İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

DERYAAYDIN canıııım nerelerdesiiiiin???hadi amaa 40 gün 40 gece kutlamamıı yapıyosunuuuz????:))))biz burada çatlayacaaaz vallahiii...umarım herey yolundadıır..gelincee hemen ilk belirtilerini yaz burayaa..sonrada eşin ne yaptı nasıl sevindimii,anlat bakalım öyle hamile kalıp ta kaçmak yok diğerleri gibiiiii:)))şimdi nasılsılsıın,nasıl gidiyoo,güzel bir duygudur mutlakaaa bizimle paylaş çok sabırsızlanıryoruuuz baak.hadi öpüyorum seniii sağlıcakla kaal kendine çok iyi bakkii yeğenim de iyi olsuun allahım onu korusuun sana bağışlasııııııın....

incir kürünü denemedim ben arkadaşlar. yaptığım başka bişey var. bal+çörekotu+tarçın adetin 2. günü başlıyorum 12. güne kadar sabah akşam yiyorum bu karışımı. yumurta geliştirici ve çatlatıcı özelliği var. ve bununla hamile kalan arkadaşlar duydum ben. göz kararı bal koyuyorum çörekotunu da bir çorba kaşığı koyuyorum havanda iyice dövüyorum sonra birazda tarçın koyup yiyorum. bakalım hayırlısı a.s

bu karışımı bende yaptım inciri kürünü ise sadece birgün yapabildim bu ay daha yumurtlama olmadı sanki bende bir umut adet tarihimi bekliyorum

cnm senin adina coooook sevindim:lepi: :teytey:Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins bizlerede dua etmeyi unutma lütfen senin birinci hamileliginmi ne zamandir istiyosun ve kür yapmismiydin kusura bakma cok soru sordum:uhm:

Derya hamile kalınca bizi unuttu arkadaşlar bizde merkala bekliyoz ama nafile

oyacığım doğrusu yazdığın gibi ama ben 10 incirle yapıyorum o bile okadar tatlı oluyorki zor içiyorum...onun için hiç yapmamaktansa diye eksilttim incir sayısını..dene içebilirsen 15 yap yoksa azalt benim gibiyerimseniben

arkadaşlar incir kürü vücuda enerjide veriyo bide iştah açıyor yaklaşık 10 gündür içiyorum yemek yedikten 1 ssat sonra bi daha yiyorum çok kilo almasaydım bari valla hamile gibi göbeğim çıktı

sorma canım bende deli gibi yiyorum ...az kaldı ama kürümün bitmesine haftaya pazar son :))

CANIM ARKADAŞLARIM SİZLERİ UNUTURMUYUM HİÇ. BEN OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM. ÖTV İNDİ BİZ ÇILDIRDIK. O KADAR YOĞUNKİ.

