eslem nihayet geldin canım bizi unuttun zannettiksenağlama:1hug:
inşallah eslemcim inşallah:CüvCüv::1hug::Saruboceq: sen bol bol dua et ne olur:Saruboceq::Saruboceq:senin duaların kabul olur. hamilenin ettiği dua kabul olurmuş. Allah'ım hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:a.s.
honey53 güzelim bişey olmaz Allahın izniyle
öksürüğünü kesmek içinde hafif sıcak süte bal katıp iç
benim ilk zamanlar kuru öksürük gıcık vardı
öyle yaptım düzeldi çok şükür
latsibel günaydın güzelim, hoşgeldin a.s.
eslemcim merabalar..ben adet oldum canım:çok üzgünüm: yeni adet tarihimide tahmini olarak veriyorum gördüğün gibi çok fazla sarkıyo.yeni adet tarihime 25 şubat yazabilirsin..ya bide bişi sorcam ben bugün doktora gitcem bu ay iğneli tedaviye başlayabiliriz acaba incir kürünün bi zararı olurmu??:uhm: çok dua et benim içinde olurmu?? inşallah bu ay olur çünkü gün geçtikçe umutlarda bir bir tükeniyosenağlama
canım benim kıyamam sana
üzülme ne olur, inşallah en kısa zamanda muradına erersin
şayet sende ve eşinde hiçbir problem yoksa iğneli tedaviye başlama birkaç ay daha böyle dene derim ben
yada kendi haline bırak canım, stres üzütüyüde at bi kenara
inan o zaman olacaktır, ben eminim
ancak herhangi birinizde bir problem varsa tedavi olmadan pek olmuyor
Gerçi teslim olmak gerek Rabbim diledikten sonra her şekilde hamile kalabilirsiniz
Allaha sığın, fazla stres yapma gülüm
dualarımdasın ve diğer arkadaşlarım
hamile kalıncada benim gibi mide bulantılarından aşırı baş dönmelerinden dert yancaksınız :))
arkadaşlarr hepinizz bu kürlerlemii hamile kaldınızz
başkaa bişeyy kullandınızmıı
birdee sorununuzz yumurtlamamakmıı
birdee ilk hamileliğinizmii
günaydınn kızlarrmirmirmirmir
merhaba,bende aranıza katılayım dedim,bizde eşimle birlikte pazartesiden itibaren incir ve keçiboynuzu kürlerine başladık,eşim biraz sorun çıkarıyor gerçi içerken ama baskı ve şiddet kullnarak:mymeka: içirmeye çalışıyorum,umarım :Saruboceq:bu kürler hepimize fayda sağlar ve hamile kalırız:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?