sevgili hakça çok sevindim haberine, harikasın. darısı artık bizlerin başına
hakçacım senin hamileliğin neden olmuyodu? yumurtlama sorununmu vardı? cevap verirsen sevinirim :)
eslemcim çok teşekkür ederim. benim adet tarihim tahmini 7 Ocaktı ben 8 Ocak akşamı evde test yaptım.ikinci çizgi belliydi ama çok az silikti. 9 Ocakta da kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitif Allahıma şükür. değerimde 166 doktor değerin iyi olduğunu söyledi.zaten benim adetim çok geçmemişti.haftaya Cuma tekrar gidicez kısmetse keseyi görmeye. umarım keseyi sağlıklı bir şekilde görürüz. sen nasılsın? senin değerin kaç çıkmıştı, kaç haftalık hamilesin şimdi?
eslemcim geçen gün tarihimi yazmıştım ama sen o gün hamilelik haberini almıştın onun için doğal olarak benim mesajımı görmedin(
şimdi 12 şubat olarak yeni tarihimi veriyorum. bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş. benim için dua eder misin? :))
merhaba kızlar
incir kürü reglinizde nasıl bi değişiklik yaptı, ya da yaptımı?
benden 4 gündür sadece kahverengi leke geliyo.. 6 sından sonra regl olmam gerekiyodu.
ama sadece 9 undan beri kahverengi leke geliyo. oda sadece günde bir iki defa anca oluyo.
bi fikriniz varmı ya nolur bildiiniz bişe varsa yardımcı olun..
canım ya ben kan testini ayın 6 sında yaptırdım gebelik malesef kesin olarak yok
benim de reglim seninki gibi gecikmeli. ama hala olmadım. çok tedirginim. leke de çok gelmiyo çünkü.
sanki regl bitmişde en son günmüş gibi. hatta daha bile az
yaa bence bikez daha baktır.belki hamişsindir.idrardan bak yada.yaz bana:teselli:
eslemcigim hakca cok mutlu oldum hamileymissiniz.darisi bizlerin basina benim adetim geldi yeni adetim 31 ocak
meraba biozard..ben de senin gibi 1 ay kullandım incir kürünü 7 günlük dinlenme süresi pazar günü bitiyor..havuçlu nasıl yaptığını kısaca anlatır mısın?ben de bu ay havuçlu yapmayı düşünüyorum..yerimseniben
zeynocum kendinden bahsetsene tanıyalım birbirimizi.
meraba kızlar...zeynomh daha önceki sayfaları okudunmu bilmiyorum ama bazı kişilerdede lekelenme olmuştu..hatta bi arkadaşta (bilmiyorum kürden sonramı öncemi ) lekelenme olduğunda doktor kalitesiz yumurta lekelenme oluşturabilir demişti.bence biraz bekleyip doktoruna danışabilirsin..benimde reglim 11 ocaktı ama 1 hafta içindede olabilirim meraklı bekleyiş devam ediyo.test yapıpta hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum..Rabbim hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?