İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

selam...kızlar hamileyim...kürleri kullandık eşimle ve ilk ay hamile kaldım....dua edin nolur ve kürleri bırakmayın....

aaa canımmmm
gözün aydınnnnnnnnnnnnnçok sevindim yasemincimm.
anlatsana detaylı bize nasıl kullandın kürleri???
nezaamandır bebek istiyorsunuz bi probleminiz varmıydı kaç yaşındasın?offfff heyecandan çok soru sordum demiii

ohhh be çok mutlu oldum yaaaaaaaaa

Yasemin senin adına çok sevindim ,allh tamamına erdırsın ve hepimize de nasip etsin umarım . Evt lütfen ne kadardır korunmadığını ve sorununun tam olarak ne olduğunu yazabilirsen bizler de fikir sahibi oluruz :)
Arkadaşlar dün incire başladım ,8-9 incirle bile bal ötesi bişey oldu ! 15-16 incirle yapmak mümkün deil yaa nasıl içiyorsunuz? Ben soğanı bile daha rahat içtim gerçekten, incir çok zorladı beni, bir de tahminimce biraz kilo aldırabilir bu çünkü acayip şeker var içinde yaa. Neyse içicez bakalım ne olacak :) İnş. İyi olur . Şimdi yaz geldi moralimizi yüksek tutalım . Her zman kolay olmuyor ama yine de biraz çabalamak lazım hemen dudaklarınızı büzüp oturmayınn evde olanlar varsa çıkın gezın dolasınn kafanızızı buna takmayınn cunku elbet bırgun olacak allhın ıznıyle.Dün cam kenarında oturdum kuşlar yuva yapmıştı saatlerce ağladım vs dıye yazan bır arkadas vardı cok uzuldum ,böyle yapmamalısın kendını salma, kocanla gezip eğlenmeye çalışş , ona bakarsan ben de eşimle gecenlerde bir çiftliğe gittim görsen butun ne kadar keçi koyun inek varsa hepsının yavrusu olmuuss :) dediğinn gibi kumruların bıle cocukları varr ben de eşime dedim hatta şu kuşlar kadar olamadık :)) ama şaka ile söyledım eşleri de daraltmamak lazım cunku onlar erkek ne kadar olsaa bızı tam anlayamazlarr bu sevdayıı .. hepinize çok güzel pozitiff bir gün diliyorum . İncir ve keçiboynuzuna devam :) Benim yumurtalarım klomenle bıle cok az gelişti şu incirin peşine takıldık hayırlsıı bakalım :)

Bir hamile kalsam ben de tüm detayları içtiğim suya kadar yazıcam kızlarr :))) Böyle böyle derken hepimizz bakarsınız bu günler unutulmuşşta gıtmıss bılee, baska baskaa sitelere gecmıysızz yok bebegım kusuyorr ,yok yedı yemedı .:) inşallh deıl mı ? Kesinlikle umutsuz olmayın , ablam tek tüp ile 37 yasında kendılıgınden hamile kaldı ! Benım gözümün önünde çok canlı bı örnek var ! Olmayacak dıye bırsey yokk olacak allhın ıznıyle. Birşeyi gerçekten istersen dünya senin etrafında dönermiş..

canım canım çok teşekkür ederim sibelciğim darısı başınıza...29 yaşındayım ağustosta 30 olacağım...3 yıllık evliyim...geçen sene agustosta bebek düşünmeye başladık ve ben 1 kimyasal gebelik geçirdim eylülde....sonra tekrar hamile kaldım o cakta ve şubat 5 de kalbi durdu meleğimin 7 haftalıkken kürtaj oldum...3 ay korunma süremiz vardı...ve ben bu sürede eşime keçi boynuzu yaptım ...kendimede incir kürü...ve ilk ayda hamile kaldım 4 haftalık şuan teyzeleri ne olur dua edin bu sefer annesini bırakmasın kuzum....bu arada eşiminde benimde hiç bir problemimiz yok şükür....allahım herkese nasip etsin ve benimde meleğimi sağsağlim kucağıma almayı nasip etsin kızlar....öpüyoruz sizi teyzeleri....:1hug:

simgeciğim çok teşekkür ederim darısı başına...bende 10 incirle yapmıştım kürümü...inşallah umut olurum sizlere...folik asitimide ihmal etmedim bu arada kızlar...

