İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

evet benimkide bal gibi oluyoo,özellikle saraçoğlunun hamilelik tarifinde verdiği gibi 15-16 inciri kaynatırsan aynı reçel oluyo,ben o yüzden içemiyorum sanırım,tatlı şeyleri içemiyorum,zaten oldum olası,şerbet,komposto türü şeyleri içemem,acı ve ya ekşi şeyleri kolay içiyorum,tabii onunda ötesinde mideme çok dokundu ondan içmiyorum(

canım benim kürde 2.ayım..ilk ay, 15-16 incirle yaptım dediğin gibi şerbete döndü:bbo: ama bu ay 7-8 inciri bölüp de koyuyorum bir de havuç ekleyince biraz seyreltiyo tadını..yine çok tatlı gelirse biraz su ekliyoum bardağa napıyim

benim az kaldı zaten ,1 şubatta bitiyo..ama bence bırakmayın sıkın dişinizi her şey bebiş için:ecrin_bebek:biraz sabır..

benim az kaldı zaten ,1 şubatta bitiyo..ama bence bırakmayın sıkın dişinizi her şey bebiş için:ecrin_bebek:biraz sabır..
senin az kalmış canım iki gün daha içicen,ne güzel,ama ben dayanamadım,midemin ağrısından ölüyodum,zaten benim yumurtlamamda problem yok geçen ay adetimin 10.günü muyenede iki yumurta görülmüştü biri 22cm diğeri 23 cm çapında,hiç bişey kullanmadan,11 gün yumurtlarım genelde,doktor gayet güzel demişti,ama eşimde morfoloji sorunu var,ona keçiboynuzu içiriyorum.

benim eşimde de morfoloji ve hareket sorunu var canım..keçiboynuzuna devam ediyorum bi de 3 gün önce vitamin aldım ,E vitamini ve selenyum takviyesi..nevroski tavsiye etti bana da..e vitamini ve selenyum içeren tek başına bi ürün yok bulamadım..eczacıya sordum ne için olduğunu söyledim.ACE selenyum plus diye bi vitamin verdi..sen de bir soruştur istersen inşallah faydasını görürüza.s.

aboow:1shok: neee 15-16 mııııı?siz ciddimisiniiiiiz??ben 7-8 adet yapıyorum ..ben saraçoğlunun sitesinde okumuştum 15-16 adetli olanı bronşit içindii..ben inciri ilk yaptığım günden beri havuç doğruyodum içine ama son 5 gündür koymuyorum..ayrıca kızlar tahminimce hamile kalan bayanlar üstüne adet gördüler ..hangisi olduğunu bilmiyorum ama 15 gün kullanmış ve kan tahlilinde 5-6 haftalık hamile olduğunu söylemişti doktoru..demekkii yumurtası geç çatladı ancak dölendi ve üstüne adet gördü ikinci ayındada hamile olduğunu öğrendii..inşallaah bizede öyle olur ..

merhaba esrammcım, ben 3 yıllık evliyim ve yaşadığın baskıyı stresi bende evlendiğim günden itibaren yaşadım emin ol, ama biz ilk sene istemedik sonra yavaş yavaş denemeye başladık 1 sene geçti sonuç yok doktora gittik testler felan eşimin sperm sayısı az çıktı. bir aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. bu ay gördüğün gibi olmadı artık yeni ay yeni şans:) inşallah hayırlısı hepimiz için 10 şubatta randevum var tüp bebek doktorundan bir görüşecez bakalım ne diyor.:uhm:

Allahımm inşallah tüm isteyenlere sana bana herkese hayırlısıyla BEBİŞ versin..:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba, aranıza yeni katıldım doğru yerdemiyim onu bile bilmiyorum , inşallah zamanla öğrenicem.bende üç defaa düşük yapmış biri olarak bu tür kürlerin faydalarını araştırıyorum sizce soğan ve incir kürünün faydası olurmu . deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

dilekylc slm.. aramıza hoşgeldin.. canım buradaki arkadaşlar kendileri için incir kürü kocişleri için ise keçiboynuzu deneyenler.. incir kürünü deneyipte hamile kalan arkadaşlarımız var tabi.. ama senin kürü uygulayıp uylalamamanlada alakalı.. mesele ben içemedim tadı biraz kötü geldi bana.. inşallah sen uygularsında iyi haberlerini alırız en kısa zamanda...senide uygulayıpta hamiş kalanlar listesine eklerler.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarrr

dilek öncelikle hoşgeldin,kayıpların için çok üzüldüm,geçmiş olsun ve bi daha olmasın inşallah,düşüklerinin sebebleri nedir,sorun neydi,öncelikle bunları bilmek lazım,soğan kürü iltihap ve kistler için uygulanan bi kür ve gerçekten faydasını gören çok kişi var,incir kürüde biliyosun daha kaliteli bir yumurtalık rezervi için yapılıyor,bu kürler elbette faydalı şeyler ama senin için uygunmu bunu biz bilemeyiz,en iyi sen karar verebilirsin buna

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: kırmızıları gördüm.. 5 şubatta olacaktım ama erken geldi :çok üzgünüm:

üzülme canım ya
demek ki daha zamanı gelmemiş.
hayırlısı versin güzel allahım

slm kızlarr kimse varmı ben aranıza yeni katıldım soğan kürünü uyguladım şimdide inciri uygulamak istiyorum ama yan etksi olurmu acaba çünkü ben soğanı kullandım 8 gün gecikmem oldu

slm.. arkadaşlar bişey soracam.. bir arkadaşım daha var hamile kalamıyo.. doktora gitmiş sorun yokmuş.. fakat eşi doktora gitmiş hareketsiz sperm %30 muş.. acaba ondan dolayımı hamile kalamıyor.. lütfen yardımcı olun.. aranızda bu gibi durum varsa ne bileyim veya sizinde tanıdıklarınızda böyle bir durum varsa ne yapılması gerekiyo.. ben bunla ilgili bişey bilmediğim için yardımcı olamadım.. sizden gelen yorumları aynen iletecem.. şimdiden teşekkürler..

Keçiboynuzu kürü uygulasın birçok kişide sperm sayıları çoğaltıp hareketlendiriyor:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…