selam...kızlar hamileyim...kürleri kullandık eşimle ve ilk ay hamile kaldım....dua edin nolur ve kürleri bırakmayın....
Eylülcüm, 10 günde bir bir günlüğüne bozuyorum ben de, ne istersem yiyorum ama ölçülü olarak ve sadece öğlene kadar :) Bir süre sonra zayıflamaya da başlıyınca bozamıyorsun, hırs geliyor valla arkadaşım. Bence bir git diyetisyene.
simeray her gün degilde iki günde bir yapmaliymisiz ovulasyon testini. cizgi silik ciksa bile o gün yumurtlama günüymüs. bilgin olsun:)
allah yardimcin olsun, insallah bizim kadar beklemden hemen sonuc alirsin
selam bende pkoluyum diyetisyen ve spor yardımıyla oniki kilo verdim son beş aydır diyetisyenden öğrendiklerimle ve sporla diyetime kendim dikkat ediyorum ben bu kürü yapmaya başladıktan on gün sonra hastalığımı öğrenmeden önceki halime döndüm açlığa dayanamama sürekli tatlı yeme isteği gibi diyettten ve ilaç kullanmadan önceki hallerim geri geldi incir çok şekerli olduğu için ben insülün direncine bağlı olarak şekerimi yükselttlğini düşündüm ve bırakmak zorunda kaldım
pkolu arkadaşlar bu kürü uygulayınca herhangi bir yan etki gördümü merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim
Merhaba kızlar,
Ben de bu kürleri uygulayıp hamile kalanlardanım. Benim bu hamileliğimden önce dört düşüğüm oldu, dolayısıyla kürtaj oldum dört defa. Ama vazgeçmedim ve bu kürlere başladım. Tüp bebeğe karar vermiştik. Buna hazırlık olsun diye eşime keçi boynuzu, kendime de önce soğan suyu, daha sonra incir kürü (havuçlu olandan değil) yaptım. 3 ay dolmadan hamile kaldım ve şimdi hamileliğim gayet iyi gidiyor çok şükür. Hiçbir hamileliğmde 7. haftayı geçememiştim. Gelişimi olmamıştı bebekleriminBunu sırf sizlere umut olmak için yazıyorum. Lütfen inancınızı ve umudunuzu yitirmeyin. Kesinlikle oluyor. Bu arada yaşım 42 ve ilk bebeğim olacak inşallah :) Doktorlar yumurtalarımın hyaşımdan dolayı kalitiesiz olabileceğini ve tüp bebek yöntemiyle kaliteli embriyolar elde edilebileceğini söylemişlerdi. Ama hiç gerek kalmadı. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Çok meşakkatli bir süreç... Dirençli ve azimli olmak gerekiyor. Asla pes etmeyin arkadaşlar, zafer isteyen herkesin olacak :enbuyukkk:
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallahhh.
Aslında dediğin gibi pes etmemek lazım da zaman zaman insanın direnci tükeniyor
Merhaba öncelikle gözün aydın inş. kazasız belasız bebeğini kucağına alırsın. Ben de 23 yaşındayım 1 düşük yaptım 9 ay önce 3 haftalık ondan sonra da hiç olmadı bende çok istiyom. Dr'lar bir sorun yok diyorlar eşimle ikimize ne kadar tahlil yaptırdık ama hepsi de temiz çıktı. Ben bişiy soracaktım size. Bu kürler nasıl oluyor keçi boynuzu ve incir kürü birde ondan denemek istiyorum. Nasıl yapacam ben bana ablatabilri misiniz şimdiden teşekkürler. GRŞ. :CüvCüv:
sayfa çok sesiz nedensearkadşlar siz incir kürünü uygularken vücudunuzda herhangi bir ağrı oluşuyormu ve uyku yapıyorumu bende böbreğim ağrımaya başladı ve akşamları çok erken uyuyorum
bu arada hiç çocuğu olmamış bu iki kürle bebek bekleyen varsa cevap yazabilirmi lütfen
şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?