İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

CANIM BENİM DARISI SANA.:1hug: YA İNANAMIYORUMKİ HALA. BÖLE BİŞEY BEKLEMİYORDUM. HALA ŞOKTAYIM. Bİ GARİBİM. HİÇ UMMUYODUM BEN BU AY. EŞİMDAHA 1 AY OLDU AMELİYAT OLALI. ODA ŞOKTA. VE BEN BUGÜNDE ÇALIŞIORUM BÖLE Bİ HABERİN ÜSTÜNE

:teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance:
:CüvCüv::CüvCüv:

RABBİM HERKESE NASİP ETSİN. İNŞALLAH SAĞ SALİM SAĞIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYIDA NASİP EDER RABBİM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amın canım ..ınŞallah herŞeyın hayırlısı artık.
Dualarım seenınle .....bak hıÇ stres yapmadın ve beklemedın oldu..bÜtÜn ısteyenlere nasıp etsın gÜzel allahım...
Eee bebıŞ gelıyo daha fazla ÇalıŞmak lazım sorumluluklar artıyo:)))
ÖpÜyorum canım senı

:teytey: :teytey: :teytey: ne dediiim ben sanaaaaaaa baak gördünmüüüüüüüüüü...hihoyyytrabbim şükürleeer olsuuuuun nasıl sevindiiiiiim anlatamaaaam canım beniiiiiiim..çok sevindim çok çok çooook:dance: HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUUUUN:Saruboceq: ne mutlu sanaaa..rabbim eli ayağı düzgün olsun sağlıklı bi şekilde allah kucağına almayı nasib etsiiiiiiiiin..teyze oluyoruum haaa:teytey: :1hug: :dance: :teytey:

canım benim toparlanmam 2 yılımı aldı..Rabbim kimseye,düşmanıma bile yaşatmasın..sorularını cevaplıyım hemen:
1.7-8 inciri bölüp 2,5 bardak klorsuz kaynamış suya atıyorsun 4 dak. sonra 1 tane taze havucu doğruyorsun 6 dak daha kaynat,(kapağı kapalı olsun..)20 dak dinlendir sabah,öğlen iç
2.bal ve çörek otu da bir kürdür..incir kürüyle aynı anda kullanmana gerek yok bence birini bitir sonra diğerine başla canım
3.klomeni adetin 3. günü kullanmaya başladım,günde 2 tane..hap bitince adetin 10. günü,doktora gittim..5 yumurtam vardı ortalama 10 mm.diler.
4.2 gün sonra tekrar kontrole gittim,yumurtaların hiçbiri büyümemişti,hala 10 mm.diler.doktor bunlar büyümez artık dedi,çatlatma iğnesi de aldırtmadı..büyüseydi iğneyi alcaktık, adını vermişti..ama bir daha çağırmadı.adet olunca gel aşılamaya geçeriz,beklemeye gerek yok dedi..
5. ben de adetimi beklemeye başladım..fakat bi umut doktorumun daha önce önerdiği monitörü de kullanmaya devam ettim..adetin 21.günü monitor yumurtamın çatlamak üzere olduğunu haber verdi..
6.klomendeki ilk ayımda,monitorü kullanmamın 2.ayında,kürün de 2. ayında çok şükür hamile kaldım..
7.sen elinden geleni yap canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın..ama önce kafanı rahatlat..ben doktor yumurtan büyümez deyince kafamı boşaltmış,aşılamaya odaklanmıştım,belki de o rahatlıktan yumurtam büyüdü..
8.vakit ayır kendine meşgaleler bul..ben egzersiz kursuna yazılmıştım mesela hem kilo veririm hem kafam boşalır diye..
9.baya madde oldu:roflol: umarım yardımcı olabilmişimdir
10.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Deryacım çoook sevindim, maşaallah nazar değmesin, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip eder inş.

Daha yeni girmiştim bu siteye, 2-3 gün olmadan ilk haberi senden aldım, çok mutlu oldum... İnşaallah ayağını sürüklersin ve bizler de arkandan geliriz...

Allah tüm isteyenlere en kısa sürede nasip etsin inş...

Deryacım, senin problemin neydi? Ne kadar süredir istiyordunuz? Hangi tedavileri ve kürleri deniyordun?

tatlım çok sevindim..:lepi:Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..darısı tüüüümmmm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

