canim ayni durumdayiz sanirim.aşilama mi oldun.bir de hamilelik belirtilerin ne oldu.
ya çok mutlu oldum inşallah başarıcaz kızlar bu kür işini:)nisafidan çok sevindim adına..başı çektin hadi inşallah sıra bizde:)sormak istediğim bi şey daha var bi yerde incir kürü için sabah tok karnına öğlede aç karnına diyo bazı yerlerdede sabah akşam aç karnına diyo gerçi ben sabah akşam olanı yapıyorum bence yine olur gibi geliyo yaa mühim olan o suyu o gün içerisinde tüketmek dimi.
ya o dediğin ağrılar bendede oldu çok şiddetli olmadı ama kendini bayağı hissettirdi bende anlam veremedim ama incir kürün içmeyide kesmeyi düşünmedim çünkü bu sefer eşim ve ben bayağı kararlıyız:):CüvCüv:allahın izni ileCanım aşılama olmadı. Sadece bahsedilen kürü denedim. Fakat bu incir suyunu içtiğim ilk 2 gün boyunca kasıklarımda çok ağrı oldu. Hatta bir ara içmesem diye düşünmeye başladım. Sonra ağrılarım kesildi..
Allah'ım isteyen herkese bebiş nasip etsin.
Canım aşılama olmadı. Sadece bahsedilen kürü denedim. Fakat bu incir suyunu içtiğim ilk 2 gün boyunca kasıklarımda çok ağrı oldu. Hatta bir ara içmesem diye düşünmeye başladım. Sonra ağrılarım kesildi.Hamilelik belirtisi olarak nefes alırken zorlanmam ve koltukta otururken zayıf bir bayan olmama rağmen sanki göbek yapmışımda nefesimi zorluyormuş gibiydi.Bir de adet belirtilerinin aynısıydı.
Allah'ım isteyen herkese bebiş nasip etsin.
canım ben de denedim bu kürü bu ay hem de aşılama oldum.adet olacak gibiyim.yanlız daha 1 hafta var adetime.karın ağrım var .göğüs hassasiyeti biraz bir de iştah.tabi bunların hepsi adet belirtisi de olabilir bilemiyorum.sen tedavi gördün mü cnm.ilk çocukda da görmüşmüydün sevgiler.
Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x21U+7A
U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz ibrahim saraçoğlunun sitesinden alıntıdır kızlar
merhabalar ben de aranıza katılmak ıstıyorum yanlız bır sey sormak ıstıyorum bu ıncır sayısını 8 9 adet dıyorsunuz ama saracoglu sıtesınde ıncır sayısının 15 16 adet oıldugunu soyluyor loveli kardes te ordan alıntı yapmıss ben sımdı anlayamadım hangısı uygulayacagızz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?