canım öncelikle tebrikler bende denedim iniri ama ben 13 gün içtim bıraktım adetime 5gün varken hastalandım sonra devam etmedim edemedim senin mesajını okuyunca heveslendim bende köye gittiğimde arkadaşlarıma söyledim sana şunu soracağım içine havuç parçalayıp attınmı merak ettim
canım içine havuçda katıyomusun
ben incir kürünü bu ay yaptım bakalım adet olmadım hamilemiyim onuda bilmiyorum yani günüm yeni geçmeye başaladı ben içine havıçda katmışdım...........
canım bende çatlama problemi var yani çatlamıyor ama meyra yazmış kistidfe engelliyomuş kat benceben katmadım. o çatlaması için galiba... bende yumurta gelişsin diye incir kullanıyorum. acaba havuçda mı katmalıyım içine?
havuc catlatmasi icin katiliyor, incir uzun kullanimda kist yapiyor, kist olusmasin yumurta catlasin diye havuc katiliyor
selam kızlar, beni de aranıza alır mısınız?
10 aydır korunmadığımız halde gebe kalamıyorum, 3 ay önce doktora gittim, polikistik over görünümü var dedi, sadece görünüm var sendrom yok dedi, epey kilo almıştım meğer sebebi buymuş, 3 marttan bu yana 14 kilo verdim, 70kga düştüm, ayrıca benim adetlerim hep düzenlidir, doktor sadece glukophage verdi, her gün 2 tane içiyorum, burada yazanları ve hamile kalanları okuyunca ben de karar verdim, bugün başladım. incir kürünü yaptım ama akşam yaptığım için hepsini içtim, yarından itibaren öğle ve akşam içeceğim. bu arada soğan+sumak kürünü de haftada 5 gün yapıcam, çok umutluyum inşallah 10 aydır beklediğim bebiş bu kürlerin yardımıyla gelir.
dilerim hepimiz hayırlısıyla anneliği tadarız :)
selam kızlar, beni de aranıza alır mısınız?
10 aydır korunmadığımız halde gebe kalamıyorum, 3 ay önce doktora gittim, polikistik over görünümü var dedi, sadece görünüm var sendrom yok dedi, epey kilo almıştım meğer sebebi buymuş, 3 marttan bu yana 14 kilo verdim, 70kga düştüm, ayrıca benim adetlerim hep düzenlidir, doktor sadece glukophage verdi, her gün 2 tane içiyorum, burada yazanları ve hamile kalanları okuyunca ben de karar verdim, bugün başladım. incir kürünü yaptım ama akşam yaptığım için hepsini içtim, yarından itibaren öğle ve akşam içeceğim. bu arada soğan+sumak kürünü de haftada 5 gün yapıcam, çok umutluyum inşallah 10 aydır beklediğim bebiş bu kürlerin yardımıyla gelir.
dilerim hepimiz hayırlısıyla anneliği tadarız :)
aramıza h.g canım ne demek tabikide alırız sende inş faydlanırsın bu kürlerden bende yaptım bu ay ve halen daha adet olmadım inş hgamileyimdir bekliyorum
hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim
flatliners hosgeldin alternatif tip bölümüne
inciri uygulaman icin adetinin 3 yada 4 . gününde olman gerekiyor. birde pco hastalari bildigim kadariyla sogan kürü yapiyorlar adet düzeni icin. ciktigin bu yolda basarilar dilerim sana ve bol sans. diger topiklerde de sana yardimci olacaktir herkes. yalniz degilsin merak etme.
Hoşgeldin canım.
Ewet pko nun baş düşmanı kilolar. Onlardan kurtulmak gerek ya pko lu olanlar da kolay kilo veremiyor.
Sen ne güzel vermişsin kilolarını.
İnşallah kürlerden sonuç alırsın canıma.s
aramıza h.g canım ne demek tabikide alırız sende inş faydlanırsın bu kürlerden bende yaptım bu ay ve halen daha adet olmadım inş hgamileyimdir bekliyorum
hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim
sağol sevimcim, inş. hamilesindir güzelim, dört gözle hayırlı haberlerini bekliyorum.
çok teşekkürler eylülranacım, valla doktorun verdiği glukophage ve düşük glisemik index rejimi bende çok işe yaradı, yoksa ben de veremiyordum, pcolular muhakkak diyetisyen ve endokrinolog eşliğinde kilo vermeli. inşallah hepimiz faydasını görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?