İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

canım ben 15 aralıkta başlamıştım küre o ay adet olmadım..duphaston kullandım...ocakta doktor klomen verdi..bitince adetin 10.günü kontrole gittim..ilaca tepki vermişim 3-4 yumurta vardı ortalama 10 mm.dedi doktor..sevindik..3 gün sonra tekrar gittiğimizde hala 10 mm. di düşün..doktor gelmene gerek yok dedi gönderdi..adet olunca gel aşılmaya geçelim dedi..çok üzüldüm çok ağladım....ama yolda eve dönerken incir ve kaçioynuzu aldım..küre devam ettim..2.ayımda havuçlu kullandım ve Allahıma bin şükür yumurta büyüdü,çatladı ve hamile kaldım..hangisi vesile oldu ilaç mı kür mü bilmiyorum..ama faydası olduğuna inanıyorum..bence bırakmayın..önce Allah sonra sizin çabalarınız sayesinde hamile kalırsınız inşallah...

bir de eşimin spermlerinde hareket ve morfoloji sorunu var..17 aralıktan beri içiriyorum..18 mart gibi bitecek ve sırf size fikir versin diye eşimi ikna edip tekrar spermiyogram yaptırtacağım..ilkini ocak ayında yaptırmıştık,karşılaştırma yapma imkanımız olacak..sonuçları paylaşırım bakalım gerçekten işe yaramış mı..sperm kalitesi artarsa herkese duyuracağım..Rabbim yar ve yardımımız olsun inşallah..

kızlar günaydın herkese. hayırlı sabahlar. ya ben incir kürünü uyguluyorum ama incir çok pahalı bende 5adetle küre devam ediyorum. işe yararmı sizce:bbo:

Canım güzel duaların için sağolasın allah kabul eder inşallah bu arada ben bu ay yumurta takibi yaptırmaya karar verdim pazartesi gidicem doktora bakalım yumurtalar oluşuyomu bugün tekrar incir kürüne başlayagIm bakalım eşimde 2 gündür keçiboynuzu içiyor geçen ay içirememiştim bu ay içiyo bakalım herşeyin hayırlısıyla karşılaşmayı nasip etsin Allahım bizlere amin.

Latsisel canım bende geçen ay polen ve bal yedim arnavutgüzelinin verdiği tarifden bu ay da yiyecegim bakalım sen incir de kullanıyor musun ? hem incir hem bal ve polen ikizler gelir mi acaba kızlar ne dersiniz iki düşükten sonra iki bebek herşeyi unutturur istiyorum valla bende birde pırtılaşma sorunu var ikiz olursa ikisi birden büyür ah inşallah olur

..
yok canım ben sadece polent+bal+tarçın yapıyom.inşallah canım allah gönlüne göre versin inşallah

İnş arnavutgüzeli. sen de incir kürümü uyguluyosun? Rabbim gönlüne göre versin inş

evet canım uyguluyorum bu benim ikinci denemem ama olmadı hastalandım ama adetim ilk defa hayatımda siyah geldi çamur gibi..dün okudum birkaç kişinin adeti siyah çamur gibiymiş meğerse hamilelermiş üstüne görmüşler inşallah bende öyleyimdir bakıcaz artık bekliyorum ..GÜZEL DULARIN İÇİN TEŞEKÜRLEEER ..

arnavutgüzeli sıkma canını. Allah büyüktür. hakkında hayırlısı olur inş. bazen benimde adetlerim dediğin gibi oluyo, üstelik çok düzensizleşti. bazı doktorlar vucut bebek aradığı için böyle oluyor diyorlar. umudunu hiç kırma canım benim. herşeyin hayırlısı inş.

:teytey:Tebriklerr canım .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:teytey:

Kızlarrrr merhaba, öncelikle hamile olanları çok tebrik ediyorum, çok ama çok sevindim olmayanlarında darısı başına inşallah!! pek parlak olmayan bi haberim var eşim 1 aydır keçiboyunuzu uyguluyordu, 1 ay önce sperm testi yapmıştı birde tam bir ay sonra yaptı bir değişiklik yok malesef( hatta daha az çıkmış(( sperm sayısı tüp bebeğe yetiyor sadece dün doktora gittik ve tüp bebeğe karar verdik. şansımızı deneyelim dedik. bundan sonraki yazılarıma tüp bebek bölümü izmirde tedavi görenler bölümünden devam edeceğim. sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplıyabilirim. Allah hepimize yardımcı olsun!

