kızlar kan testi sonucum 780 çıktı:asigim:3-4 haftalık gebelik..keseyi göremedik..c.tesi inşallah görürüz de içimiz rahatlar....yoksa dış gebelik olabilirmiş..ilk bebeğimi kaybettiğimden çok tedirginim..kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım..ben size her namaz arkasında ediyorum inanın..Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eslemcim ben adet oldum yeni tarih 11 mart diyelimsenağlama
günaydın kızlarrkızlar kan testi sonucum 780 çıktı:asigim:3-4 haftalık gebelik..keseyi göremedik..c.tesi inşallah görürüz de içimiz rahatlar....yoksa dış gebelik olabilirmiş..ilk bebeğimi kaybettiğimden çok tedirginim..kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım..ben size her namaz arkasında ediyorum inanın..Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar kan testi sonucum 780 çıktı:asigim:3-4 haftalık gebelik..keseyi göremedik..c.tesi inşallah görürüz de içimiz rahatlar....yoksa dış gebelik olabilirmiş..ilk bebeğimi kaybettiğimden çok tedirginim..kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım..ben size her namaz arkasında ediyorum inanın..Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ESRAM,ARUB, PUMKİNS canlarım çok sağolun..Rabbim nolur arkadaşlarımın yüzünü güldür,nolur en kısa sürede mucizelerine kavuştur,nolur kucaklarını,beşiklerini boş bırakma..güzel Allahım sana açılan garip ellerimizi geri çevirme..işte hep böyle dua ediyorum..Allahım kabul etsin...
merhaba kızlar. ben yeni katıldım aranıza. buse ben.ilk defa bi foruma üye oluyorum.biraz tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorum.
aramıza hoşşgeldin sefalar getirdin.. :1hug:
buse hoşgeldin aramızaa inşallah ayağın uğurlu geliiir listeyeee:))
hoşbulduk latsibelcim. bende incir kürü uygulayanlardanım.sende uyguluyormusun.elcevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?