İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

slm hangi kürü uyguluyorsun ?Ne zamandır uyguluyorsun?Bende eylulde baslıcam ama karar veremıyorum ıncır mı soğan mı dıye ?

selam canım
bence iltihabın falan varsa yada pko gibi bir hastalığın önce soğan kürünü uygula bittikten sonra incire geç
soğan içindeki bütün iltahabı temizliyor daha güzel faydasını görürsün bu şekilde bence

merhaba arkadaşlar bende 2 senedir evliyim ve hamile kalamıyorum.incir kürünü uyguluyorum acaba incir kürünü uygulayıp benim gibi mide bulantısı çeken var mı?

Tamam canım sağol pekı soğan kurune kaçıncı gun baslamak lazım.

kızlar bebek düşünmeye karar verdik ilk ayımız, sizden özendim.incir kürüne ve keçi boynuzu kürüne başladık.
yalnız kızlar incir kürünün birincisi bitti,ikincisi 11. gün oldu başlayalı yani yaklaşık 46 gün gün oldu benim adetim hala gelmedi.idrar testi yaptım sonuç negatifti.kızlar ikinci kürü devam edeyimmi bırakayım mı?
31 .günü kan testi yaptırmıştım sonuç negatifti.adette gecikme yaşardımda bu kadar uzun yaşamamıştım.sizce ne yapmalıyım.birde kızlar şunu belirteyim her zaman 16,17. gün olan ovulasyon sıvısı birinci incir kürünün bittiğinin ertesi günü yani 27. günü başladı .32. gün akıntı bitti.incir kürü geçmi yumurtlatıyor yoksa birden fazla yumurtlatıyor.ayrıca adet gelmesinin nedeni ne sizce?incir kürü beslediği için rahmin dökülmemesinimi sağlıyor.biri akıl fikir versin.
herkes için geçerli değilmi yoksa bu kür,inanın sizde çok etkilenmiştim.
işin ilginç tarafı kulak enfeksiyonu var belirsizlik nedeniyle ilaçta kullanmıyorum.çok üzgünüm çok:çok üzgünüm:

Merhaba eğer halen adet gormedıysen bır doktora gorun Gecıkmenın sebeplerı ya yumurtan çatlamamıştır yada bazen sut hormonunun yuksek çıkmasında gecıkmeye neden olabılıyor tabı gebelıkte olabılır en ıyısı bır doktara muayene olup yumurtanın çatlayıp çatlamadığına baktır.Bende bu kure onumuzdekı ay baslıcam okuduklarım kadarıyla içine havuçta katmak gerekıyormuş yumurtanın çatlaması ıçın ınsalllah hamişsindir :)

arkadaslar dhea dıye bır ılac varmıs aranızda kullanan var mı ?merak ettım yumurta sayısını cogaltıyormus

canım prolaktin demişsin,ama biz bebeğe karar verdiğimizde doktora gittik hormon testlerimizi yaptırdık herşey normal demişti .
yumurta çatlamamıştır mı diyorsun, peki inciri bırakayımmı şimdi ben.kafamçokkarıştı
canım bir de doktor yumurtayı görür mü? ben daha önceden sormuştum yumurta falan görmeyiz biz, gebeliği bile bin değere ulaşınca ultrosonda farkediyoruz demişti..
benim gibi inciri içip adeti bu kadar uzun gelmeyen oldumu acaba?
ya önce bebek denemelerine başlasaydıkda sonramı bu kürleri deneseydik.off off...
idrar testi yaptım yok birşey.inciri bırakıpta beklesem mi?

O zaman yumurta takıbı yapılıyor neye gore yapıyorlar .Bakmadan yapamazlar kı hem daha oncesınde benımde hormonlarım normaldı stresten herhalde bır ay gecıktı bende dr gıttım hastalanınca o ay prolaktın yuksek çıkmıştı.Bide benımde gecıkmelerım olduğunda doktor ne var ne yok baktı.Duymadım yumurtanın gorunmeme ıhtımalını belkı doktorunun ultrason aletı eskı fılan mı bence sen yınede ıyı bır doktora gorun streslede alakalı olabılıyor bu işler ..Kaç gün geçti.