:teytey:Tebriklerr canım .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:teytey:

canım balım..Allah razı olsun..en kısa zamanda senin güzel hbrlerini bekliyorum..takipteyimsengözlerimebaksanab..maşallah yumoşların artmış:teytey:Allahım sana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim bildiğim keçiboynuzu hemen sonuç vermez..o yüzden 3 ay uygulanıyo zaten..önce vücudun eksiklerini tamamlayıp ondan sonra kalite ve sayıyı arttırıyormuş..en az 3 ay diye basa basa söylüyo saraçoğlu sitesinde..sizin hakkınızda da hayırlısı olsun..daha önce dediğim gibi biz spermiyogramı martta tekrarlıycaz..o zaman 3 ay dolmuş olcak...inşallah işe yarıyordur...sonuçları yazacağım

teşekürederiim canım arkadaşııım hayııır tabikide bırakmıycam bu saatten sonra..bana biraz tuzlu gelmişti bu incirin fiyatı ama geçen eşim dediki;unutunmuu sadece çatlama iğnesi 76 tl iken bu çok ucuz bir işlem o yüzden hamile kalmazsam bile inciri alıp kullanmamı söyledii ,allahın izniylee bende senin peşindeen hamile kalırıım:Saruboceq:NOLUR ZEZE DUA ET,,SEN ARTIK BİR MELEK TAŞIYOSUN O DUALARINI ALLAHA İLETİR:çok üzgünüm:BİZİM İÇİN DUA ET..kolay değil uygulamadığım kür kalmadı ,kocakarı ilaçlarına kadar yaptık..Bende hep derdim şubbat ayında hamile kalıp ekim ayında doğurmak istiyorum derdim eşime (çünkü benim doğum günüm ve eşimin doğumgünü aynı gün ,bebişim de terazi burcu olmasını çok isterdiiiimneyse kafanızı şişirmeden size iyi geceler sağlıcakla kalııına.s.

evet canım çok haklısın 3 ay sonra ancak sonuç verir tabi, biz biraz acele ettik..inşallah Alah hepiniizin gönlüne göre verir canım.:Saruboceq::Saruboceq:

yok canım,hamile değilim,yani daha doğrusu beklemedeyim,adetim 18 şubat,14 ünde test yapıcam,sevgililer günü ya,inşallah varsa hamilelik eşime sevgililer günü hediyesi olsun diye,tabii adetten önce yapacağım için ne kadar doğru çıkar bilmiyorum ama,sanırım buse'cim yanlış anlamış,bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama psikolojik sanırım demiştim,o da yanlış anladı galiba,ama belkide allah söyletmiştir,inşallah hepimiz en yakın zamanda burdan hamilelik haberlerimizi veririz canlarım

inşallahhh inşalllahhh hayırlısıyla hamilesindir.. :CüvCüv::CüvCüv: bizde burda senin iyi haberlerini bekliyoruz olacaz. Ya benim biraz zor gibi canım ya.. umudumu kestim desem yeridir..incir ve soğan kürünüde uyguluyamıyom.. artı stresteyim.. yatarken aklımda gündüz aklımda işte aklımda.. bir türlü silemiyom kafamdan.. bu gidişlede olmayacak.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sağol canım benim:))
sende böyle konuşma lütfen,umudumu kestim gbi laflar hiç yakışmıyo,önünde sonunda bigün olacak,Allah'ım, doğru zaman geldiğinde bize de yaşatacak bu mutluluğu,bende senin gibiyim,sürekli aklımda,düşünmediğim bi an bile olmuyoo,ama aslında hiç iyi değil bu,sürekli stres yapıyoruz,kafalarımızı boşaltmak lazım ama,mümkün olmuyo işte(

etmez miyim canım hem de gece gündüz..hep dualarımdasınız...Rabbim benim meleğimi sağlıkla kucağıma versin..sizlere de en kısa zamanda göndersin güzel Allahım..canım boşver burcunu,cinsiyetini falan..o kadar önemsiz şeyler ki bunlar...sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter...ben bir kayıp yaşadım canım..kucağına aldıktan sonra kaybetmek çok acı...ben de yok şu burç olsaydı keşke falan diye düşünmüştüm bi zamanlar..kaybedince bunlar çok acı veriyo insana...o yüzden yat kalk HAYIRLISINI dile...Rabbim dualarınızı, dualarımı geri çevirmesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım çok haklısın 3 ay sonra ancak sonuç verir tabi, biz biraz acele ettik..inşallah Alah hepiniizin gönlüne göre verir canım.:Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah canım..AMİN:Saruboceq::Saruboceq:

canım..asla olmayacak deme....olumsuzlukları çağırma...olumlu düşün...bak ben doktordan ağlayarak çıkmıştım...aşılamaya geçecektik...ağladım ağladım...ama yolda durup yine de incir ve keçiboynuzu aldım..işte küçücük de olsa umudum vardı...umudumu kaybedersem başka neyim kalır ki...aktar eşinize mi içirceksiniz dedi,anladı yani sorunumuz olduğunu..başka bişi demedi...demek istediğim..biliyorum çok zor bir süreç...ama umudunu yitirme...kendini meşgul edicek şeyler bul...jimnastik kursları,saz kursları,dikiş-nakış...her yerde var...mesela bu topiği açan eslem arkadaşımız da kafasını dağıtmak için bu tür kurslara gitmişti..ona sorabilirsin..stresini attığı,unuttuğu anda gebe kaldıkaydirigubbakcemile5 Allah yardımcımız olsun canım...a.s.

kızlar ya birşey soruyorum kimse cevap vermıyor. listeyede eklenmedim henüz. küstüm hepinize. çıkıcam forumdan.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…