İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar bebişine kavuşursun..

waaayyy beee...canım inşallah aşılamanda tutar...bizimde sayımız 5 milyondu..bu sayıyla aşılama yaptık ama tutmadı :1no2: keçiboynuzu kullanıyoruz 5 mayısta bitecek inşallah....o zaman bizde sayıya bakıp aşılama yada tüp bebek kararını vericez ama benim için çok büyük umut oldun...hihoyyyt canım çinkoyu ne kadar zaman kullandınız??bide başka bişey kullandımı eşin??

arkadaşlar ben incir kürüne başladım bugün 4cü günüm ben incirleri 5dakika kaynatıp sonra içine havuç atıyorum 5dakikada öyle kaynatıyorum kaç gün içeyim ben normalde 12 günü yumurtlamam olur nekadar içeyim

Kızlar bende yarın incir kürüne başlamaya karar verdim...
Umut dünyası işte denemekte yarar var.

Bu arada bizde yaklaşık 4 yıllık evliyiz. ılk bir yıl bebek istemedik ama 3 yıldır istiyoruz geçen yıl hamilelik geçirdim ama iki aylıkken kalp atışlaarı durdu....
Ve o günden bu yana istemeye devam ediyruz. Doktora da gitmiyorum doktora gitmek bende çok stres yapıyor.
ımş. güzel haberleri hepimiz alırız.
Kocaman sevgilerle hepinize:)naniknanik

canım keçiyi ocaktan beri kullanıyoduk, evicap ve çinkoyuda şubattan itibaren kullanıyor eşim.. hayırlısı olsun tatlım

Kızlar ben aldım incir ama nasıl apacağım anlamadım 15 taneyi 2,5 lt suya koyup haşlayın demişler her seferinde suyunu içeceğiz anladığım kadarı ile ama bu 15 adet hergün yapılacak ve atılacakmı akabinde?

arkadaşım bende içiyorum sonra atıyorum ben 7tane atıyorum inciri 2,5 subardağına 6dk kaynatıyorum 15 tane çok ya yarım kilo 2günde biter zati pahalı bilmiyorum ben öyle okudum 7gündür içiyorum inşallah hepimiz hamile kalırız:CüvCüv:

ibrahim saraçoğlunun sitesinde 15 tane inciri 2,5 litre suya atıp haşlayın yazıyor...ama 7-8 taneyle yapanlarda var...suyu içilecek ama kalan incirleride yiyebiliyosanız yiyin sindiriminize faydası dokunur diyo saraçoğlu....ve istediğiniz zamanda başlayabilirsiniz ama benim mantığıma göre adet zamanı başlamak mantıklı ..çünkü yumurta oluşması ve büyümesi adet zamanı başlıyor doktorlar yumurta oluşması ve büyümesi için ilacı adetin 3. günü başlattıklarına göre bu zamanda başlaması faydalı olur kanımca...

tmm sağolasın soğan kürüm bitsin bide bunu yapayım hemen .

KURU ıNCıR KÜRÜ

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

ıBRAHıM SARAÇOĞLUNUN SıTESıNDEN ALINTIDIR....

kızlar bişi sorucammmm yarım litre suda kaynatıyorum incirleri ikiye bölerek içiyorum sabah akşam ama ancak yarım su bardağı falan çıkıyo siz ne kadar içiyosunuz???

Lütfen bilgi verir misiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…