İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

canim ayni durumdayiz sanirim.aşilama mi oldun.bir de hamilelik belirtilerin ne oldu.

Canım aşılama olmadı. Sadece bahsedilen kürü denedim. Fakat bu incir suyunu içtiğim ilk 2 gün boyunca kasıklarımda çok ağrı oldu. Hatta bir ara içmesem diye düşünmeye başladım. Sonra ağrılarım kesildi.Hamilelik belirtisi olarak nefes alırken zorlanmam ve koltukta otururken zayıf bir bayan olmama rağmen sanki göbek yapmışımda nefesimi zorluyormuş gibiydi.Bir de adet belirtilerinin aynısıydı.

Allah'ım isteyen herkese bebiş nasip etsin.

Canım doğruu söylüyorsun. Bende bazen aç ,bazen tok içtim. Açıkçası faydası olacağına emin olmadığımdan aç,tok karıştırdığım zamanlarda oldu.

flapy canım tebrik ediyorum a.s.
Rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah
ne güzel yaa hamileler çoğalıyor
onlar çoğaldıkça bizim umutlarımız biraz daha artıyor
tabi herşey Allahın takdiriyle gerçekleşir

ya o dediğin ağrılar bendede oldu çok şiddetli olmadı ama kendini bayağı hissettirdi bende anlam veremedim ama incir kürün içmeyide kesmeyi düşünmedim çünkü bu sefer eşim ve ben bayağı kararlıyız:):CüvCüv:allahın izni ile

Son düzenleme:
maşallah hamileler başladı ve ben adet oldum bu da adetimin 5.günü incire başlıyorum fındık iyi geliyor kızlar ya da bana öyle geldi çünkü ilk defa sadece 2 gün lekelnmenin ardından adet oldum ben en az bir hafta lekelenme yaşıyordum incire ek fındık kırıp yiyeceğim inşalllah faydasını hep beraber görürüz

inşallah canım
incire bugün başlıyorsun dimi? peki gelecek adet tarihin ne zaman ?
listeye ekliyorum seni yerimseniben

ben fındığı kendimden çok eşime yediriyorum, sanki benden çok onda işe yarayacakmış gibi geliyor bana :))

fındığı bende yediriyorum eşime tabi birde ceviz tkviyesi ikisininde çok ii geldiğini söylüyolar.hee birde çinko için olmazssa olmaz diyolar mutlaka eşiniz ve siz kabak çekirdeği yiyin onda bol miktarda varmış.

adetimin 5.günü değilmi başlama bugün 1.gün olmazsa yarın başlarım

hihoyyyt:jeyyar:beraber yiyelim ne olacak belki bomba etkisi yapar ikiz olur ay ne güzel olur hehehehehehehe:CüvCüv::ecrin_bebek::lepi:

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz ibrahim saraçoğlunun sitesinden alıntıdır kızlar

doğru valla, beraber yiyelim şifa olsun hepimize kaydirigubbakcemile3

bu arada kaynattığınız incirleri ne yapıyorsunuz?
ben incirlerle reçel yaptım, çok güzel oldu ancak küp küp kesseymişim daha güzel olurmuş

canım ben de denedim bu kürü bu ay hem de aşılama oldum.adet olacak gibiyim.yanlız daha 1 hafta var adetime.karın ağrım var .göğüs hassasiyeti biraz bir de iştah.tabi bunların hepsi adet belirtisi de olabilir bilemiyorum.sen tedavi gördün mü cnm.ilk çocukda da görmüşmüydün sevgiler.

merhaba herkese burada herkesi incir ve keçiboynuzu kürü yaparken okuyunca kesin bende yapmalıyım dedim.......
yarın ilk işim incir almak olucak...
geçen ay yumurtlmadım ben çok üzücüydü bu ay yine iğne oluyorum foliküllerim gelişsin diye...umarım incir bu işede yarıyordur..
allah herkesin dualarını kabul eder inşallah

kızlar bende başlıcam bu ay bu kürlere, adetimin olmasını bekliyorum adetliyken başlasam bi problem olmaz değilmi cvp verin lütfen

Canım tedavi görmedim. Herşeyi zamana bıraktım. 1 çocuğum olduğundan dolayı Allah nasip ederse 2.side olur düşüncesiyle tedavi olmadım. Fakat korunmayı bırakalı 2 yıl geçmişti. Artık ümitlerim tükenmeye başlamıştı. Güzel Allah'ım bugünü nasip etti. İnşallah canım seninde sevindirici haberlerini alırız. Bebek isteyen herkes anne olmayı hak ediyor. Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın.

merhabalar ben de aranıza katılmak ıstıyorum yanlız bır sey sormak ıstıyorum bu ıncır sayısını 8 9 adet dıyorsunuz ama saracoglu sıtesınde ıncır sayısının 15 16 adet oıldugunu soyluyor loveli kardes te ordan alıntı yapmıss ben sımdı anlayamadım hangısı uygulayacagızz???

Canım ben 8-9 Adet kuru inciri yarım litre suyun içine kullandım. İncirleri suyun içine koyarken ikiye yada dörde bölüp koyun diyordu. Bende Seda Sayan'ın programında seyrettim ve başka bir sitede okuduğumda bu şekilde bahsediyordu.Bence kuru incir sayısı o kadar önemli değil. Sen Suyun miktarını az yada çok tutar ona görede incir sayısını ayarlarsın.

Arkadaşlar ben incir kürünü sadece bir gün içebildim. Ve o gün bütün gün midem bulandı. Bi daha da içemedim. Benim gibi içemeyen var mı?:uhm: :uhm: Eşim keçiboynuzu kürü içiyor 1 aydır.

slm kızlarrrrrrrrr

((eslem)) bende bi arkadaşımın yoğun ısrarları üzerine incir ve keçiboynuzu kürlerine başladım...4. gün bugün başlayalı...eşime keçiboynuzu kürünü sabah akşam bi bardak...incir kürünüde ben sabah akşam içiyorum..inşallah bi faydasını görürüz sonunda...adet tarihim 24 kasım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…