Zeze canım,
Cevapların için, her türlü soruma cevap veridğin için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Bu ay sadece incir kürünü yapayım, bir sonraki kürü havuçlu yapayım diyorum.
Söylediğin Clear blue monitörünü araştırdım, tek ya da birkaç kullanımlık değil, sürekli (ömür boyu neredeyse) diğer hamileliklerinde de kullanabiliyorsun. Monitörden ben de almak istedim ama bu çok pahalı yaaa, yanlış bir ürüne mi baktım bilemiyorum ama 350 tl civarında... Neyse bu ay klomen kullanıp, adetimin 10. günü dr kontrolüne bir gideyim, bakalım ne göreceğiz, ona göre tekrar araştırırım...
Bu arada kafamı rahatlatmaya çalışıyorum, kendime meşguliyet buldum, ing. çalışıyorum, sınava girmem gerek. Ama perşembe gününü de iple çekiyorum, çok heyecanlıyım... Benim için dua edin lütfen... İnş. yumurtalarım oluşmuş, gelişmmiş ve büyümüşlerdir...
Allah ım tüm isteyenlere en kısa sürede nasip et ya rabbim...

yok canım doğru ürün,pahalı gerçekten..biz de taksitle aldık zaten..bir de onun test çubukları var, ayrıca 80 tl de ona veriyorsun her ay..benim işime yaradı ama ..bu sitede de araştır,bu monitörle hamile kalan 2 arkadaş daha var..hem de çok yeni..ama inşallah senin gerek kalmaz da bu ay mucizen geliryerimseniben
dua ederim ben merak etme çünkü aynı sıkıntıları ben de yaşadım..buradaki tüm arkadaşalr için ediyorum tanımıyorum,yüzlerini bile görmedim ama dertlerini anlıyorum o yüzden dualarımı esirgemem..Allah kabul etsin..inşallah perş.güzel haberlerle dönersin:1hug:

Canımmm çooook sevindim..:CüvCüv:Hayırlı uğurlu olsuna.s.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin:ecrin_bebek:Canım darısı bizlerin başına öpüyorum

deryacığım süper bir haber buuuu..sağlıcakla kucağına al arkadaşım :)))):1hug:a.s.

Arkadaslar Merhaba,

ben su an hamileyim ama doktor bos gebelik teshisi koydu..
kalitesiz yumurta veya spermden kaynaklanmis olabilir dedi
bende arastirirken incir ve keciboıynuzu kurunıu gordum.
sayfalarin hepsini okuyamadim
acaba bu kurlerin faydasini goren varmi?

deryacımmmmm çokkk sevindim..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah... bensana ne demiştim çıktı işte.. demiştimya belirtiler adet belirtileriyle aynı... canım benim gözün aydın...

kızlar incür kürü kullanıp kilo alan ve istahı açılan var mı....yoksa tek ben miyim ya...
Ya varya delirecem bende insan gözle görülür şekilde hergün kilo alırmı ömrümde yaşamadım böle bişe.zaten kiloluydum incir kürü iice kilo yaptı.birdaha kullanmıcam biz naparsak yapalım takdiri ilahi ne zaman vermek isterse o zaman verecek zaten.benim arkadaşım adet görmediği halde ve doktorlar tek çaren tüp bebek dediği halde hamile kaldi.takdiri ilahi hepimizin zamanı var ve o zamanı bekliyoz bence.

Canım haklısın gerçekten kilo yapıyor....Ama ben takmamaya çalışıyorum nasılsa veririz...Üzülme gelsin şu yaramazlar zaten zayıflarız....

pumpkinscim nerelerdesin sen hiç görünmüyorsun artık

canım buralardayım aslında,okuyorum ama bişey yazmıyorum çoğunlukla,aslında eşim okumamıda yasakladı,çünkü okuyunca çok kafama takıyomuşum,herşeyi denemeye kalkıp stres yapıyomuşum,gerçektende öyle,burda çok çeşitli şeyler yazıyoo,kafam karışıyo,ben çok etkileniyorum böyle şeylerden,bu siteyi takip etmeye başladıktan sonra her ayım "hamilemiyim acaba" diye bekleyip,belirti takip etmekle geçti,her seferinde de kırmızıları görüp yıkıldım,eşim böyle değildin sen önceden diyor,şimdilik herşeyi okumadan bazı bölümlere takılıyorum,tamamen de kopamıyorum,çünkü çok faydalı şeyler de öğrendim burdan,aklım hep sizde,böyle güzel haberler duyunca dayanamayıp yazıyorum bişeyler,sizlerden de güzel haberler bekliyorum,hepinizi öptümm:1hug:

Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz i sarçoğlunun sitesinden kopyaladım ama burda arkadaşların yaptığı kürleri okuyorum genelde 7-8 incirle uyguluyorlarmış acaba hangisi doğru bilgisi olan varmı

ben deniycem arkadaslar insallah ise yarar. su an bos gebelik teshisi kondu bana vcarsamba gun u son kez bakip operasyona alacaklar. regl olayim bittikten sonra bu kure basliyacam
bu kurle hamile kalan tanidiginiz varmi?

arkadaşlar incir kürü vücuda enerjide veriyo bide iştah açıyor yaklaşık 10 gündür içiyorum yemek yedikten 1 ssat sonra bi daha yiyorum çok kilo almasaydım bari valla hamile gibi göbeğim çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…