deryacımm ya çoook sevindimmm ya:teytey:hihoyyyt.uyuşuk uyuşuk bir pazar geciriyordum havada kapalı olunca kendimi pek iyi hissetmyiordum haberinle heyecanlandım çok sevim sevindim ya.güzel bir hamilelik geçirmek ve sağlık bir şekilde bebişini kucagına almak nasip etsin...annesi bebişine iyi bak.3 ay yorulma yok artık.kendine çok iyi bak canımmmm
kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmm
HAMİLEYİMMMMMMM:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
KAÇ GÜNDÜR GELDİ GELİYO STRESİ VARDI. DÜN TAM 35.GÜNÜMDÜ DAYANAMDIM. İŞLERİMDE ÇOK YOĞUN TEST ALMAYA VAKTİM OLMADI. AKŞAM ARKADAŞIMI ARADIM NERDEN BULURSAN BUL BANA TEST AL GEL DEDİM . O DA ALIP GELMİŞ . YAPTIM. HEP TEK GÖRMEYE ALIŞTIĞIM İÇİN UMUTSUZ Bİ ŞEKİLDE YAPTIM. BİANDA İKİSİDE BELLİ OLDU. NE YAPACAĞIMA ŞAŞIRDIM. ARKADAŞIMDA NOLDUUU DİOO. BEN AĞLAMAYA BAŞLADIM. İLK DEFA ÇİFT GÖRDÜM O ÇİZGİYİ :lepi: YA İNANAMADIK. AKŞAM SAAT 10, ÖZEL HASTANEYE GİTTİK. TEST YAPTIRDIK. VE ÇIKTI KAN TAHLİLİNDE.
İNANAMIYORUM. HALA RÜYA GİBİ....
RABBİM O KADAR BÜYÜKKÜ HİÇ UMMADIĞIN ANDA MUCİZE VERİYORR...
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN.
RABBİM BU RÜYA OLMASIN. :Saruboceq:
Tekrar merhaba herkese,
Hepinize teşekkür ediyor ve hoşbulduk diyorum.
zeze paylaşımın, desteğin ve moral verdiğin için teşekkürler. Gerçekten de dediğin gibi sorunlarımız aynı. Sanırım size göre ben biraz daha yolun başındayım. Bu süreç zarfında biraz daha hassas olan kişilerde beyne ters emir gittiği, bilinçaltında hasta olmak istemememizden dolayı hormon düzensizliği ile gecikme olması doğru. Bunu doktorum da doğrulamıştı. "Sen aslında bilinçaltında hasta olmak istemediğin için yumurtlama düzenini dengeni değiştiriyorsun" demişti... Herşeyin başında stres yapmamak, sürekli düşünmemek gerekiyor, bu nasıl olacak bilemiyorum ama insanın psikolojisi herşeyin başında geliyor...
İlk bebeğini kaybetmiş olmana üzüldüm, ama Allah maşaallah bak yine nasip etmiş, çok sevindim. Allah inş. sağlıkla ve huzurla bebeğini eline almayı ve analı babalı bir ömür boyu büyütmenizi nasip eder inş.
İncir kürümde benim daha ilk ayım. 2. ayı ben de senin gibi havuçlu yapmak istiyorum ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Tarif edebilir misin? Yada bilen başka bir arkadaş varsa tarif edebilir mi? Teşekkürler
Aynı anda birden fazla kür uygulamıyorum aslında sadece incir kürünü uyguluyorum ayrıca sabah akşam bal-tarçın-çörekotunu yiyorum, bunu da mı kürden sayıyorsun, bunu da incir kürü ile yapmamalımıyım sence? Bu yumurtanın büyümesini sğlıyormuş diyeduymuştum...
Zeze Klomen kullandığın ilk ay dr hangi gün ve günler kontrole çağırdı? Bu günlerde yumurtalarının sayısı ve dominant olanın büyüklüğü ne idi? Sana çatlatma iğnesi vermedi mi? Neden clear blue ile yumurtanın çatladığını sen tespit etmek durumunda kaldın? Sanırım dr sadece klomen verdi ve evde deneme önerdi, takipli bir kontrol istemedi, yanılıyor muyum? Bu konudan biraz detaylı bahsedebilir misin?
