tebrik ediyoruum siziii darısı bizim başımızaaa..çok sevindiim inanın çok şaşırdım demekki ikinci ayda kullanınca hamile kalınabiliyomuş ben az daha vazgeçip kullanmıycaktım:))ama bana umut oldunuuuz..sağlıcakla kalın bebişlerinize iyi bakın allah kucağınıza allmayı nasip etsiiiiiiin..
ESRAM,ARUB, PUMKİNS canlarım çok sağolun..Rabbim nolur arkadaşlarımın yüzünü güldür,nolur en kısa sürede mucizelerine kavuştur,nolur kucaklarını,beşiklerini boş bırakma..güzel Allahım sana açılan garip ellerimizi geri çevirme..işte hep böyle dua ediyorum..Allahım kabul etsin...
Latsisel canım bende geçen ay polen ve bal yedim arnavutgüzelinin verdiği tarifden bu ay da yiyecegim bakalım sen incir de kullanıyor musun ? hem incir hem bal ve polen ikizler gelir mi acaba kızlar ne dersiniz iki düşükten sonra iki bebek herşeyi unutturur istiyorum valla bende birde pırtılaşma sorunu var ikiz olursa ikisi birden büyür ah inşallah olur
İnş arnavutgüzeli. sen de incir kürümü uyguluyosun? Rabbim gönlüne göre versin inş
evet canım uyguluyorum bu benim ikinci denemem ama olmadı hastalandım ama adetim ilk defa hayatımda siyah geldi çamur gibi..dün okudum birkaç kişinin adeti siyah çamur gibiymiş meğerse hamilelermiş üstüne görmüşler inşallah bende öyleyimdir bakıcaz artık bekliyorum ..GÜZEL DULARIN İÇİN TEŞEKÜRLEEER ..
kızlar kan testi sonucum 780 çıktı:asigim:3-4 haftalık gebelik..keseyi göremedik..c.tesi inşallah görürüz de içimiz rahatlar....yoksa dış gebelik olabilirmiş..ilk bebeğimi kaybettiğimden çok tedirginim..kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım..ben size her namaz arkasında ediyorum inanın..Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:teytey:Tebriklerr canım .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:teytey:
Kızlarrrr merhaba, öncelikle hamile olanları çok tebrik ediyorum, çok ama çok sevindim olmayanlarında darısı başına inşallah!! pek parlak olmayan bi haberim var eşim 1 aydır keçiboyunuzu uyguluyordu, 1 ay önce sperm testi yapmıştı birde tam bir ay sonra yaptı bir değişiklik yok malesef( hatta daha az çıkmış (( sperm sayısı tüp bebeğe yetiyor sadece dün doktora gittik ve tüp bebeğe karar verdik. şansımızı deneyelim dedik. bundan sonraki yazılarıma tüp bebek bölümü izmirde tedavi görenler bölümünden devam edeceğim. sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplıyabilirim. Allah hepimize yardımcı olsun!
teşekürederiim canım arkadaşııım hayııır tabikide bırakmıycam bu saatten sonra..bana biraz tuzlu gelmişti bu incirin fiyatı ama geçen eşim dediki;unutunmuu sadece çatlama iğnesi 76 tl iken bu çok ucuz bir işlem o yüzden hamile kalmazsam bile inciri alıp kullanmamı söyledii ,allahın izniylee bende senin peşindeen hamile kalırıım:Saruboceq:NOLUR ZEZE DUA ET,,SEN ARTIK BİR MELEK TAŞIYOSUN O DUALARINI ALLAHA İLETİR:çok üzgünüm:BİZİM İÇİN DUA ET..kolay değil uygulamadığım kür kalmadı ,kocakarı ilaçlarına kadar yaptık..Bende hep derdim şubbat ayında hamile kalıp ekim ayında doğurmak istiyorum derdim eşime (çünkü benim doğum günüm ve eşimin doğumgünü aynı gün ,bebişim de terazi burcu olmasını çok isterdiiiimcanım ben 15 aralıkta başlamıştım küre o ay adet olmadım..duphaston kullandım...ocakta doktor klomen verdi..bitince adetin 10.günü kontrole gittim..ilaca tepki vermişim 3-4 yumurta vardı ortalama 10 mm.dedi doktor..sevindik..3 gün sonra tekrar gittiğimizde hala 10 mm. di düşün..doktor gelmene gerek yok dedi gönderdi..adet olunca gel aşılmaya geçelim dedi..çok üzüldüm çok ağladım....ama yolda eve dönerken incir ve kaçioynuzu aldım..küre devam ettim..2.ayımda havuçlu kullandım ve Allahıma bin şükür yumurta büyüdü,çatladı ve hamile kaldım..hangisi vesile oldu ilaç mı kür mü bilmiyorum..ama faydası olduğuna inanıyorum..bence bırakmayın..önce Allah sonra sizin çabalarınız sayesinde hamile kalırsınız inşallah...