Bide yumurtanın çatlaması için incir kurunun içine bir adette havuç konuyor aklında olsun?Bende mesela üç aydır doktordan çıkmıyorum çatlatma ığnesı klomen tedavisi gördüm geçen ayda aşılama yaptırdık sonuç husran şimdi ıncır kurunu denicem 9 unda hasta olmayı beklıyorum .Ama dediğim gibi eğer buyuk bir gecıkme varsa gıt gorun hemde ıçın rahatlar.

bugün idrar testi yaptım çok çok açık renkte çift çizgi gördüm.kızlar yoksa ben hamilemiyim.peki neden 31. günü kan testi yaptığımda çıkmadı.kızlar hiç böyle bir şey başına gelen oldumu,cevap yazın lütfen.doktora gideyimmi acaba:Saruboceq:

canım ya çok sevındım hadi gözün aydın İnsallah hayırlısıyla kucağına da alırsın.Darısı başımıza:Saruboceq: ne zamandır incir kuru kullanıyordun ve ne zamandır uğraşıyordun ne gibi gebelık belırtılerı oldu ?

canım inşallah rabbim sizede en kısa sürede nasip eder.bizim ilk ay denememizdi,dediğim gibi 47 gündür adetim gelmedi.ovulasyon sıvısı benim bu ay 28 günden başladı beş gün sürdü demiştim.demekki geç döllenme olmuş.bu ay hergün hamilelik belirtilerini okuyor bu bende var diyordum ama 31.gün kanda negatif çıkmıştı.daha sonra yok diye rahatladım.mesala göğüslerde şişkinlik diyor ya işte o öyle değilmiş.yani adet zamanındaki gibi değilmiş,böyle büyüyor silikon takmış gibi.sonra sık idrara çıkıyordum.sırtımda, sağ kasığımda ve karnımda ağrı hissediyordum.göğüslerin ucunda batma oluyordu.tavsiyem yumurtlama gününü dikkate alma.sadece adet bitiminden diğer adet gelinceye kadar gün aşırı yap.hiç kimsenin yumurtlama günü benzemiyor,stres zaten günü değiştiriyor.birde ilk karar verdiğimizde ikimizde tüm hormon testleri yaptırdık normal çıktı.inciri kürünüde yap besleyiciymiş nasıl olsa.eşimede bu arada keçi boynuzu kürüde yaptırmıştım.öpüyorum canım.kaydirigubbakcemile3

kızlar ne olur banada yardımcı olun ne günler başlayacağımı bilmiyorum.nasıl içilecek kafam basmıyor siz yazın ne olur soğan kürünü önce sonra incir kürümü birde ovulasyon testini nereden aldınız

canım ben 6. gün adet bitti 7. gün başladım incir kürüne.27. gün bitti.7 gün ara verdim sonra ikincisine başladım.ve şimdi 48 .gün hamileyim.bu arada eşine keçi boynuzu kürünü içirmeni tavsiye ederim.

Canımcım soğan kurune eğer kıst ıltıhap herhangı bır durum varsa adetlıyken baslıyor ve 15 gun kullanıyorsun nette nasıl yapacağın yazıyor ıncır kurune ıse genelde adetın 2. yada 3. gunu baslıyor ve 15 gun yapıyorsun ıçıne bırtane de hacuç kat çatlaması ıçınmış sonra olmazsa ıkıncı kur dığer ay yapılıyor bu arada eşine keçiboynuzu kurude baslayabılırsın bende hasta olmayı beklıyorum geçen ay aşılama yapmıştık olmadı bu ay boş geçtı zaten bıdahakı aya kısmet baslıcam ıncır kurune

Ne mutlu sana çok uğraşmamıssın inşallah gebeliğinde sorunsuz geçer .Soğan kuru uygulamadın dımı sen? Sadece incir kuru uyguladın

sağolun kızlar bende 7 senelik evliyim birdefa aşılama oldum tutmadı doktor tüp bebek dedi 4 ay sonra falan düşünüyorum önce şifalı bitkileri deneyeceğim bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…