incir kürünü denemedim ben arkadaşlar. yaptığım başka bişey var. bal+çörekotu+tarçın adetin 2. günü başlıyorum 12. güne kadar sabah akşam yiyorum bu karışımı. yumurta geliştirici ve çatlatıcı özelliği var. ve bununla hamile kalan arkadaşlar duydum ben. göz kararı bal koyuyorum çörekotunu da bir çorba kaşığı koyuyorum havanda iyice dövüyorum sonra birazda tarçın koyup yiyorum. bakalım hayırlısı a.s
kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmm
HAMİLEYİMMMMMMM:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
KAÇ GÜNDÜR GELDİ GELİYO STRESİ VARDI. DÜN TAM 35.GÜNÜMDÜ DAYANAMDIM. İŞLERİMDE ÇOK YOĞUN TEST ALMAYA VAKTİM OLMADI. AKŞAM ARKADAŞIMI ARADIM NERDEN BULURSAN BUL BANA TEST AL GEL DEDİM . O DA ALIP GELMİŞ . YAPTIM. HEP TEK GÖRMEYE ALIŞTIĞIM İÇİN UMUTSUZ Bİ ŞEKİLDE YAPTIM. BİANDA İKİSİDE BELLİ OLDU. NE YAPACAĞIMA ŞAŞIRDIM. ARKADAŞIMDA NOLDUUU DİOO. BEN AĞLAMAYA BAŞLADIM. İLK DEFA ÇİFT GÖRDÜM O ÇİZGİYİ :lepi: YA İNANAMADIK. AKŞAM SAAT 10, ÖZEL HASTANEYE GİTTİK. TEST YAPTIRDIK. VE ÇIKTI KAN TAHLİLİNDE.
İNANAMIYORUM. HALA RÜYA GİBİ....
RABBİM O KADAR BÜYÜKKÜ HİÇ UMMADIĞIN ANDA MUCİZE VERİYORR...
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN.
RABBİM BU RÜYA OLMASIN. :Saruboceq:
oyacığım doğrusu yazdığın gibi ama ben 10 incirle yapıyorum o bile okadar tatlı oluyorki zor içiyorum...onun için hiç yapmamaktansa diye eksilttim incir sayısını..dene içebilirsen 15 yap yoksa azalt benim gibiyerimsenibenYumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x21U+7A
U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz i sarçoğlunun sitesinden kopyaladım ama burda arkadaşların yaptığı kürleri okuyorum genelde 7-8 incirle uyguluyorlarmış acaba hangisi doğru bilgisi olan varmı
arkadaşlar incir kürü vücuda enerjide veriyo bide iştah açıyor yaklaşık 10 gündür içiyorum yemek yedikten 1 ssat sonra bi daha yiyorum çok kilo almasaydım bari valla hamile gibi göbeğim çıktı
günaydın arkadaşlarım....cumanız mübarek olsun rabbim tez zamanda hepimize o minik meleklerinden yollasın hayırlısıyla inşallah....
arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim,
dün adetimin 2.günü incir kürüne başladım, bugün adetim kesildi , sol kasığımdada ağrı var, be kür keser mi adeti, geçen ay klomen de kullanmıştım bu ay da devam edicem, lütfen fikir verinnnn......
merhabalar,bende de pco var,yeni üye oldum ve yardımlarınızı bekliyorum
2yıllık evliyim yasmin kullanmıştm 2yıl boyunca,bıraktım ve adet düzensizliği şikayetiyle gittim doktora sonucu öğrendim,bebek istediğimiz için bırakmıştım tabi ilacı çk üzüldüm!
şimdi kürleri okuyorum ilaçlara bakıyorum henüz denemeye başlamadık,ama bn öyle şaşkınım kidoktorum sendeki öyle belirgin ki normalde bir yıl bekleriz ,ama sende 3 ay bekleyip ilaca başlayıp yumurtalarını geliştirmeye çalışacağız dedi hormonlar normal ama yumurtalıklarımın görüntüsü (
daha hiç deneme yapmadık ama bn kaptırdım kendimi olmıycak diye adet olamıyorumki düzenli neyse
arnavutgüzelinin polen balından yemeye başladım bile bi de incir kürüyapayım diyorum ama başlamak için en uygun tarihi bilmiyorum yani adete kaç gün kala başlanıo bilen varmı?şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?