İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

arkadaşlar herkese merhaba. uzun zamandır uğramıyordum topiğe. bende incir kürünü kullandım. şuan 6 aylık hamileyim. ama tabi kürdenmi yoksa eşim varikosel ameliyatı oldu ondanmı bilemiyorum. ama benim için bu kürün ayrı yeri var. ne olursa olsun sebeb benim için incir kürü :)
öncelik bebek sahibi olmak isteyen herkes umudunu kaybetmesin. herşeyi akışına bırakın. insanın kafası boş olursa inanın o zman bu minik meleklerin haberi geliyor. benim hamile kalmam biraz mucize gibi bi durum. ben bir yıl tedavi gördüm. çatlatma iğnesi , hap. kanal tedavisi. hep sorun bendeydi o zamanki druma göre. ama sonra öğrendikki sorun eşimde imiş. başka bi dra gidince anladık. diyeceksiniz bir yıl hiçmi uyanmadınız. o kadar med edilen bi dr duki o derece inandık. çünkü eşimde herşeye normal diodu. ama eşimde varikosel varmış. ameliyattan sonra 3 ay kendini toplama zamanı olur dedi dr . ve ben artık o ara sildim bebeği komple aklımdan. hiç umudum yoktu çünkü eşimde ameliyat olunca.ama allahım yüce rabbim hiç ummadığım anda o mutlu haberi verdi bana. eşim 9 şubatta ameliyat oldu, benim ise son adet tarihim 15 şubat artık siz düşünün.
bebek isteyen herkes için duacınızım . rabbim en kısa zamanda sizlerinde göbüşlerini doldursun. inanın güvenin , rabbime sığının. meleklerimiz bizi bekliyor mutlaka

bende denemek isterdim ama benim tüplerim kapalıymış senağlama
doğal yollardan hamile kalamazmışım Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:

canim benimde tek tüpüm kapali. daha dogrusu islevsiz.

kapali olan tüpleri laparoskopi ile aciyorlar. yapisiklik eger iltihaptan kaynakalniyorsa adacayi yagi var. ama baska birseyden dolayi ise dogal tedavisi varmi bilmiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...23940-hamile-kalmak-isteyenlere-yeni-kur.html
burdan ayrintilarina bakabilirsin.

kaydirigubbakcemilemerhabalar ben aranıza yeni katıldım.
bende incir kürüne başladım,bugün kürün 5 günü,hayırlısı olur inşallah.:ecrin_bebek:

incir kürünü nasıl uyguladınız?aşama aşama anlatabilirmisiniz?kaç gün devam ediyo günde kaç defa içiliyo..?

Herkese Selam ;
bu topigi iki gündür okuyorum valla gözlerim ağrıdı
siteye yeni üye değilim . fakat bu bölüme yeni girdim
okuduğumdan bu yana bu kürden dolayı hamile kalanları görünce çok sevindim
9 yıllık evliyim fakat bebek olmadı
düzenli bir tedavi görmedim biliyorsunuz bu tarz şeyler ciddi maddiyat istiyor
çok öncelerden gittiğim doktorlar pkolu olduğumu söylemişlerdi
ve öce soğan kürü ile başladım bittiği zaman da incir kürüne devam edicem bu arada eşimede keçi boynuzu kürünü yapıyorum .
kürlere devam edenler varsa cevap yazarlarsa sevinirim
Allahım herkesin gönlüne göre versin

ewt bende ıncır kurune yenı basladım hakkımızda hayırlısı

hayırlı olsun canım
umarım emeğinin karşılığını alırsın
okuduklarımdan anladığım kadarı ile kullanan arkadaşların bazıları bu yolla hamiş olmuşlar
inşl bizde aynı şekilde kalırız
ben incire henüz başlamadım önce soğan yapayım dedim sonrada incire başlıyacağım
şu anda kullanan arkadaşlarda bizimle paylaşım yapsınlar lütfen birbirimize destek olalım
allahım herkesin gönlündeki muradı versin inşl AMİN:Saruboceq:

evet mutlaka uyguayanlar yazsın yumurta sayı ve kalıtede degısıklık oldumu .hepimizin moral ve destege ıhtıyacı var

Selam Herkese ;
Ben şimdilik soğan kürüne başladım öncelikli olarak daha önce bitkisel hiç bir şey kullanmadım ama pko vardı bende şimdi hala varmı bilmiyorum çünkü en son 4 yıl önce falan gitmiştim doktora :)
şimdi regl oldum regl bittikten sonra doktora gidicem
ama bir şey sormak istiyorum kızlar
önceden adetlerim düzensizdi doğum kontrol hapı falan çok kullanmıştım fayda etmemişti en son bahçeci kliniğine gittim tedavi için ordaki doktor bana kendi haline bırak bir süre düzee girer dedi
çünkü vucudum artık ilaç manyağı olmuştu
sonra ne hikmetse kendiliğinden düzeldi
iki yıldan fazla zamandır düzenli oluyorum
benim adetim olduğum tarihten hesapladığım zaman 31 güne denk geliyor sizce bu normalmi ?

