İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

canım benimmm çok sevindim...:teytey::teytey::teytey: inşallah dış gebelik değildir.. ekimde bebişini alırsın kucağına.. stres yapma rahat ol.. dualarımız seninle canım benim.. hamilelerin duası kabul olurmuş özel olarak banada dua edermisin tabi bencillik yapmıyorum diğer arkadaşlarada.. bende herkes içi dua ediyorum.. rabbim dualarımızı kabul etsin..:Saruboceq::Saruboceq:

eslemcim ben adet oldum yeni tarih 11 mart diyelimsenağlama

nolursun üzülme..:teselli: bak beraber artık kasım annesi oluruz inşallah..:CüvCüv::CüvCüv: benimde bu ay gitti biliyorsun.. zeze ekim bizde kasım artık inşalah.. dua edelim elbet birimizin duası kabul olur inşallah.. :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarr
zezecim güne çok güzel bi haberle başladım sayende,tebrik ederim,hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,değerin çok güzel bence,hiç canını sıkma güzelim.

allahım tamamında kucagına saglıcakla almayı nasip etsin inşallah umudumuz oluyorsunuz böyle güzel haberlerle tekrar tekrar tebrik ederim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

merhaba kızlar. ben yeni katıldım aranıza. buse ben.ilk defa bi foruma üye oluyorum.biraz tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorum.

eslemcim merhaba bu arada. ben yeni üye oldum bu foruma. benide listeye ekleyebilirmisin canım. son adet tarihim 01.02 deydi.

pumbkinscim hamileymişsin. Allah tamamına erdirsin canım.senin adına çok sevindim darısı isteyenlerin başına inş.

ESRAM,ARUB, PUMKİNS canlarım çok sağolun..Rabbim nolur arkadaşlarımın yüzünü güldür,nolur en kısa sürede mucizelerine kavuştur,nolur kucaklarını,beşiklerini boş bırakma..güzel Allahım sana açılan garip ellerimizi geri çevirme..işte hep böyle dua ediyorum..Allahım kabul etsin...

ayy canım yaa. vallahi duandan yazından çok etkilendim.. çok teşekkür ederim birtanesin yaa.. öpüyorum..

pumpkins sen hamilemisin canım.. ya ben orayı tamamen kaçırmışım okumamışım heralde.. ya canım çok sevindim.. bak buse yeni ama daha dikkatli yahu.. a.s.a.s.
çok sevindim yaa..hihoyyythihoyyythihoyyyt ya sende dua et bana noluuuurrrrr

tebrik ediyoruum siziii darısı bizim başımızaaa..çok sevindiim inanın çok şaşırdım demekki ikinci ayda kullanınca hamile kalınabiliyomuş ben az daha vazgeçip kullanmıycaktım:))ama bana umut oldunuuuz..sağlıcakla kalın bebişlerinize iyi bakın allah kucağınıza allmayı nasip etsiiiiiiin..

hoşbulduk latsibelcim. bende incir kürü uygulayanlardanım.sende uyguluyormusun.elcevap

....................busecim ben incir kürünü bir kaç kez denedim ama içemedim.tadı ve kokusu çok kötüydü agzıma sanki yağ içiyormuşum gibi geldi..midem kabul etmedi bir türlü ...günün geçmiş hamişmisin yoksa:?

busecim çok pardon ya ya yanlış okumuşum bugunlerde çok dalgınım kusura bakma

bu arada bende polentozu+bal+tarcın karışımı ve adaçayıyağı uyguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…