İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

selam arkadaşlar bende kuru incire ve eşim keçi boynuzuna başladı bende tüylenme var ama tahlillerim normal kistte yok.eşimde morfoloji bozuklugu var daha öncede keçi bornuzu kürüyle morfoloji%7 den%11 e yükseldi sayısı 40 milyondan 80 milyona çıktı hareketi biraz fazlalaştı.eşlerinize mutlaka keçi boynuzu içirin .ben klomene başladım çarşamba günü bakıcak doktor gelişmişse çatlatıcak.inş bu defa olur.allah isteyen herkese versin

lütfen incir kullananlardan biri sesimi duysun ve cevap versin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ıncir sonrası lekelenmesi olanlar oldu mu arkadaşlar??????????????????????????????

bende adetimin tam ortasında yumurtlama gününde oldu incir kürüne başladıgım ay.bir gün devam etti kasıklarımda cok agrı oldu.

lütfen incir kullananlardan biri sesimi duysun ve cevap versin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

İncir sonrası lekelenmesi olanlar oldu mu arkadaşlar??????????????????????????????

lekelenmen iliskiden 6 gün kadar sonra olursa yerlesme kanamasi demekmis. okumustum internetten gecen. acaba olabilirmi? Allah gönlüne göre versin.

kızlar acil cevap bekliyorum yardım bilen varsaaaa
incir kürünü ne zamana kadar yapmak gerekiyor benim adetime 3 gün var bırakimmi sizce sesimi duyan varsa hemen yazsın bu gün yapmadım daha yapimmi kür si,zce

incir kuru allahin bir mucizesiymis gercekten
icimde bu mucizenin yeserttigi bir filiz tasiyorum.....

Daha once yazdimmi bilemiyorum
ama ben 1.5 yil bebek sahibi olamadim..
tup bebege karar verdim...
ama tup bebek yapacagim ay ibrahim saracoglunu gordum tvde
incir kurunden bahsediyordu ama ben tup bebek randevumu coktan almistim drum trde beni bekliyordu..
yinede ne zarari olabilirki diye uyguladim...
erinmeden yorulmadan 21 gun ictim
tabi olacagini umit etmedigim icin ucaga bindigim gibi trye gittim.
dun gibi hatirliyorum 17eylulde ucaktaydim ve adetimin baslamasi lazimdi ogun..
dra gidecektim adetin 3.gunu
stresten yolculuktan olmadi herhalde diye dusundum..
18...yokkk
19 yokkk
20 si oldu aa dedim bu nasil bi stres..
umadigim halde test aldim
yaptim ama aksam uzeri yapmistim
tek cizgi cikti......
adetim hic gecikmezdi cok guveniyordum
ertesi gun sabah yine bi test aldim
cift cizgiiiii.........
sok icindeydim..
ilk once anneme sonra esime sonra druma hbr verdim..
2 haftalik hamileydim suan 34 hafta oldu..
ins tum isteyenler bu duyguyu yasar...
benim gibi hamile kalamayan 2 kisiye daha onermistim onlarda hamileeeeeee
ltfnn inanarak bikmadan uygulayin...

canımtebrik ederim darası bizim başımıza allah herkeze versin:Saruboceq:

QUOTE=zeze85;6893364]incir kuru allahin bir mucizesiymis gercekten
icimde bu mucizenin yeserttigi bir filiz tasiyorum.....

Daha once yazdimmi bilemiyorum
ama ben 1.5 yil bebek sahibi olamadim..
tup bebege karar verdim...
ama tup bebek yapacagim ay ibrahim saracoglunu gordum tvde
incir kurunden bahsediyordu ama ben tup bebek randevumu coktan almistim drum trde beni bekliyordu..
yinede ne zarari olabilirki diye uyguladim...
erinmeden yorulmadan 21 gun ictim
tabi olacagini umit etmedigim icin ucaga bindigim gibi trye gittim.
dun gibi hatirliyorum 17eylulde ucaktaydim ve adetimin baslamasi lazimdi ogun..
dra gidecektim adetin 3.gunu
stresten yolculuktan olmadi herhalde diye dusundum..
18...yokkk
19 yokkk
20 si oldu aa dedim bu nasil bi stres..
umadigim halde test aldim
yaptim ama aksam uzeri yapmistim
tek cizgi cikti......
adetim hic gecikmezdi cok guveniyordum
ertesi gun sabah yine bi test aldim
cift cizgiiiii.........
sok icindeydim..
ilk once anneme sonra esime sonra druma hbr verdim..
2 haftalik hamileydim suan 34 hafta oldu..
ins tum isteyenler bu duyguyu yasar...
benim gibi hamile kalamayan 2 kisiye daha onermistim onlarda hamileeeeeee
ltfnn inanarak bikmadan uygulayin...
[/QUOTE]

canım tebrik ediyorum ve allah tamamına erdirsin ...:Saruboceq:
adetine kaç gün kala bıraktın kürü hatırlıyomusun ben ne kadar oldu kullanalı hiç hatırlamıyorum ama sanırımadetim bittikten sonra başlamaıştım ve 18 gün falan oldu ve adetimede 2 gün var daha kür yapimmi sence.:uhm:

Sevimcim ben bu kürü 21 olarak biliyorum 7 gün ara verip 21 gün daha yapıyorsun
bence devam et 18 gün olmuş en azından 21 günü tamamla derim yinede sen bilirsin canım öptüm

canımtebrik ederim darası bizim başımıza allah herkeze versin:Saruboceq:

tskler arkadaslar...
ben 21gun uyguladim adet bitiminden baslangicina kadar surdu...
devam et ..kesinlikle birakma..adetten sonrada tekrarla..
hepinize en kisa zamanda saglikli gebelikler diliyorumm

Ama benim lekelenmem 5 gündür devam ediyor bu ay farklı olarak bi inciri kullandım sanırım ondan diye düşünüyorum ama sizlerde böylesi bi durum olmammış hala anlayabilmiş değilim walla.

Bu arada zeze arkadaşım seni de çok tebrik ediyorum... Darısı hepimize de inşallahhhhhh

slm arkadaşlar ben de bu kürü yaptım 18 gün felan devam edebildim olmadı bende pko var 3 kere çatlatma iğnesi denedik olmadı şimdi tüp bebeğe karar verdik bakalım eşim il dışında gelince yapmayı düşünüyoruz herhalde başka türlü olmıcak

canım öncelikle tebrikler bende denedim iniri ama ben 13 gün içtim bıraktım adetime 5gün varken hastalandım sonra devam etmedim edemedim senin mesajını okuyunca heveslendim bende köye gittiğimde arkadaşlarıma söyledim sana şunu soracağım içine havuç parçalayıp attınmı merak ettim

bende incir kürüne başladım bu ayy 15 gün oldu başlayalı ve aksatmadan yapıyorum kızlar. yanlız ben kendimde tuhaflıklar hissettim adetimden 2 gün önce başladım ben zaten saraçoğlu ne zaman isterseniz başlayın dio. neyse adetin 2. günü böle kasıklarıma bıçaklar saplandı sanki böle burup burup içeri çektiler sanki etimi. şu an yumurtlama günlerindeyim bu aralar da aynısı oluo. bu incirin etkisi midir kızlar?? daha önce böle bişey hissetmemiştim. yumurtalıklarımda yoğun bi çalışma var sanki anlamadım beennn?? :uhm:

ayyy arkadaşlar gerçekten hamile kalan varmı bu kürden ben yazıların hepsini okuyamadım bende aşılamayla hamile kalabiliyorum ancak ikinciyi düşünüyorum eğer hamile kalan varsa ve ne kür uygulandıysa bana yazabilirmisiniz benim eşimin sperm sayısı düşük hem onun için hemde benim için olan kürü yazarmısınız çok sevinirim arkadaşlar

canım ben erbap değilim ama sperm sayısını arttırıcı keçiboynuzu kürü var ve çok meşhur. yalnız öle tek tek yemiosun kaynatıp suyunu içirecen eşine. valla ben araştırdım çok faydasını gören ve kullandığı ay hamile kalan olmuş. ibrahim adnan saraçoğlunun sitesinde var ayrıntılı tarifi. ben seni direkt oraya yönlendireyim ve sss okuyucu yorumları köşesi var oraları da bi oku. herkes allah razı olsun hocam dio..

selam kızlar. bende de yumurtlama problemi var klomen falan kullandım ama onlarda kilo aldırıyo insana ve strese sokuyo beni. yumurta çatladı çatlamadı falan falan....

adetlerimde düzensizdi. bende soğan kürü uyguladım regl oldum uygularken. hem de baya koyuydu. siyaha yakın nerdeyse... normal regl gibi değildi yani. inşallah temizlenmiştir iyice :)) şimdide 10 gündür incir suyu içiyorum. bakalım hayırlısı Allah'tan!

inşallah işe yarar. incir kürünü uygulayıp hamile kalan arkdaşımız var mı?

canım içine havuçda katıyomusun
ben incir kürünü bu ay yaptım bakalım adet olmadım hamilemiyim onuda bilmiyorum yani günüm yeni geçmeye başaladı ben içine havıçda katmışdım...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…