İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

havuc katmadim arkadasimm...
incir kurunu uyguladim
ve yaninda elevit adli vitamini kullandim bunu dr onermisti..

canım içine havuçda katıyomusun
ben incir kürünü bu ay yaptım bakalım adet olmadım hamilemiyim onuda bilmiyorum yani günüm yeni geçmeye başaladı ben içine havıçda katmışdım...........

ben katmadım. o çatlaması için galiba... bende yumurta gelişsin diye incir kullanıyorum. acaba havuçda mı katmalıyım içine?

havuc catlatmasi icin katiliyor, incir uzun kullanimda kist yapiyor, kist olusmasin yumurta catlasin diye havuc katiliyor

Arkadaşlar sizce bu incir kürü gerçekten işe yarayacak mı ? Ben de yeni başlayacağım. Bir arkadaşım 7 yıl sonra normal yolla hamile kaldı ,o ay eşine keçiboynuzu kendide incir kullandığını bana kendisi söyledi. Doktor da yumurtalarının çoğaldığını gözlemlemiş o ay . Zaten suan hamile. Benim bildiğim tek canlı örnek bu :) birde Saraçoğlunun sitesinde yazanlar işte. Sormak istediğim acaba bu gercekte neye iyi geliyorr yani tüpleri tıkalı olan birinin tülerini açmaya yarayacağını ya da benzerii ters durumlarda işe yarayacağını sanmıyorum . Siz ne düşünüyorsunuz? Sakın olumsuzluk olarak algılamayınn tabikii hersey mucızee zaten mucızelere ınanmasak ve allhın guucnee ıncırın keçinin peşinden koşmazdık . Bu arada ben soğanı bitirdim , hiçbir değişiklik hissetmıyorum kendimde. adetim gene gecikti ,bekliyorum . Benim zaten esas sorunum adet gecikmesi düzensizğine bağlı olarak yumurtlama bozuklugu .ıncir i de yapıcam . sizin sorunlarınızı bilmiyorum ama bana doktorr yumurtalama sorunu basit demişti fakat klomenlee yumurtalarım gelişmedi. Ben soğanı denedım şimdi incire başlıycam . Eğer işe yaramazsaa galiba gene doktora gidicem Destek güzel ama bilimden şaşmamk lazım galiba..

Klomenle benimde yumurtalar gelişmemişti doktor şeker direncimin olduğunu söledi ve klomen artı glukopage kullandım o zaman gelişmişti.
ıncirin yumurtaları geliştirici özelliği var ama bende bu ay kullandım bişi yok nasip tabi bu işler.
Kapalı tüpleri tabikide incir açmaz ancak yumurtaların gelişmesini sağlıyor işte

EylülRana ,incir yumurtalarına etki etti fakat hamilelik mi oluşmadı yoksa herhangi bir etki göstermedi mi? ışte ben bunu anlamaya çalışıyorum ,ilaçla bile zor gelişirken incir gercekten bu kadar etkili mi acaba? Bana klomen gunde 2adet 5gun verdı cok az gelıstıler. Bir kez daha deneyelim , eğer bu kez de gelişmezse iğne ile geliştirmeye çalışacağız dedi . (Çatlatma iğnesi değil daha o sevıyelere gelemedik ,geliştirmek için ) Ben de iğneyi duyunca tedirgin oldum hani çok basitti hemen gelişeceklerdii bu iğne falan da nerden çıktı :) Birde galiba her ay yumurtlama farklılık gösterebilir değil mi bazı ay iyi gelişir bazen az gelişir ? Çok karışık bişey yaa ve hepsi birbirine bağlı . Galiba tek yapabileceğimizz sakince beklemek . Ama bu da her zman mümkün olmuyor işte. ıncir e bu akşam başlayacağım .

Ewet bende 5 gün ikişer tane kullanmıştım ama bence bi doktoruna sor glukopage ile dene birde benim ancak onunla deneyince gelişmişlerdi geliştikten sonrada çatlatma iğnesi vuruyoduk biz.

Diğer iğneler karından vuruluyo fiyat olarakta biraz pahalı o zamanlar devlet de 3 kere karşılıyodu ancak.

