İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

canım Allah yardımcınız olsun..eslemim ben bu sabah test yaptım...2.çizgi silikti..yarın kan testi yapıcaz..dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım:çok üzgünüm:

...
canım ya çok sevindim inşallah pozitif çıkar.kendine iyi bak allaha emanet ol

inşallah canım benim 2 gün geçti bakalım hayırlısıyla...sen ne zamandır beri bekliyorsun bebişi

inşallah canım benim 2 gün geçti bakalım hayırlısıyla...sen ne zamandır beri bekliyorsun bebişi

benim de 6 şubattı bugün baktım teste..inşallah doğrudur...çok mutlu oldum canım inşallah sen de hamlesindir de ekim anneleri bölümüne geçiş yaparızdelikafadulden..hazirandan beri deniyoruz canım..2 sene önce bi yavrum olmuş ama 6 gün yaşamıştı..Rabbin aynı acıları yaşatmasın..hiç kimseye..
güzel haberlerini bekliyorum hadi inşallah..a.s.

.........
inşallah canım benim ekim ayı anneleri oluruz..çok üzüldüm canım ya bebişin için ama seni cennette bekleyen bi melegin var bunu unuma

.........
inşallah canım benim ekim ayı anneleri oluruz..çok üzüldüm canım ya bebişin için ama seni cennette bekleyen bi melegin var bunu unuma

sağol canım..biliyorum...ben çok heyecanlandım senin adına a.s.en kısa zamanda test yap Allahım inşallah yüzünü güldürür:1hug:

canım Allah yardımcınız olsun..eslemim ben bu sabah test yaptım...2.çizgi silikti..yarın kan testi yapıcaz..dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım:çok üzgünüm:

canıııım ayy çok sevindim yaaa
bebek varki silikde olsa çizgi var
olmayan birşey nasıl var görünürkii
Allahın izniyle hamilesin inşallah canım
kan değerini bildir bize de halay çekelim inşallah

herkese günaydınlar ben de 7 şubatta adet oldum bir dahaki adet tarihim 5 mart inşallah adet olmam ve olmak istemeyen herkes de olmasın bundan sonra İNŞALLAH

günaydın kızlarr

zezecim çok sevindim,inşallah kan testiyle de doğrulanır,merakla haberlerini bekliyoruz canım.

inşallah ikinizde hamilesinizdir.. zeze26 senin zaten silikte olsa 2 çizgi çıkmışki eminim hamilesin..:CüvCüv: latsibel dualrım seninle inşallah sende hamilesindir..:CüvCüv: inşallah ekim anneleri kısmında isimlerinizi görürüz..:dance::dance: rabbim tez zamanda bizlerede versin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hadi bakalım darısı bizim başımıza..

arkadaşlar selam birşey sormak istiyorum, 8 aydır hamile kalamıyorum herhangi bir rahatsızlığım yokmuş, soğan kürü uyguluyorum 6 gündür korunmuyoruzda sizce doğrumu? İncir kürümü yapmam gerekli lütfen yardımcı olun?

Son düzenleme:
kızlar kan testi sonucum 780 çıktı:asigim:3-4 haftalık gebelik..keseyi göremedik..c.tesi inşallah görürüz de içimiz rahatlar....yoksa dış gebelik olabilirmiş..ilk bebeğimi kaybettiğimden çok tedirginim..kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım..ben size her namaz arkasında ediyorum inanın..Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hiç bir sorunun yoksa(adet düzensizliği) bence soğan kürü değil incir kürü yap..ben 2 ay uyguladım eşime de keçiboynuzu kürü uyguluyoruz..benimki 1 şubatta bitti,eşimin 18 martta bitecek..ve hamile kaldım bu ay Rabbime binlerce şükür...Allahım sana da nasip etsin inşallah en kısa zamanda..:1hug:

Allah razı olsun canım..inşallah sen de meleğine en kısa zmanda kavuşurusn inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

eslemcim ben adet oldum yeni tarih 11 mart diyelimsenağlama

canım incir kürüne ve keçibonuzuna devam...üzülmek yok..daha kaliteli sperm ve yumoşlarla inşallah martta müjdeli haberi vereceksin..canım benim üzülme sakın...güzel haberlerini bekliyor olacağım:teselli:a.s.

canım gözün aydın ....inşallah herşey yolunda gider bi sorun çıkmaz.dualarım seninle sağlıcakla kal

canım gözün aydın ....inşallah herşey yolunda gider bi sorun çıkmaz.dualarım seninle sağlıcakla kal

sağol Allah bin kere razı olsun..Allahım gönlüne göre versin..ekim annesi değil kasım annesi olursun..nolcak..sen sağlıklı ol yeterkia.s.

sağol Allah bin kere razı olsun..Allahım gönlüne göre versin..ekim annesi değil kasım annesi olursun..nolcak..sen sağlıklı ol yeterkia.s.

sağol canım benim.insanın elinde değil işte üzülüyo.umutları kırılınca..ama şimdi daha iyiyim hayırlısı artık...cumartesi güzel haberler duyman dileğiyle öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…