. bu ayda incir kürünü denedim ve sonuç pozitif Allahın izniyle tabi ki. umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin. ve başka şeylerle meşgul olmaya çalışın. stres çok önemli bu şeylerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…