İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

slm kızlar bende incir kürü ve havuç kürüne başladım yarın dr a gitcem bakalım yumurtlamışmıyım..

insallah yumurtlamissindir canim. benim dr um bana inciri kullandigim zaman, ayyy ne kadar tatli sirin yumurtalarin olmus demisti. bakalim seninkiler ne kadar sirin ve tatli:)

kızlarrr şu an adetimin 3. günü soğan suyunu içmeye başlasam olurmu acaba ???
yoksa incir kürümü yapsam
ilk şu an kistim yok ama zaman zaman oluyor ayyy millet soğan soğan diye tutturduuu yapmazsam beynimi yiyeceklerrr koçişde dahilll 15 gün kullanılıyormuş soğan suyu ama bitişi benim yumurtlama günümün 3.gününe denk geliyorrr bir sakıncası olurmu

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım, bir süredir yazılarınızı okuyordum sonra üye oldum, şimdi de yazıyorum :) ınşallah hepiniz (hepimiz) doğal yollar ile hamile kalırız :)

2,5 yıllık evliyim ve son 6 aydır çocuk istiyoruz. Ben soğan kürüne başladım, eşim de keçiboynuzu.

Benim sorum, keçiboynuzunu kaynattıktan sonra kalan parçaları tekrar kaynatabiliyor muyuz? Yani sudan çıkan parçaları tekrar kaynatsak oluyor mu? yoksa atıyor muyuz?

Sevgiler :)

canım hoşgeldin a.s. tekrar kaynatılmıyor her seferinde taze yapılması gerek sevgilera.s.

ben eşime keçiboynuzu yanında çinko vitamını + ACE PLUS SELENYUM DİYE BİR VİTAMİN + LARGİNE İÇİRDİM SONUÇ HAMİLE KALDIM.

ne olur kızmayın keçiboynuzu kürü ve vitaminlerle hamile kaldım şimdide çok mutsuzum depresyondayım

canım öncelikle bahar ayına girdik ondan olur birde hamilelikte hormonların değiştiğini söylüyorlar ondanda olabilir doktoruna danışsan

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

Sevimsu merak ettim yumurtaların gelişmiş mi.

Bende bu ay kullandım yeni bitti ama doktora gitmedim ne durumdayım bilmiyorum yani

slm ben uzun zmndır girmiyordum çok kafama takıyom die ve etkileniyom die ben 1 ocaktan şubat sonuna kadar keçi boynuzu kürü yaptım eşime sonra sıkıldım bıraktım yani 2 ay kullandı bir tüp bebek denenmiz vardı 2 sene önce ama tutmadı sperm sayısı 4 milyondu derken kuruyemiş bu aralar çok verdim akşamları fındık fıstık badem karışık önüne her akşam kasede veriyodum bende yiyodum keçi boynuzu pekmezide arada sabahları 1 kaşık veriyodum en son nisan 3 te adet oldum bu ay gecikince test yaptım hamile kalmışım bence keçi boynuzunn etkisi demek istiyorum sakın bırakmayın zor geliyo ama bıkmayın allahın izniylede sonuç alırsınız bnm hiç umudum yoktu şok oldum size umut olayım die yazayıöm dedim

canım tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :CüvCüv::ecrin_bebek:a.s.a.s.a.s.

KIZLARRRR BıŞı SORUCAMMMM
Ben bu ay incir kullandım normalde pko oldu için adetim geç gelirdi ya da ilaçla getirridim ama incir sonrası daha 15 gün oldu lekelenmem başladı şaşırıp kaldım bende.
Bu konuda bbir bilgisi olan var mı???

