:1hug:canım arkadaşlarım iyiki varsınız,sizlerle paylaşıyorum bunları her nekadar tanımasamda sizleri iyi dilekleriniz olduğunu bilmek çok güzel.allah sizlerede nasip etsin en erken zamanda.şimdi kan tahlili yaptırdım bhcg 10000 çıktı.doktor 5 - 6 haftalık dedi.bundan sonrası için korkuyorum.hamiş olan arkadaslardan bilgi almak istiyorum.:CüvCüv:
kızzlarrrr çok mutluyumm bu günüde görecekmiydim,dün idrar tahlili yaptım çift çizgii..çıktı.:CüvCüv:ALLAHIM inşallah yarabbim tamamına erdirirsinn.sizleri çok seviyorum...:1hug:
kızzlarrrr çok mutluyumm bu günüde görecekmiydim,dün idrar tahlili yaptım çift çizgii..çıktı.:CüvCüv:ALLAHIM inşallah yarabbim tamamına erdirirsinn.sizleri çok seviyorum...:1hug:
honey53 tebrik ederim hamileyim diye gördüğüm mesajlar mutlu ediyor beni dualarına bizleride ekle lütfen. Ben sizin probleminiz varmıydı merak ettim lütfen biraz zamanını ayırır yazarmısın.
honey53 ilgin için teşk.Cevabın için teşk.Hamile olanların duasını mevlam kabul edermiş.Lütfen bekleyen özlemini çeken herkese nasip etmesi için dua edermisin.
((eslem)) .!.:sblsbl ve guclu.z canlarım , adet tarihinizi bildirirseniz ekleriz inşallah yerimseniben
günü geçen arkadaşım liva_ durumun nedir, hayırlı haberlerle dönün inş.
:1hug:canım arkadaşlarım iyiki varsınız,sizlerle paylaşıyorum bunları her nekadar tanımasamda sizleri iyi dilekleriniz olduğunu bilmek çok güzel.allah sizlerede nasip etsin en erken zamanda.şimdi kan tahlili yaptırdım bhcg 10000 çıktı.doktor 5 - 6 haftalık dedi.bundan sonrası için korkuyorum.hamiş olan arkadaslardan bilgi almak istiyorum.:CüvCüv:
İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ
günü geçen arkadaşım liva_ durumun nedir, hayırlı haberlerle dönün inş.[/COLOR][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?