aramıza hoşgeldin inciay...hikayeni okuyunca biraz benimkine benzettim...bende adet düzensizliği için doktora gitiiğimde pcolu olduğumu ve gebe kalma ihtimalinin zor olduğunu öğrendim..dünyam başıma yıkıldı tabi...ben şu an 2 yıllık evliyim...1 yıl önce doktora gitmiştim ve 1 yıldır korunmuyoruz...bu süreçte 2 kez önemli tedavi sürecinden geçtim ..yalnız benim hatam sadece kendimde problem oldğunu düşünüp kabullenmek ve benim üzerimden tedavi görmek oldu yaklaşık 2-3 ay önce eşimde spermiogram yaptırınca sperm sayısının düşük olduğunu ve bizim hemen aşılama yaptırmamız gerektiğini olmazsa tüp bebek yolunun görüneceğini öğrendik...öncelikle sana tavsiyem hemen eşininde spermiogram yaptırması ve buna göre doktorun tavsiye edeceği tedavi yöntemini uygulamanız...ve bunun yanında öncelikle soğan kürü sonra incir kürüni uygulaman...tedavi sürecindede aynı zamanda bitkisel kürleri uygulayabilirsin....soğan kürü polikistikoverleri ve varsa iltihapları temizliyor ayrıntıları soğan kürü bölümünden okuyabilirsin yada saraçoğlunun sitesinden...incir kürü ise yumurtlamayı sağlıyor...ben malesef önce incir kürünü uygulamıştım..sonradan çok pişman oldum soğan kürünü öncelikli uygulamadığıma...kendimden ders çıkarıp nacizane tavsiye edebildiklerim bunlar yinede sorun olursa cevaplayabilirim..Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin zor tedavi süreçlerini yaşamadan....
arkadaşlar bahsedıyorsunuz soğan kürü incir kürü dıye ama nasıl yapılıyo nasıl içiliyor ben anlamadım sayfanızda epey kabarık hepsine bakamadım bana kısaca anlatırmısnız rica etsem teşekkürler...
arkadaşlar eşim 2 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyor cuma günü tahlıl yaptırdık tam 2 kat artmıs ama hareketlilik düşük inşallah oda artar bakalım herkes için hayırlısı sayı düşük tabı ama bu bile bizim için bi mucize inşallah büyük mucize de gelir
günaydın hepinize canlarım
dün sabah incir kürüm bitti nihayet....sıra eşimin keçi boynuzunda onunda 1 ayı var ...kolay gelsin hepinize...
günaydınnn canımm
valla süpersin demek incir kürünü bitirdin inşallah bu ay mücizen gerçekleşir canım emeğinin karşılıgını alırsın göbişin bebişlerle dolsun.güzel haberlerini almak dileklerimle
arkadaslar,
bebegimin kalbi atmadi gecen hafta sali almak zorunda kaldılar.
ben mayıs ayından itibaren kurlere baslamayı dusunuyorum. anlamadigim sey
once ben incir kurunu yapicam sonra esim keciboynuzu kurunumu yapicam?
yani ikimizde ayni anda kur yapmayacakmıyız?
çok geçmiş olsun esteryacığım...aynı andada yapabilirsin ayrı ayrıda...ama aynı anda daha etkli olur diye düşünüyorum.ben aynı anda yapanlardanım kolay gelsin...:1hug:
tebrikler..inşallah hayırlısıyla bebeğiniz olur..değerleriniz kaçtı peki sonuçta ne oldu onuda yazarmısın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?