kusura bakma canım anca gördüm.bende havuçlu olanı yeni öğrendim.yumurtanın çatlaması için şartmış.incir kürünü aynı şekilde uygularken 12-13 dk incirleri kaynattıktan sonra 1 Adet orta boy havuç doğruyorum içine 20 dk ya tamamlanınca öylece ılımaya bırakıyorum ılıyınca süzüp içiyorum.umarım dedikleri gibi yumurtayı çatlatıyodur.burda biri yazmıştı çatlatıyo kesin diye doktora gidip baktırmış sanırım çatlamış.inşallah bizimkide çatlar.bende ocakın 4ünde başladım 2.küre havuçlu olarak.25inde bitecek.şubatın 1indede adet olmam lazım bakalım nolacak.hayırlısı artık.bu ayda olmazsa bidahaki ay böğürtlen kökünü deniycem.
zeynomh canım incir kürüne başladığımdan beri benimde adetlerimde azalma oldu , sadece bende mi oluyor bu durum diyordum çünkü arkadaşların hiçbirisi bu konuya değinmemişti belkide onlarda diğer adetlere göre bir değişiklik görülmedi.
merhaba zeynocum, bende incir kürü yaptım ama sadece 15 gün.bu ay 9 ocakta regl olmalıydım olmadım.2 gün geçti,bende lekelenmede yok.incirin nasıl etki ettiğini bilmiyorum canım adet geciktiriyomu bilmem.ama benim normaldede 3 , 4 gün gecikmeli oluyodu.test yaptınmı sen.:ecrin_bebek:
canım nasılsın?
adet günün 4 gün geçmiş
durumun nedir hala adet olmadın mı?
olmadıysan birkaç gün daha bekle ve test yap
sonucu merakla bekliyorum canm
hakkında hayırlısı olur inşallah
kızzlarrrr çok mutluyumm bu günüde görecekmiydim,dün idrar tahlili yaptım çift çizgii..çıktı.:CüvCüv:ALLAHIM inşallah yarabbim tamamına erdirirsinn.sizleri çok seviyorum...:1hug:
Tebrikler canım.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsin inşallahhh.hihoyyyt
honey53 kullanıcısından alıntı
kızzlarrrr çok mutluyumm bu günüde görecekmiydim,dün idrar tahlili yaptım çift çizgii..çıktı.ALLAHIM inşallah yarabbim tamamına erdirirsinn.sizleri çok seviyorum...
kızzlarrrr çok mutluyumm bu günüde görecekmiydim,dün idrar tahlili yaptım çift çizgii..çıktı.:CüvCüv:ALLAHIM inşallah yarabbim tamamına erdirirsinn.sizleri çok seviyorum...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?