iyide ben doktora gittim doktor bana test felan yapmadı.. kaç aydır çocuk istiyorsunuz dedi. bende 6 aydır istiyoruz dedim. oda sadece bir kontrol etti. rahim temiz dedi. en az bir yıldan sonra olmazsa bişeyler yapacaz dedi.. yani ben bilmiyom fsh değerim ne kadar acaba düşükmü yüksekmi.. veya sorun nerde.. ya ben ne yapacam yaaa.. çok stresliyim:uhm:
canım altı aydır istiyosanız daha erken zaten testler felan için. bütün doktorlar 1 sene sonra der.
iyide ben doktora gittim doktor bana test felan yapmadı.. kaç aydır çocuk istiyorsunuz dedi. bende 6 aydır istiyoruz dedim. oda sadece bir kontrol etti. rahim temiz dedi. en az bir yıldan sonra olmazsa bişeyler yapacaz dedi.. yani ben bilmiyom fsh değerim ne kadar acaba düşükmü yüksekmi.. veya sorun nerde.. ya ben ne yapacam yaaa.. çok stresliyim:uhm:
ama 2,5 yıldır evliyim..:1no2: çevremdeki insanlar amma baskı yapmaya başladılar.. :çok üzgünüm:ya zaten stresten olmayacak bu gidişle..:1no2: bu arada canım sende sıkma kendini.. inşallllaaaahhh şubatta hamile kalırsın canım.:CüvCüv: simalll sen ne kadar zamandan beri istiyosun.:ecrin_bebek:
evet genelde 1 yıl dolmadan herhangi bişey yapmıyor doktorlar,kendi haline bırakıyorlar,tabii bu ne kadar doğru tartışılır,yani eşinde hiç sperm olmayan bir kadın 1 değil 10 yıl denese herhangi bişey yapmadan hamile kalamaz ve bu kaybedilmiş 1 yıl demektir,biz çocuk özlemiyle dolu insanlar değil 1 yıl, 1 ay bile beklemenin sıkıntısını biliriz,bu yüzden ben çocuk düşünülmeye başlandığı andan itibaren erkek ve kadının rutin test ve kontrtollerini yaptırması taraftarıyım,ve bu testlerin başındada kadın için hormon testleri gelir,sende doktorundan hormon testi yapmasını isteyebilirsin,yada bir yıl bekleyebilirsin,bu senin tercihin tabii..
ben de 4,5 yıllık evliyim canım,bunun iki yıldan fazlası çocuk istemekle geçti,benimde çevremdeki insanlar çocuk yapmayacakmısınız diye sorup duruyo,bende zamanı gelince olacak diyorum,kimseyi takma,bu onların değil senin hayatın,kimsenin senin çocuk yapıp yapmamana karışmaya hakkı yok,bu konuda karar verecek olan eşin ve sensin,ve de tabiki stres baş düşman
allah tüm isteyenlere versin bizlerede beraber.. ama inan söylenenler beni çok yıpratıyor.. takmıyayım diyorum ama ne girdiğim her toplumda herkes tek şeye sabitlenmiş.. ee artık yeter ne zaman çocuk yapacaksın felan söylentiler beni toplumdanda kaçmaya itti.. inan çok stresliyim ama yinede şükrediyorum.. iyikide sizleri tanıdım.. ne diyim başka bilmiyomki :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende çok istiyorum artık ya...incir kürünü yaptım ama 2kez içebildim midem kabul etmiyo içemiyorum bir türlü.offffff of
ya bende içemiyorum.. bugün yine denedim olmadı olmuyorrr :bbo: acayip bir tat ya kokusuda kötü.. senağlama nasıl olacak bilmiyorum.. birde aç karnına sabah diyorlar.. valla canım yani sana destek amaçlı yazayım dedim ama sanırım dahada mideni bulandırdımkusura bakma yaa...
bende bıraktım incir kürünü,mideme dokundu,içmeye başladığım günden beri mide ağrısı ve yanmasından ölüyorum,10 gün kadar kullanabildim ancak,dün yapmadım ve midem bugün biraz daha iyi,aslında yirmi günü tamamlamayı çok istiyodum ama olmadı tadının iğrençliğini de geçtim midemi mahvetti,ama eşime keçiboynuzu kürü yapmaya devam ediyorum,valla benim bıraktığımı bi bilse anında bırakır zaten bahane arıyo.
hayırlısı canım yaa.. 10 gün içmişsin belkide işe yarar canım. ne zaman kırmızıları görecen. inşallah bu ay görmessinde.. ben bu ay umudumu kestim gibi bakalım 4 veya 5 şubatta bekliyorum..
anladım canım
biz yinede beklenen adet tarihi 29 ocak diyelim
inşallah adet olmazssın canım, hakkında hayırlısı a.s. [/B]
günaydıın kızlaar HAYIRLI CUMALAAAR..nasılsınıız,keyfiler nasııl??benim adetime 6 gün kaldııı geri sayım yapıyoruuum bakalııım inşallaah allaah o küçük mucizemi karnıma yerleştirmiştiiir noluuur duaa ediiiin bana..AYRICAA OKUYUNCA ŞAŞIRDIIM BEN İNCİRİN TADINA BAYILIYORUUM RESMEEN (kızlar haberiniz olsun iki çeşit incir varmış,incirleri satın aldığım köylü söyledi;benim aldıklarım top şeklinde ve çok yumuşak kurumaya yakın ayrıca herbirinde kurt çıkıyo YANİ İLAÇSIZ oluyo ama diğerleri ilaçlı oluyomuş ona dikkat edin..benim kullandığım incir kaynattığımda BAL GİBİ OLUYO TADI şerbet gibi sizinkiside öylemi acebaa??)Sadece paylaşmak istediiim sağlıcakla kalııın..sevgiler
ya öylemi bende bir araştırayım öyleyse.. ama benim yaptığım kürdeki incir kaynadıktan sonra tamemen yağ içiyorum gibi geliyo ve kokusuda kötüükafamçokkarıştı vallahi midem almıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?