kızlarrrr keçi kürü uyguluyordum koçişe 3 ay oldu bugün aşılamam yapıldı, aşılama için sprm verdi en son sayımız 7 mlyndu bu gün şok olduk 65 mlyn sprm vardııııı 30 mlyn aşılama için verildi :)))
kürün işe yaradığını düşünüyorum ama çinko hapıda çok önemli koçişlerinize mutlaka verin
kızlarrrr keçi kürü uyguluyordum koçişe 3 ay oldu bugün aşılamam yapıldı, aşılama için sprm verdi en son sayımız 7 mlyndu bu gün şok olduk 65 mlyn sprm vardııııı 30 mlyn aşılama için verildi :)))
kürün işe yaradığını düşünüyorum ama çinko hapıda çok önemli koçişlerinize mutlaka verin
waaayyy beee...canım inşallah aşılamanda tutar...bizimde sayımız 5 milyondu..bu sayıyla aşılama yaptık ama tutmadı :1no2: keçiboynuzu kullanıyoruz 5 mayısta bitecek inşallah....o zaman bizde sayıya bakıp aşılama yada tüp bebek kararını vericez ama benim için çok büyük umut oldun...hihoyyyt canım çinkoyu ne kadar zaman kullandınız??bide başka bişey kullandımı eşin??
canım keçiyi ocaktan beri kullanıyoduk, evicap ve çinkoyuda şubattan itibaren kullanıyor eşim.. hayırlısı olsun tatlım
Kızlar ben aldım incir ama nasıl apacağım anlamadım 15 taneyi 2,5 lt suya koyup haşlayın demişler her seferinde suyunu içeceğiz anladığım kadarı ile ama bu 15 adet hergün yapılacak ve atılacakmı akabinde?
canım incir suyunu kaynamış suya at 7-8 dk daha kaynat
ibrahim saraçoğlunun sitesinde 15 tane inciri 2,5 litre suya atıp haşlayın yazıyor...ama 7-8 taneyle yapanlarda var...suyu içilecek ama kalan incirleride yiyebiliyosanız yiyin sindiriminize faydası dokunur diyo saraçoğlu....ve istediğiniz zamanda başlayabilirsiniz ama benim mantığıma göre adet zamanı başlamak mantıklı ..çünkü yumurta oluşması ve büyümesi adet zamanı başlıyor doktorlar yumurta oluşması ve büyümesi için ilacı adetin 3. günü başlattıklarına göre bu zamanda başlaması faydalı olur kanımca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?