canım aynısını bende düşünüyordum yapsammı yapmasammı diye walla inanmayacaksın ama ben bugün bal tarçın çörekotu yedim a.s
ama neden 2 günde bir dedin:uhm:ben onu ovulasyona kadar yenecek zannediyordum.:sm_confused:
Polikistik için soğan kürünü denedinmi .
Allah sana da banada tüm isteyenlere tez vakitte çifter çifter bebekler versin inşallah :Saruboceq:[/QUOTE
Bu ay bebeği düşünmiycem önce kistimi halledecem die kendimi koşullamışdım yada denemişdim o yüzden soğan kürünü kullanırken bi yandanda elimde olmadan yine bebek aklıma geldiğği zamanlar bal tarçın ve çörekotu kullandım .Ben kendime çok yüklendiğimi ve bebek düşüncesine yoğunlaşmamam gerekdiğini düşünorum belkide kendim istemedende olsa engel oluyorumdur.
((beni eklememişsin eslemcim 1 şubat beklenen adet tarihim, düzenli bir şekilde pazartesiden beri (ocak 5) içiyoruz kürleri. bu arada bişey sorucam bu hamilelerimiz yazan bölümdeki hamileler bu kürler nedeniyle hamile kaldılar değilmi? yada küre başladıktan sonra? eslemcim sen kür içmiyormuydun?
kızlarrrr herkese iyi akşamlarrrr...
kızlarrrr 4 haftalık hamileyim Allahıma şükür.. bende bu ay incir kürünü denemiştim... darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallahhhhhhh...
benide listeye ekleyebilirsiniz.1 şubat adet tarihim.incir kürüne geçen ay başladım 7 gün ara verdim şimdi ikinci 21 günlük kürü uyguluyorum ama bu sefer havuçlu olanını deniyorum.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
kızlarrrr 4 haftalık hamileyim Allahıma şükür.. bende bu ay incir kürünü denemiştim... darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallahhhhhhh...
hakca kullanıcısından alıntı
sevgili hakça çok sevindim haberine, harikasın. darısı artık bizlerin başına
hakçacım senin hamileliğin neden olmuyodu? yumurtlama sorununmu vardı? cevap verirsen sevinirim :)
hakca canım tebrik ederim, demek sende hamilesin:CüvCüv:
maşallah subhanallah
hayırlı olsun canım hamileliğina.s.
anlat bakiim, nasıl oldu da öğrendin, değerin kaç çıktı?
eslemcim çok teşekkür ederim. benim adet tarihim tahmini 7 Ocaktı ben 8 Ocak akşamı evde test yaptım.ikinci çizgi belliydi ama çok az silikti. 9 Ocakta da kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitif Allahıma şükür. değerimde 166 doktor değerin iyi olduğunu söyledi.zaten benim adetim çok geçmemişti.haftaya Cuma tekrar gidicez kısmetse keseyi görmeye. umarım keseyi sağlıklı bir şekilde görürüz. sen nasılsın? senin değerin kaç çıkmıştı, kaç haftalık hamilesin şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?