İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

walla kızlar bende daha yeni keşfettim sayfayı
31 martta kurtaj oldum gelismeyen gebelikten bende regl oldukan sonra bu kürü uygulamayı dusunuyorum

kızlar bişi sorucammmm yarım litre suda kaynatıyorum incirleri ikiye bölerek içiyorum sabah akşam ama ancak yarım su bardağı falan çıkıyo siz ne kadar içiyosunuz???

Lütfen bilgi verir misiniz???

canım benimki 1su bardağı çıkıyo ağzı kapalı kaynatıyosun değil mi??ben taşma oluyo diye hafif açıyorum yalnız kapağını..

bi arkadaşta hamile kalan varmı diye sormuş...ben hamile kalamadım henüz 2. uygulamam incir kürünü ilkinde yumurtaların geliştiğini söyleyebilirim sana...ama aynı zamanda iğnede kullanmıştım ben ve incir kürü sayesinde iğnenin dozunu yükseltme ihtiyacı duymadı doktorum ve benden bu kadar yumurta beklemediğini söylemişti...yalnız bu topikte hamile kalan arkadaşlar oldu ama onları şu anda biraz zor bulursun çoğu hamile haberini verip başka topiklere kayıyo haklı olarak...10 kişi olmadıysada 7-8 kişi vardır heralde hamile kalan.....

merhaba kızlar ben topiğe ilk defa girdim....

bu kürlerle hamile kalan varmı aranızda?

canım benim bildiğim bu topiği başlatan arkadaşımız incir kürüyle hamile kaldı...bende denemiştim ama olmadı başka kürlerde var maydanoz süt buharı, polen bal tarçın bu topiğin yanında onlarada bir göz at istersen belki faydası olurr

ben bu topigi takip ettim 14 tane filan hamile cikmis yanlis hatirlamiosam. inciri kullancam tekrar ama annem keci boynuzu getircek ins mayista. onu da esime yapcam bende inciri kullancam. insallah gerek kalmaz ama alternatif olarak aklimda yani.

senağlamakızlar size üzülerek bişeyi ifade etmeliyim...eşim 3 aydır keçiboynuzu kürü kullanıyo...3 ay önceki sperm sayısı 5 milyon şimdiki sperm sayısı 2 milyon...biçok insanda artarken bizde neden azaldı anlayamadım??:uhm: böyle durumda olan varsa yada bilen paylaşsın lütfen....

canım hareketliliğin artmış olması lazım ona bir bakın

kızlar biri bana cevap yazsın lütfen bu yola hamile kalan varmı aramızddaa........

Lütfen biri banada cevap versinnnn....

Sesimi duyan yok muuu

evet kızlar hamile kalan var tabiki.. hamile olan bidaha uğramaz oldu malesefkii.ama siz inciri 42 günden fazla kullanmayın ben kullandım az daha kist oluşuyoduu.ama çok etkili tabikii..

canım benim eşimnde kullandı ilk test 14 mlyn ikincisi de 7 mlyn düştü ama hareketlilik 2 ye katladı, 3 ayın sonunda sauyımız 65 mlyn olduuu ve hala devam ediyoruz canım ama biz ayrıca evikap ve çinkoda kullanıyoruz (çinko sayıda çok etkili)

benim de bir hafta sonra üç haftam tamamlanıyor incirde...
Ama umutsuz gibiyim çünkü yumurta geliştiğnde kasıkta ağrı olur diye duymuştum.
Fakat bende ağrı falan olmadı..

walla ben simdiye kadar hic yumurta takibi yapmadıgım icin bilemiyorum canım ya,
ama sanırım oluyormus

sanırım boyle bir agrı oldugu dogru yani bende kulaktan dolma duydugum kadarıyşa

canım o hıc bellı olmaz bazen agrı olur bazen olmaz ılla yumurta olunca agrı olucak dıe bısey yok. agrısı olmadan yumurtası olan cok ınsan var. mesala benım bazen olur agrım bazen olmaz ama bu yumurtlamadıgım anlamına gelmıyor.

canım bendede olurdu doktora sordum bazı kadınlar yumurtlama döneminde özellikle çatladığında ağrı hisseder, bazıları karın ağrısı şeklinde hisseder, bazıları da hiç hissetmez demişti normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…