İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

tüh ya..ben havuçla inciri aynı anda kaynattım...:bbo:neyse bundan sonra anlattığın şekilde yaparım sağol canım..:1rolleyes:

umutlu99 canım benim az bile değil sadece leke. acaba böyle leke leke gelip sonramı regl olcam. sendede böylemi olmuştu?

regl olduuum.
ama sevindim yaa. belirsizlik bence çok daha kötü.
gitti gidiyordan da ovulasyon testi aldım. yarın elimde olur heralde. bide o şekilde deneyelim bakalım işe yarıcakmı. bu arada her sabah ateşimide ölçüyorum. tabi kanallarda falan bi tıkanıklık varsa tüm bu uğraşlar boşuna olabilir. o da bi muamma.
yaa kanallar tıkalıysa eğer vücutta bi reaksiyon veriyomu yoksa hiç bişe hissedilmiyomu bi fikriniz varmı?

zeynomh canım birsonraki aya inşallah hamile kalırsın
umudun hep taze kalsın emi
bu arada bildiğim kadarıyla tüplerin tıkalı olup olmadığını herhangi fiziki bir durumla anlayamazsın.
ancak çekilen rahim filmde enjekte edilen sıvının geçişini görmekle anlaşılır
doktorun rahim filmi istemedi mi senden?

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...İSİM ................................ KÜR TARİHİ...........................ADET TARİHİ....

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

a.s. YENİ YIL YENİ AY HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN a.s.

## honey53 ............................ 9 Ocak ???

## liva_ .................................. 11 Ocak ??

## lalezar_29 ...........................19 Ocak

## beyza57 ............................. 22 Ocak

## Balsurat ............................. 25 Ocak

## umutlu99 ............................ 30 Ocak

## ilkbahar_20.......................... 31 Ocak

## cansucLK ........................... ?? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

<< ŞUBAT 2009 >>

## simalll ................................ 1 Şubat

## biozard ............................... 1 Şubat

## bumuyani ............................ 3 Şubat

## arnavutgüzeli84..................... 4 Şubat

## ARUB .................................. 6 Şubat

## zeynomh ..............................12 Şubat

:CüvCüv:...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....:CüvCüv:

*** nisafidan

*** flapy

*** milkshake

*** babymom

*** aabeyazmelek

*** (( eslem ))

*** hakca

listede adı olmayan varsa gözden kaçırmış olabilirim, adet tarihinizi bildirirseniz ekleriz inşallah yerimseniben
günü geçen arkadaşlarım durumunuz nedir, hayırlı haberlerle dönün inş.
[/QUOTE]

canım nasılsın?
adet günün 4 gün geçmiş
durumun nedir hala adet olmadın mı?
olmadıysan birkaç gün daha bekle ve test yap
sonucu merakla bekliyorum canm
hakkında hayırlısı olur inşallah

kızlaar selaaam;Ben bugün incir kürüne başladım..inşallah doğru yapmışımdıııır..yarım litre suy 9 adet incirleri koydum 12 dk kaynattım sonra içine havuç doğradım 20 dk tamamladım..soğuduktan sonra süzüp içtim..tadı çok güzeeeel bayıldım ben şekerli şekerlii ama çok zahmetlii ..sizi daha iyi anladım bu gün ama inşallah allah hepimizin uğraşını görürü bize acır tez zamanda emeğimizin karşılğını verir..sağlıcakla kalıın..

kızlar ablam pkoluydu 29 yaşında ve 4 senedir uğraşıyordu.bu ay dinlenecekti.ve şok hamile kaldı doğal yollarla.yaptığı tek şey incir kürü eşi içinde keçiboynuzu kürü. buna doktoru bile hayret etti.
umarım sizlerde en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz
sizlerle paylaşmak sizlerede umut olsun istedim :)))))

canım nasılsın?
adet günün 4 gün geçmiş
durumun nedir hala adet olmadın mı?
olmadıysan birkaç gün daha bekle ve test yap
sonucu merakla bekliyorum canm
hakkında hayırlısı olur inşallah

kızzlarrrr çok mutluyumm bu günüde görecekmiydim,dün idrar tahlili yaptım çift çizgii..çıktı.:CüvCüv:ALLAHIM inşallah yarabbim tamamına erdirirsinn.sizleri çok seviyorum...:1hug:

kızzlarrrr çok mutluyumm bu günüde görecekmiydim,dün idrar tahlili yaptım çift çizgii..çıktı.:CüvCüv:ALLAHIM inşallah yarabbim tamamına erdirirsinn.sizleri çok seviyorum...:1hug:

Tebrikler canım.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsin inşallahhh.hihoyyyt

canım yaa çok çok sevindim. harika bi haber bu:)))
darısı başımıza artık dua edersin bizede (

hayırlı olsun honey Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...çok sevindim darısı başımıza inşallah...

Honeeey çok sevindiim canııım allah tamamını erdirsiin inşallaah..hayırlı olsuun kucağına sağ sağlim alırsııın inşallaaah..Allah bizimde yüzümüzü güldürsüüün o duyguyu tattırsıın

canım benim yaa
çok mutlu oldum bu haberi alınca
maşallah barekallah
hayırlı olsun canım benim
Rabbim kucağına alacağın günüde göstersin
kendi hamile haberimi alınca sevindiğim kadar sevindim şuan
tebrikler canım, dikkat et kendine

:1hug:canım arkadaşlarım iyiki varsınız,sizlerle paylaşıyorum bunları her nekadar tanımasamda sizleri iyi dilekleriniz olduğunu bilmek çok güzel.allah sizlerede nasip etsin en erken zamanda.şimdi kan tahlili yaptırdım bhcg 10000 çıktı.doktor 5 - 6 haftalık dedi.bundan sonrası için korkuyorum.hamiş olan arkadaslardan bilgi almak istiyorum.:CüvCüv:

honey53 çok tebrikler canım:) çok sevindim!!Allah sonuna kadar hayırla devam ettrisin inşallah! bizede dua et lütfen hamilelerin duaları kabul olurmuş!:)

canımmm bu çok güzel haber:teytey: seni ve eşini tebrik ediyorum a.s.Yüce Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:Saruboceq: dualarında bizi de unutma emi canımyerimseniben

kızlar geçen ay incir küründen sonra benimde adet sürem kısaldı o kadarki acaba hamileyimmi veya dış gebelikmi die dr gittim acaip kasık ağrım oldu 2 hafta dr da anlam veremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…