Şöyle diyebilirim ki incir için doktor tedavisini bıraktığım için bilmiyorum yumurtaların gelişip gelişmediklerini ama mantıkça geliştilerse benim adet olmam lazım günümde normalde adetlerim düzensiz ve günümü 2 gün geçtim daha gelen giden yok:)

Ama bence sen dene canım. Zararı olmaz bitki sonuçta.

ben katmadım. o çatlaması için galiba... bende yumurta gelişsin diye incir kullanıyorum. acaba havuçda mı katmalıyım içine?
canım bende çatlama problemi var yani çatlamıyor ama meyra yazmış kistidfe engelliyomuş kat bence
havuc catlatmasi icin katiliyor, incir uzun kullanimda kist yapiyor, kist olusmasin yumurta catlasin diye havuc katiliyor

meyra canım ben bunu bilmiyodum sağol paylaşım için havuç katmışım iyikide.

selam kızlar, beni de aranıza alır mısınız?
10 aydır korunmadığımız halde gebe kalamıyorum, 3 ay önce doktora gittim, polikistik over görünümü var dedi, sadece görünüm var sendrom yok dedi, epey kilo almıştım meğer sebebi buymuş, 3 marttan bu yana 14 kilo verdim, 70kga düştüm, ayrıca benim adetlerim hep düzenlidir, doktor sadece glukophage verdi, her gün 2 tane içiyorum, burada yazanları ve hamile kalanları okuyunca ben de karar verdim, bugün başladım. incir kürünü yaptım ama akşam yaptığım için hepsini içtim, yarından itibaren öğle ve akşam içeceğim. bu arada soğan+sumak kürünü de haftada 5 gün yapıcam, çok umutluyum inşallah 10 aydır beklediğim bebiş bu kürlerin yardımıyla gelir.
dilerim hepimiz hayırlısıyla anneliği tadarız :)

flatliners hosgeldin alternatif tip bölümüne
inciri uygulaman icin adetinin 3 yada 4 . gününde olman gerekiyor. birde pco hastalari bildigim kadariyla sogan kürü yapiyorlar adet düzeni icin. ciktigin bu yolda basarilar dilerim sana ve bol sans. diger topiklerde de sana yardimci olacaktir herkes. yalniz degilsin merak etme.

masallah iyi kilo vermissin. bende 4-5 kilo vermek istiyorum, pcolu degilim ama biraz zayiflasam kendimi daha iyi hissederim. polen bal yedim ve sanirim o biraz kilo yapti. insallah dualarimiz kabul olur da anneligi tadariz, fitratimizda olan bu duyguyu yerinde kullaniriz. hayirlisi olsun

aramıza h.g canım ne demek tabikide alırız sende inş faydlanırsın bu kürlerden bende yaptım bu ay ve halen daha adet olmadım inş hgamileyimdir bekliyorum
hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim

Hoşgeldin canım.
Ewet pko nun baş düşmanı kilolar. Onlardan kurtulmak gerek ya pko lu olanlar da kolay kilo veremiyor.
Sen ne güzel vermişsin kilolarını.
İnşallah kürlerden sonuç alırsın canıma.s

aramıza h.g canım ne demek tabikide alırız sende inş faydlanırsın bu kürlerden bende yaptım bu ay ve halen daha adet olmadım inş hgamileyimdir bekliyorum

Ya bende bu ay incir yaptım daha adet olamadım gerçi benim zati pko var diye düzenli değildi.
Peki senin düzenli miydi Günün ne kadar geçti canım?

çok teşekkür ederim meyracım, dün adetimin 3. günüydü, ondan telaş edip hemen başladım, akşam olduğundan tümünü içtim. soğan kürü yapmadım çünkü adet düzensizliğim yok, iltihabi bir durum da yok, ama ibrahim hocaya mail attım pco varsa ama adet düzensizliği yoksa soğan+sumak ye dedi, onu da yapıcam arada, en çok haftada 5 günmüş. inşallah güzel şeyler olur hepimiz için :)

Hoşgeldin canım.
Ewet pko nun baş düşmanı kilolar. Onlardan kurtulmak gerek ya pko lu olanlar da kolay kilo veremiyor.
Sen ne güzel vermişsin kilolarını.
İnşallah kürlerden sonuç alırsın canıma.s

çok teşekkürler eylülranacım, valla doktorun verdiği glukophage ve düşük glisemik index rejimi bende çok işe yaradı, yoksa ben de veremiyordum, pcolular muhakkak diyetisyen ve endokrinolog eşliğinde kilo vermeli. inşallah hepimiz faydasını görürüz.

sağol sevimcim, inş. hamilesindir güzelim, dört gözle hayırlı haberlerini bekliyorum.

Hmmm sen diyetisyene gittin değil mi?
Ya ben eşime diyorum gideyim diye o da sen iradeni kullandıktan sonra verirsin diyo napcamı şaşırdım şu an elma krom kullanıyorum bende.
Peki diyetisyenin pko olanlara ayrı bi rejim falan mı veriyo???

selam...kızlar hamileyim...kürleri kullandık eşimle ve ilk ay hamile kaldım....dua edin nolur ve kürleri bırakmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…