Merhaba,
Ben ilk kez yazıyorum,hepimize bu yolda başarılar diliyorum ,ben de hemen isteyince hamile kalıcaz sananlardanDIM. Evlilik,çalışma derken bi baktım 3 yılımız bitmiş yaş 28 :)
Geçtiğimiz Hazirandan beri korunmuyorum, Ocak ayında doktora gittim, tahliller hormonlar iyi.Prolaktin biraz sınırdaydı, doktor beni heyecanlı görünce Klomen verdi, günde 2 adet kullandım. Takip edildi yumurtalıklarım istenilen büyüklüğe ve kaliteye gelmediler. 2.kez Klomen deneyelim, ilaçla gelişmezse ,iğneyle geliştiriirzz daha kaliteli ilaçlarla dedi. Yani o an anladımkii uzun bir yola çıktık artık . Sadece Polikistik görünümüm var,adetlerim gecikmeli,kısacası yumurtlama bozukluğum var tam olarak Polikistik değilim . Ben de kendimi sizler gibi İncire soğana verdim :) Tabi eşime de Keçi boyn. Arada bazı günler atlasakta genelde takip etmeye çalışıyorum .Bu yazı bu şekilde geçirmeyi planlıyorum çünkü doktor ziyaretleri beni çok sıkıntıya sokuyor, Ayrıca Klomen e çok güvenmiştim,madem bu kadar basit bir şey hemen gelişirler diye düşündüm öyle olmadı . Dediğim gibi bu yaz gezip tozmayı planlıyorum kışa doğru tekrar deneyeceğim . Ama şunu çok iyi biliyorum kii herşey kısmet , bazıları çok doğurgan hemen hamile kalıyor bizler biraz bekleyeceğiz sanırım . Ablam dış gebelik geçirmişti,düşüğüde vardı %10 ihtimalin var dediler tam tüpe başlayacakken hamile olduğunu öğrendi,çok zor günlerden sonra bebeğimize kavustuk, bazısının hemen oluyorr fakat bıze bıraz beklemek düşüyor sanırım . Kafaya takmamak mümkün değil biliyorum fakat şunu iyi bilin hemen hamile kalamayan çok insan var fakat herkes bunu paylaşmıyor. En kısa zaamanda hepimizin tatlı bebeklerimizi kucagımıza alması ümidi ile sevgiler.
Doktorlar bunu anlayabiliyorlar sizi rahatlatacak bir doktora gidin , o bebek bir kez allhın izniyle yerleştimi artık gerısıı allaha emanet

selam kızlar sizden rica ediorum bu incir kürünü nasıl yapıorsunuz anlatırmısınz yani adet tarihlerinin bu küre başlamada bi önmei varmı yokmu..nasıl kaynatıosunuz napıosunuz lütfen bir beni bilgilendirsin???

Bende klomen kullandığımda benimde gelişmemişti ama gulukopage ile kolomeni deneyince geliştiydi şeker direnci vardı çünkü belki sende de öle olabilir canım.
Ewet doktora gitmek hakkaten çok stres yapıyo bende de ben de şu an kendimi bitkisel kürlere verdim ya herkese hayırlısı

slm kızlar
ben incir kürüyle yumurtası çoğalanlardanım işe yarıyor herkese tavsiye ediyorum sizlerde deneyin

canım ben adetimin 7 günü falandı sanırım başladım ama daha erken başlarsan iyi olur çünki benim yumurtamın öteki yumurtayla farkı vardı biri daha büyük biri daha küçükdü yani ama mutlaka yap gerçekden işe yarıyor havuçda kat nasıl yaptığımı aynen yazıyorum
8 veya 9 inciri yıkayıp klorsuz 2,5 su bardağı suda ağzı kapalı şekilde kaynat 5 veya6 dakika
1 tane orta boy havuçu yıkayıp çok ince değil doğra suya ve 3 veya 4 dakika kaynat ve süz
yarısını sabah kahvaltıdan sonra diğer yarısınıda öğle yemeğinden sonra iç
hergün taze olarak yap
inş işine yarar canım

canım h.g
benimde adet düzensizliğim vardı ama çok şükür soğan kürüyle düzeldi sende ihmal etme canım yaptığını zaten yazmışsın ama yine dene düzeliyo benim düzeldi tedaviyide sakın ihmal etme ilk önce olsun sonrası allah kerim inş tez zamanda olur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…