İnşallh sağ salim kucağına almak nasip olsun ,zaten doktorların söylediği de bu , esas başarı ,bebeği kucağa almaktır diyor benim doktorum , bir bebek yerleştiyse artık gelecekse sen kendini köprüden de atsan ona hiçbirşey olmaz diyor.Düşüklere ,gidenlere üzülmeyin ,onların sağlıklı olmadığını bu yuzden tutunamadıgını düşünmek lazım diyor hep,işte kendisi olumlu ben olumluyum ama daha bişi göremedik :)) Her zmaan bebeklerin bir zamanı vardır diyorr her bebeğin bir zamanı varmışş . Bakalım görücez :)
Bence düşük vb olan arkadaslar hele, hıc uzulmesınlerr en azından hamile kalabiliyorlarr bunu bilmek bile hoş bence :))

inşallah canıum ya inşallah ...yasemincim inşallah bu kez yegenim seni bırakmayacak.çok sıkı yapışmış annesine .benim eşimdede morfoloji bozukluğu var bakalım keçiboynuzu aldım inşallah tadını begenir.begenmezse mümkün deil içiremem.
yasemincim kendine çokk dikkat ediyorsun.
dualrım seninle allahın izniyle 9 ay sonra sağlıklı bi şekilde alıcaksın bebişini kucagına

sibelciğim çok teşekkür ederim...önce duaların sayesinde sonrada bence bu kürler çok etkili oldu...kızlar dua edlim bölümü var orda dua ediyoruz birbirimizi sizde gelin..inanın faydasını göreceksiniz...:1hug:

amin canım güzel dileklerin için...benim dr umda o sağlıklı bebeği eninde sonunda yakalayacağız ne olur üzülmeyin demişti bizede :)))inşallah yakalamışızdır...

arkadaşım nasıl kilo verdin çok merak ediyorum bende ilaçlardan serumlardan kilo aldım veremiyorum lütfen yazarmısın istersen özel mesaj at bende vermek istiyorum

sevgili nagehan ve eylül, ben pco olduğumdan diyetisyen ve endokrinolog eşliğinde kilo verdim, hala da veriyorum. 84 ile başladım, şu an 69'um. pco olunca yüksek ihtimalle insülin direnci de oluyor, bunun için doktor glukophage veriyor, bu ilaç hem bu direnci yok ediyor hem de yumurta kalitesini artırıyor. Ayrıca glisemik indeksi düşük gıdalarla besleniyorsunuz, mesela beyaz pirinç, ekmek, un, patates, havuç, kereviz yok, kepekli veya çavdarlı vs. ekmek yiyorsunuz, esmer pirinç, kepekli makarna tüketiyorsunuz, günde 3 ana 3 ara öğün yiyorsunuz. Örnek bir günü yazayım mesela:
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kk light dil peyniri, 5 yeşil zeytin, domates ve salatalık
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 1 kase çorba (posalı), 8 yk susuz etsiz sebze yemeği (1 yk zeytinyağı ile pişecek)
Ara: 4 kuru kayısı veya 1 avuç leblebi veya 1 br süt veya 2 grisini
Akşam: 6 köfte büyüklüğünde et, tavuk ya da köfte, ya da 8yk tahıl (genelde mercimek veriyor) ve bol salata
Ara: 1 br. süt veya 1 porsiyon meyve
Bu diyetisyen bana her gün en az 2 lt su ve 2 fincan yeşil çay da verdi.
Spor olarak da haftada en az 3 gün 1 saat tempolu yürüyüş. Yalnız kızlar ben süt ürünlerini sevdiğim için benim listem böyle, siz farklı şeyleri seviyorsanız ona göre ara öğün veriyor, yani çeşitlilik çok.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

selam...kızlar hamileyim...kürleri kullandık eşimle ve ilk ay hamile kaldım....dua edin nolur ve kürleri bırakmayın....

hihoyyytcanııııım yasemiiiiiiiin hayırlı olsuuun çok sevindiim senin adınaaa:teytey:allah kucağına almayı nasib etsiiiiiiiiiiiiin..:CüvCüv::1hug:
dualarımız seninle sende ayağını süüüür:teytey:kaydirigubbakcemile5

ayyy ne çok sevindim ya Allah banada nasip etsin bütün olmayanlara ne kadarlık evliydin yasemin daha önce başka tedavi uyguladınızmı

Ya ama ben abur cubur börek çörek de çok severim..

Sen onlardan nası vazgeçtin canım..
Mesela artık hiç çikolata tatlı pasta yemiyor musun?
İşte bu yüzden de diyetisyene gidemiyorum uyamamaktan korkuyorum

KIZLAR BEN BU İNCİRİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUM. BUGÜN REGLİMİN 20. GÜNÜ.

bu arada ovulasyon testi yapıyorum hergün ama henüz teste göre yumurtlamadım. gittikçe sinirim bozulmaya başlıyo ama hadi bakalım hayırlısı....

simeray her gün degilde iki günde bir yapmaliymisiz ovulasyon testini. cizgi silik ciksa bile o gün yumurtlama günüymüs. bilgin olsun:)

allah yardimcin olsun, insallah bizim kadar beklemden hemen sonuc alirsin

Eylülcüm, 10 günde bir bir günlüğüne bozuyorum ben de, ne istersem yiyorum ama ölçülü olarak ve sadece öğlene kadar :) Bir süre sonra zayıflamaya da başlıyınca bozamıyorsun, hırs geliyor valla arkadaşım. Bence bir git diyetisyene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…