canım Allah yardımcınız olsun..eslemim ben bu sabah test yaptım...2.çizgi silikti..yarın kan testi yapıcaz..dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım:çok üzgünüm:
...
canım ya çok sevindim inşallah pozitif çıkar.kendine iyi bak allaha emanet ol
inşallah canım benim 2 gün geçti bakalım hayırlısıyla...sen ne zamandır beri bekliyorsun bebişi
benim de 6 şubattı bugün baktım teste..inşallah doğrudur...çok mutlu oldum canım inşallah sen de hamlesindir de ekim anneleri bölümüne geçiş yaparızdelikafadulden..hazirandan beri deniyoruz canım..2 sene önce bi yavrum olmuş ama 6 gün yaşamıştı..Rabbin aynı acıları yaşatmasın..hiç kimseye..
güzel haberlerini bekliyorum hadi inşallah..a.s.
.........
inşallah canım benim ekim ayı anneleri oluruz..çok üzüldüm canım ya bebişin için ama seni cennette bekleyen bi melegin var bunu unuma
canım Allah yardımcınız olsun..eslemim ben bu sabah test yaptım...2.çizgi silikti..yarın kan testi yapıcaz..dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım:çok üzgünüm:
inşallah canım benim 2 gün geçti bakalım hayırlısıyla...sen ne zamandır beri bekliyorsun bebişi
arkadaşlar selam birşey sormak istiyorum, 8 aydır hamile kalamıyorum herhangi bir rahatsızlığım yokmuş, soğan kürü uyguluyorum 6 gündür korunmuyoruzda sizce doğrumu? İncir kürümü yapmam gerekli lütfen yardımcı olun?
inşallah ikinizde hamilesinizdir.. zeze26 senin zaten silikte olsa 2 çizgi çıkmışki eminim hamilesin..:CüvCüv: latsibel dualrım seninle inşallah sende hamilesindir..:CüvCüv: inşallah ekim anneleri kısmında isimlerinizi görürüz..:dance::dance: rabbim tez zamanda bizlerede versin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hadi bakalım darısı bizim başımıza..
eslemcim ben adet oldum yeni tarih 11 mart diyelimsenağlama
canım gözün aydın ....inşallah herşey yolunda gider bi sorun çıkmaz.dualarım seninle sağlıcakla kal
sağol Allah bin kere razı olsun..Allahım gönlüne göre versin..ekim annesi değil kasım annesi olursun..nolcak..sen sağlıklı ol yeterkia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?