İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

ne 15 tanesi kızlar yanlış okumuşsunuz..6-7 taneyi 2.5 bardak yani yarım litre suda 5-6 dkkaynat.20 dk beklet iç.birini öğleden önce diğerini akşam yemeğinden önce. ama ben ikisinide aynı anda içiyorum.her gün 15 tane incir yapsak paramı dayanır:)

merhaba arkadaşlar aranıza yenı katıldım İnsalllah hepımız tez vakıtte kucağımıza doğal yollardan çocuklarımızı alırız.Bu ay bende ıncır kurune baslamayı dusunuyorum ama oncesınde de soğan kurune baslamak ıstıyorum yalnız bugun 19 . gunum ayın 9 unda hasta olurum dıye dusunuyorum şimdi soğan kurune baslasam uygun olurmu ardından da ıncır kurune

Hoş Geldin canım umarım kürler işe yarar hamiş olursun bir an önce
bende bu kürü uyguluyorum bu ay başladım
öncesindede soğan kürü yaptım
ama soğanı hastalığın ile başla derim ben içerde ne var ne yok söküp atıyor yani hamile olma ihtimalini düşün
hastalığın ile birlikte başla 15 gün yap
sonra incire geçersin
mesela ben soğanı yaparken inciride yedim normal olarak
soğan kürü bitincede inciri kaynatıp içmeye başladım
canım ama içine havuc ta koy havuc yumurtaların çatlamasına yardımcı oluyormuş

kolay gelsin canım

gercekten oyle pahalı bende 6 tane ıncırı 2 5 bardak suda yapıp ıcıyorum

olur kızlar ya bu saracağlu önceleri 7-8-9 civarı yapın diyordu dün sizlere bu yazıyı yazdıktan sonra baktım gerçekten 15-16 tane diiyor.bu adam incir üretenlerle anlaşmış olmasın sakın:)valla ben bazen 6 bazen 7-8 tane ile yapıyorum ruh halime bağlı.kayınbabama aldırıyorum aslında.gerçekten çok pahalı.6 milyonluk aldığım 4 gün gitmiyor.
bu arada kızlar incirin tazesi ççıktı onudbol bol hem siz yeyin hem eşiniz yesin.ya gerçekten 1 numaralı kilo aldırıcı meyve inşallah bu incir bal tarçın derkenkilo almayız sonuçta kilo da gebe kalmaya engel

canım inşl bu şekildede faydasını görürüz ya valla para yönünden çok fazla tutuor
yeni incirin kilosu daha pahalı kız :1closedeyes: inşl faydasını görürürz kızlar
kiloyu hiç sorma 4 kilo aldım o kürü yap bu kürü yap derken şişko bişi oldum ya
ama bunu kafanıza takmayın kızlar
işyerinde bir arkadaşım 69 ile hamile kaldı boyu uzun olduğundan zayıftı
105 kilo ile doğuma gitti
şimdi kaç kilo biliomusunuz
55 kilo ruh gibi
aldığından fazlasını verdiiiiiiiiiiii
bizde hamiş olalım verirz inşl ya cokacimcoook

bende kilo aldım 6 kılo yaklasık bakalım ne olucak 21 yapıcaz ara verıcez sonra 21 gun bıdaha sonra tamamen bıtıyo mu ?

bende kilo aldım 6 kılo yaklasık bakalım ne olucak 21 yapıcaz ara verıcez sonra 21 gun bıdaha sonra tamamen bıtıyo mu ?

Günaydın kızlar
evet canım toplamda iki kez uyguluyorsun sadece
iki seansda bütün sorunlar çözülüyor .
umarım ikincisine ihtiyacın olmadan bebişin gelir

Teşekkur ederim verdiğin bilgiler için.Bu arada ben bıde keçiboynuzu kurune basladım .6-7 keçıboynuzunu 3 dk kaynatıp 20 dk dınlendırıyorsun.Oyle okudum sıtede ama bu 3 dk ne kadar yeterlı çunku keçiboynuzları sert ve o surede ne kadar kaynamış olur ?
Bu arada buforumda insanlar liste yapmış sanırımda birçoğuna uğurlu gelmiş bizde yapalım mı? Gerçi ben bu ayı gözden çıkardım gelecek aya daha yenı soğan kurune baslıcam.

Bu arada 15 gunden sonra mı basladın ıncır kurune yoksa dığer ayı mı bekledın ?

Bu arada 15 gunden sonra mı basladın ıncır kurune yoksa dığer ayı mı bekledın ?

canım soğan kürü bittikten sonra hemen başladım incire ben
keçi boynuzunu da dediğin gibi yap ama bölerek at suyun içine görüceksin zaten suyun rengide değişiyor demlemede kendine geliyor
ama bunu eşin içicek sen değil
ilk 1 hafta sabah akşam içecek 1 haftadan sonra sadece akşamları içecek 3 aylık bir kür bu
liste tabiki yapalım bize :)

1) aSeL ________14 Eylül
2) Sade80______ ?

uğurlu gelir inşl canım :Saruboceq:

İnşallah bu mubarek ayda dualarımız kabul görür.

Küre başlama tarihi:
aSeL__________?
Sade80___________eylul ayı

1) aSeL ________14 Eylül
2) Sade80______ 9 Eylul

İnşallah tez vakıtte hamiş listemizide yaparız.

Küre başlama tarihi:
aSeL_____________14 Temmuz
Sade80___________ Eylul ayı

1) aSeL ________14 Eylül
2) Sade80______ 9 Eylul

Amin Canım aminnnnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlar
evet canım toplamda iki kez uyguluyorsun sadece
iki seansda bütün sorunlar çözülüyor .
umarım ikincisine ihtiyacın olmadan bebişin gelir

amin insaah iyi geliyodur incir kuru bu arada arısutu polen bal da yıyıyorum doktora gıden arkadaslar sonucları yazsınlar lutfen

incir kuru yapıyorum bugun 10 gunum ayrıca aktardan arısutu polen bal karısımı aldım .inanıyorum bunlar bana ıyı gelıcek allahın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…