ÖNCELİKLE HEPİNİZE ÇOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM. RABBİM EN KISA ZAMANDA HEPİNİZE NASİP ETSİN

DAHA HİÇ BİŞEY ANLAMADIMKİ. İNANIN BU YOĞUNLUKTA NEVRİM DÖNDÜ. UNUTUYORUM BAZEN. BİRAZ ACELE YAZIYORUM ÇIKIŞ SAATİ. SON DAKİKA GİREBİLDİMSİTEYE. BU SİYETİ BIRAKMAM SİZLERİDE. HAMİLE OLSAMDA DEVAM SİZLERLE YAZIŞMAYA.
BEN İNANMADIM HAMİLE OLDUĞUMU. YA GARİPTİR HİSSETTİM .AMA HER AY AYNI ŞEYLERİ HİSSEDİYORDUM ONDAN SANDIM. KARAR ALMIŞTIM ADETİM 35 GÜN GEÇERSE ÖLE TEST YAPCAKTIM. 35.GÜNÜ AKŞAMI YANİ C.TESİ GÜNÜ İŞTEN GENE GEÇ ÇIKTIM. ARKADAŞ GELİCEKTİ AKŞAM NE YAP ET BANA NÖBETCİ EZCANEDEN BUL DEDİM TESTİ. O GARİBİMDE BULMUŞ GELMİŞ. YAPTIM. YA Bİ ANDA İKİ TANE KIRMIZI OLDU. ÖLE YAVAŞ YAVAŞDA DEĞİL. ALLAHH BENİM ELİM AYAĞIM HEYECANDAN TİTRİYOR. ARKADAŞ NOLDUU DİYO AMA BEN BAŞLADIM AĞLAMAYA. DEDİM ÇİFT ÇIKTI. ŞAŞIRDI . ODA ALIŞIK TEK ÇİZGİ ÇIKMASINA .
SONRA EŞLERİMİZ İÇERDE İDİ. BEN ZATEN O SEVİNCLE GİTTİM EŞİME TESTİ VERDİM. O SAFIMDA ANLAMADI BAKIO BU NE DİE. ARKADAŞDA BABA OLUYORSUN HADİ GÖZÜN AYDIN DEDİ. BENİM KOCA ŞOKA GİRDİ. ADAM GÜLSEMİ AĞLASAMI ŞAŞIRDI. BİZ İNANAMADIK TABİ TESTE. YANLIŞLIK VARDIR DİYORUZ. UMUTLANMAK İSTEMİYORUZ. HADİ KALKIN HASTANEYE GİDİP TEST YAPTIRCAZ. ÖZEL HASTANEYE GİTTİK TEST YAPTIRDIK . VE ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN. HAMİLESİN DEDİ. İNSAN İNANAMIYOR. BİRDE BEN BU AY HİÇ BEKLEMİYORDUM. BENİM EŞİM 9 ŞUBATTA VARİKOSEL AMELİYATI OLDU. DER 3 AYDA KENDİNİ TOPLAR DEDİ. BEN BU AY BEKLEMİYORDUM HİÇ. UMUDUM YOKTU YANİ.
AMA RABBİM O KADAR BÜYÜKKÜ. UMMADIĞIN ANDA MUCİZEYİ VERİYOR.

ÇOK UZUN OLDU BİLİYORUM. AMA HEPSİNİ PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERLE.

BEN 1 YILDIR ÇOÇUK İSTİYORDUM. 2 AY ÖNCESİNE KADAR RAHATSIZLIĞIN BENDE OLDUĞUNU SANIYORDUM. SÜREKLİ ÇATLATMA İĞNESİ HAPI VERİYORDU DR .
AMA BAŞKA Bİ DR A GİDİNCE SORUNUN BENDE DEĞİL EŞİMDE OLDUĞU ORAYA ÇIKTI. İŞTE EŞİM HEMEN AMELİYAT OLDU. 9. ŞUBATTA AMELİYAT OLDU . BENİMDE SON ADET TARİHİM 15 ŞUBATTI.

AMA Bİ HAFTA ADET SANCISI ÇEKTİM BEN. GÖGÜSLERİM ÇATLICAKTI SANKİ ACIDAN. KASIKLARIM SÜREKLİ AĞRIYORDU. HA GELDİ GELİO DEDİM HEP.

NEYSE ÇOKK UZATTIM. ARA ARA GİRMEYE ÇALIŞIYORUM. HABERDAR EDERİM SİZLERİDE.

ANLADIMKİ TAKMAMAKMIŞ TEK ÇARE. HİÇ KAFAYA TAKMAYIN. HEPİNİZ İÇİN DUACIYIM. RABBİM BENİMKİNİ SAĞ SALİM KUCAĞIMA ALMAYI SİZLERİNDE GÖBÜŞLERİNİZİ DOLDURMAYI NASİP ETSİN :1hug:

amin canımm.ay cok tuhaf oldum bende yazını okurken ve bi okadarda mutlu oldum...herşey gönlünce olsun canım benim...sağlıklı bi şekilde kucağınada almak nasip etsin güzel allahım

canııııııııım beniiiim.ne güzeel yazmışsıın herşeyiiii resmeeen okurkeen seni canlandırmaya çalıştııım çok duygulandııııımm.rabbim bizide görsüün boynu bükük bekliyoruuuuz..bizide senin gibii sevindirsiiiiiiiiin.inşallaah..

iyi olduğunaa sevindiim.tadını çıkaar şımar şımarabildiğin kadaaaaar..ne mutlu sanaaa..ama kendine dikkat ett. bizide merakta bırakmaa bol bol yaaaz.ee sonuçtaa bebişinin akrabalrı sayılırııız:)))))))öpüyoruuz seniii meleğimiziin annesiiiiiiii..

arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim,

dün adetimin 2.günü incir kürüne başladım, bugün adetim kesildi , sol kasığımdada ağrı var, be kür keser mi adeti, geçen ay klomen de kullanmıştım bu ay da devam edicem, lütfen fikir verinnnn......