bir de eşimin spermlerinde hareket ve morfoloji sorunu var..17 aralıktan beri içiriyorum..18 mart gibi bitecek ve sırf size fikir versin diye eşimi ikna edip tekrar spermiyogram yaptırtacağım..ilkini ocak ayında yaptırmıştık,karşılaştırma yapma imkanımız olacak..sonuçları paylaşırım bakalım gerçekten işe yaramış mı..sperm kalitesi artarsa herkese duyuracağım..Rabbim yar ve yardımımız olsun inşallah..
canım benim bildiğim keçiboynuzu hemen sonuç vermez..o yüzden 3 ay uygulanıyo zaten..önce vücudun eksiklerini tamamlayıp ondan sonra kalite ve sayıyı arttırıyormuş..en az 3 ay diye basa basa söylüyo saraçoğlu sitesinde..sizin hakkınızda da hayırlısı olsun..daha önce dediğim gibi biz spermiyogramı martta tekrarlıycaz..o zaman 3 ay dolmuş olcak...inşallah işe yarıyordur...sonuçları yazacağım
pumpkins sen hamilemisin canım.. ya ben orayı tamamen kaçırmışım okumamışım heralde.. ya canım çok sevindim.. bak buse yeni ama daha dikkatli yahu.. a.s.a.s.
çok sevindim yaa..hihoyyythihoyyythihoyyyt ya sende dua et bana noluuuurrrrr
yok canım,hamile değilim,yani daha doğrusu beklemedeyim,adetim 18 şubat,14 ünde test yapıcam,sevgililer günü ya,inşallah varsa hamilelik eşime sevgililer günü hediyesi olsun diye,tabii adetten önce yapacağım için ne kadar doğru çıkar bilmiyorum ama,sanırım buse'cim yanlış anlamış,bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama psikolojik sanırım demiştim,o da yanlış anladı galiba,ama belkide allah söyletmiştir,inşallah hepimiz en yakın zamanda burdan hamilelik haberlerimizi veririz canlarım
inşallahhh inşalllahhh hayırlısıyla hamilesindir.. :CüvCüv::CüvCüv: bizde burda senin iyi haberlerini bekliyoruz olacaz. Ya benim biraz zor gibi canım ya.. umudumu kestim desem yeridir..incir ve soğan kürünüde uyguluyamıyom.. artı stresteyim.. yatarken aklımda gündüz aklımda işte aklımda.. bir türlü silemiyom kafamdan.. bu gidişlede olmayacak.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
teşekürederiim canım arkadaşııım hayııır tabikide bırakmıycam bu saatten sonra..bana biraz tuzlu gelmişti bu incirin fiyatı ama geçen eşim dediki;unutunmuu sadece çatlama iğnesi 76 tl iken bu çok ucuz bir işlem o yüzden hamile kalmazsam bile inciri alıp kullanmamı söyledii ,allahın izniylee bende senin peşindeen hamile kalırıım:Saruboceq:NOLUR ZEZE DUA ET,,SEN ARTIK BİR MELEK TAŞIYOSUN O DUALARINI ALLAHA İLETİR:çok üzgünüm:BİZİM İÇİN DUA ET..kolay değil uygulamadığım kür kalmadı ,kocakarı ilaçlarına kadar yaptık..Bende hep derdim şubbat ayında hamile kalıp ekim ayında doğurmak istiyorum derdim eşime (çünkü benim doğum günüm ve eşimin doğumgünü aynı gün ,bebişim de terazi burcu olmasını çok isterdiiiimneyse kafanızı şişirmeden size iyi geceler sağlıcakla kalııına.s.
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah canım..AMİN:Saruboceq::Saruboceq:evet canım çok haklısın 3 ay sonra ancak sonuç verir tabi, biz biraz acele ettik..inşallah Alah hepiniizin gönlüne göre verir canım.:Saruboceq::Saruboceq:
inşallahhh inşalllahhh hayırlısıyla hamilesindir.. :CüvCüv::CüvCüv: bizde burda senin iyi haberlerini bekliyoruz olacaz. Ya benim biraz zor gibi canım ya.. umudumu kestim desem yeridir..incir ve soğan kürünüde uyguluyamıyom.. artı stresteyim.. yatarken aklımda gündüz aklımda işte aklımda.. bir türlü silemiyom kafamdan.. bu gidişlede olmayacak.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?