çünkü arkadaşlarımın bazıları 28 günde falan oluolar

slm arkadaşlar
malesef ben de pkosluyum.geçen kış incir kürünü denemiştim tabi ozamanlar vajinismusla uğraşıyodum aynı zamanda .yumurtam var mı yok mu çatlıyomu bilmiyorum.tam vajinismusu yendim çocuk istiyoruz derken hormon dengesizliğinden dolayı doğum kontrol hapı kullanmam gerekti ,incirin işe yarayıp yaramadığını anlayamadım yani.kürü bırakmadım sonuna kadar yaptım ve ilk defa o ay yumurtlama günlerinde azar azar kanamam oldu lekelenme şeklinde.yumurtalıkları uyardı diye düşünüyorum.vajiden kurtulduktan sonraki ilk muayenemde de doktor yumurta üretebilirsin gibi geldi bana demişti bende bunları incire yordum hep,işe yarıyo demekki diye düşündüm.bugün incir kürüne tekrar başladım.adet olmayı bekliyorum 3.günü doktora gidecem yumurtalıklarımın çalışıp çalışmadığına bakacak ve ona göre bi tedaviye başlıcaz artık çocuk için.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.bebek isteyen herkese rabbim yardım etsin.( amin)

ya arkadaşlar bişey sorcam,incir kürünü yarım litre suyla yapıyorum 15 tane incir kullanıyorum.ama çok az su çıkıyo sizinde mi öyle oluyo acaba merak ettim.yarım su bardağı incir suyu çıkıyo yarısını sabah yarısını akşam içiyorum.sizin ne kadar çıkıyo??

Merhaba arkadaşım..bende yeni başladım incir kürüne..evet aynen bende de o şekilde oluyo..yani yarım su bardağının biraz üstü..bende acaba yanlışmı yapıyorum diyodum ama daha sonra incirleri kaynayan suya koyunca altını iyice kısıyorum..hafif ateşte o kadar azalmıyo suyu..biraz sende kısarak kaynat bence..bu arada dr um banada hormonlar ve yumurta konuları için adetin 2.veya 3.günü gelip bakıcak. o yüzden senle durumumuz aynı..sen ne zaman gidicen arkadaşım dr una..banada sonuçlardan haber verirmisin.yani en azından incir kürünün işe yarayıp yaramadığını anlamış oluruz..:enbuyukkk:

31 gunde 1 olması normal canını sıkma

sağol canım
benim soğan kürü bitti sayılır :)
daha doğrusu 10 gün yaptım ama canım artık midem almıyor içemiyorum
sen incir kürü yapıyordun dimi
nasıl gidiyor bakalım
ben soğanı içerken inciride normal yedim etkisi olur az çok
bugünde kürüne başlıyorum
allahım hepimiz için hayırlısı olur inşallh

cevap için teşekkür ederim.bundan sonra iyice kısarım altını.şimdi adet olmayı bekliyorum 1-2 güne kadar olurum heralde,adetin 3.günü gidecem inş.dra.sonucu buraya yazarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

İnşallah güzel ve hayırlı haberler alırsın arkadaşım..a.s

kızlar ben ıncırı 8 tane yarım lıtre suda yapıyorum 1 bardak cıkıyo hemde cok tatlı olmuyo bıde bu arısutu polen bal karısımı tatı cok kotu

bu kürü benim birlikte çalıştığım arkadaşım yaptı gerçekten işe yaradı ve çok etkili.o şimdi 5 aylık hamile tavsiye ediyorum arkadaşlar.ben şahit oldum bu mucizeye..herşey rabbimden gelir neticede bu nimetide bahşeden rabbim içini mucizelerle doldurmuş..hayırlısıyla hepinizin dileklerinin birer birer gerçekleşmesi dileklerimle.allaha emanet olun..

amın ınsaah gerceklesır emeklerımız bosa cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…