günaydın arkadaşlarım....cumanız mübarek olsun rabbim tez zamanda hepimize o minik meleklerinden yollasın hayırlısıyla inşallah....

canım test yapmışmıydın adetten önce???yapmadıysan test yap bence hamile olabilirsin yerleşme kanaması olabiliyomuş belkide öyledir kürün adeti keseceğini zannetmiyorum...

günaydın arkadaşlar nasılsınız..benden iyilik nasıl gidiyor kürler....eşimin 1 ayı benimde 6 günüm kaldı...bir bitseydi hayırlısıyla...eşimin kürü bitince dinlenme süremiz doluyor çalışmalara başlıyacağız inşallah...hayırlı haberler vermek ümidiyle hepimiz için.....

günaydın canım ben pek iyi deilim bogazım şişti sesim çıkmıyo ama iş başındayım..
bizlerde kürleri bıraktık eşim isyan etti içiremedim...
ne güzel tamamlamışsın hayırlı olur inşallah güzel haberleri alırız..

Kızlar merhabalar bu incir kürünü nasıl yapıyorsunuz ne zaman içiyorsunuz benişm adetimin 6. günü özetleyebilirmisiniz yardımlarınızı bekliyorum.

yarın sabh catlatıcı iğnem var kızlar.
bugun ve yarın sabh incir suyu içsem faydası olurmukı desteklemek acısından bıde incirkurune negun başlanması laızm adetın şugunu bugunu dıye bı özelliği varmı

merhabalar,bende de pco var,yeni üye oldum ve yardımlarınızı bekliyorum
2yıllık evliyim yasmin kullanmıştm 2yıl boyunca,bıraktım ve adet düzensizliği şikayetiyle gittim doktora sonucu öğrendim,bebek istediğimiz için bırakmıştım tabi ilacı çk üzüldüm!
şimdi kürleri okuyorum ilaçlara bakıyorum henüz denemeye başlamadık,ama bn öyle şaşkınım ki doktorum sendeki öyle belirgin ki normalde bir yıl bekleriz ,ama sende 3 ay bekleyip ilaca başlayıp yumurtalarını geliştirmeye çalışacağız dedi hormonlar normal ama yumurtalıklarımın görüntüsü(

daha hiç deneme yapmadık ama bn kaptırdım kendimi olmıycak diye adet olamıyorumki düzenli neyse

arnavutgüzelinin polen balından yemeye başladım bile bi de incir kürüyapayım diyorum ama başlamak için en uygun tarihi bilmiyorum yani adete kaç gün kala başlanıo bilen varmı?şimdiden teşekkürler

aramıza hoşgeldin inciay...hikayeni okuyunca biraz benimkine benzettim...bende adet düzensizliği için doktora gitiiğimde pcolu olduğumu ve gebe kalma ihtimalinin zor olduğunu öğrendim..dünyam başıma yıkıldı tabi...ben şu an 2 yıllık evliyim...1 yıl önce doktora gitmiştim ve 1 yıldır korunmuyoruz...bu süreçte 2 kez önemli tedavi sürecinden geçtim ..yalnız benim hatam sadece kendimde problem oldğunu düşünüp kabullenmek ve benim üzerimden tedavi görmek oldu yaklaşık 2-3 ay önce eşimde spermiogram yaptırınca sperm sayısının düşük olduğunu ve bizim hemen aşılama yaptırmamız gerektiğini olmazsa tüp bebek yolunun görüneceğini öğrendik...öncelikle sana tavsiyem hemen eşininde spermiogram yaptırması ve buna göre doktorun tavsiye edeceği tedavi yöntemini uygulamanız...ve bunun yanında öncelikle soğan kürü sonra incir kürüni uygulaman...tedavi sürecindede aynı zamanda bitkisel kürleri uygulayabilirsin....soğan kürü polikistikoverleri ve varsa iltihapları temizliyor ayrıntıları soğan kürü bölümünden okuyabilirsin yada saraçoğlunun sitesinden...incir kürü ise yumurtlamayı sağlıyor...ben malesef önce incir kürünü uygulamıştım..sonradan çok pişman oldum soğan kürünü öncelikli uygulamadığıma...kendimden ders çıkarıp nacizane tavsiye edebildiklerim bunlar yinede sorun olursa cevaplayabilirim..Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin zor tedavi süreçlerini yaşamadan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…