Tavsiyelerin için teşekkürler.
Dualarınızda bizleri de unutmayın arkadaşlar.
Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin,
Allaha emanet olun,
Sevgilerimle
KAÇ GÜNDÜR GELDİ GELİYO STRESİ VARDI. DÜN TAM 35.GÜNÜMDÜ DAYANAMDIM. İŞLERİMDE ÇOK YOĞUN TEST ALMAYA VAKTİM OLMADI. AKŞAM ARKADAŞIMI ARADIM NERDEN BULURSAN BUL BANA TEST AL GEL DEDİM . O DA ALIP GELMİŞ . YAPTIM. HEP TEK GÖRMEYE ALIŞTIĞIM İÇİN UMUTSUZ Bİ ŞEKİLDE YAPTIM. BİANDA İKİSİDE BELLİ OLDU. NE YAPACAĞIMA ŞAŞIRDIM. ARKADAŞIMDA NOLDUUU DİOO. BEN AĞLAMAYA BAŞLADIM. İLK DEFA ÇİFT GÖRDÜM O ÇİZGİYİ :lepi: YA İNANAMADIK. AKŞAM SAAT 10, ÖZEL HASTANEYE GİTTİK. TEST YAPTIRDIK. VE ÇIKTI KAN TAHLİLİNDE.
Zeze canım,
Cevapların için, her türlü soruma cevap veridğin için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Bu ay sadece incir kürünü yapayım, bir sonraki kürü havuçlu yapayım diyorum.
Söylediğin Clear blue monitörünü araştırdım, tek ya da birkaç kullanımlık değil, sürekli (ömür boyu neredeyse) diğer hamileliklerinde de kullanabiliyorsun. Monitörden ben de almak istedim ama bu çok pahalı yaaa, yanlış bir ürüne mi baktım bilemiyorum ama 350 tl civarında... Neyse bu ay klomen kullanıp, adetimin 10. günü dr kontrolüne bir gideyim, bakalım ne göreceğiz, ona göre tekrar araştırırım...
Bu arada kafamı rahatlatmaya çalışıyorum, kendime meşguliyet buldum, ing. çalışıyorum, sınava girmem gerek. Ama perşembe gününü de iple çekiyorum, çok heyecanlıyım... Benim için dua edin lütfen... İnş. yumurtalarım oluşmuş, gelişmmiş ve büyümüşlerdir...
Allah ım tüm isteyenlere en kısa sürede nasip et ya rabbim...
Ya varya delirecem bende insan gözle görülür şekilde hergün kilo alırmı ömrümde yaşamadım böle bişe.zaten kiloluydum incir kürü iice kilo yaptı.birdaha kullanmıcam biz naparsak yapalım takdiri ilahi ne zaman vermek isterse o zaman verecek zaten.benim arkadaşım adet görmediği halde ve doktorlar tek çaren tüp bebek dediği halde hamile kaldi.takdiri ilahi hepimizin zamanı var ve o zamanı bekliyoz bence.kızlar incür kürü kullanıp kilo alan ve istahı açılan var mı....yoksa tek ben miyim ya...
Ya varya delirecem bende insan gözle görülür şekilde hergün kilo alırmı ömrümde yaşamadım böle bişe.zaten kiloluydum incir kürü iice kilo yaptı.birdaha kullanmıcam biz naparsak yapalım takdiri ilahi ne zaman vermek isterse o zaman verecek zaten.benim arkadaşım adet görmediği halde ve doktorlar tek çaren tüp bebek dediği halde hamile kaldi.takdiri ilahi hepimizin zamanı var ve o zamanı bekliyoz bence.
pumpkinscim nerelerdesin sen hiç görünmüyorsun artık
Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x21U+7A
U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz i sarçoğlunun sitesinden kopyaladım ama burda arkadaşların yaptığı kürleri okuyorum genelde 7-8 incirle uyguluyorlarmış acaba hangisi doğru bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?