bende denemek isterdim ama benim tüplerim kapalıymış senağlama
doğal yollardan hamile kalamazmışım Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
ewt bende ıncır kurune yenı basladım hakkımızda hayırlısı
ya arkadaşlar bişey sorcam,incir kürünü yarım litre suyla yapıyorum 15 tane incir kullanıyorum.ama çok az su çıkıyo sizinde mi öyle oluyo acaba merak ettim.yarım su bardağı incir suyu çıkıyo yarısını sabah yarısını akşam içiyorum.sizin ne kadar çıkıyo??
31 gunde 1 olması normal canını sıkma
Merhaba arkadaşım..bende yeni başladım incir kürüne..evet aynen bende de o şekilde oluyo..yani yarım su bardağının biraz üstü..bende acaba yanlışmı yapıyorum diyodum ama daha sonra incirleri kaynayan suya koyunca altını iyice kısıyorum..hafif ateşte o kadar azalmıyo suyu..biraz sende kısarak kaynat bence..bu arada dr um banada hormonlar ve yumurta konuları için adetin 2.veya 3.günü gelip bakıcak. o yüzden senle durumumuz aynı..sen ne zaman gidicen arkadaşım dr una..banada sonuçlardan haber verirmisin.yani en azından incir kürünün işe yarayıp yaramadığını anlamış oluruz..:enbuyukkk:
cevap için teşekkür ederim.bundan sonra iyice kısarım altını.şimdi adet olmayı bekliyorum 1-2 güne kadar olurum heralde,adetin 3.günü gidecem inş.dra.sonucu buraya yazarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
amın ınsaah gerceklesır emeklerımız bosa cıkmazbu kürü benim birlikte çalıştığım arkadaşım yaptı gerçekten işe yaradı ve çok etkili.o şimdi 5 aylık hamile tavsiye ediyorum arkadaşlar.ben şahit oldum bu mucizeye..herşey rabbimden gelir neticede bu nimetide bahşeden rabbim içini mucizelerle doldurmuş..hayırlısıyla hepinizin dileklerinin birer birer gerçekleşmesi dileklerimle.allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?