İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

Arkadaşlar ben incir kürünü sadece bir gün içebildim. Ve o gün bütün gün midem bulandı. Bi daha da içemedim. Benim gibi içemeyen var mı?:uhm: :uhm: Eşim keçiboynuzu kürü içiyor 1 aydır.

canım ben bir bardak içtim daha incir bile görmek istemiyorum.Bunu içmenin bir kolayı varmıki?

merhaba...çok güzel bir konu açmışsın,teşekkürler.allah,en kısa zamanda hepimizin muradını versin..ben 20 ekim de regl oldum.ayın 21inde de incir kürüne başladım.aynı gün eşim de keçiboynuzu kürüne başladı.iki kez aşılama yaptırdım ben.ikisi de negatifsenağlama.beni de listeye ekler misin eslem'ciğim.:1rolleyes:..

slm arkadaşlar kan tahlili sonuçlarım belli oldu sonuç hamileyiiiiiim.Allah isteyen herkese nasip etsin.arkadaşlar biraz kendimden bahsedeyim.ben incir kürünü uygulamadım.eveleneli 15 ay oldu 2 ay öncesine kadar sürekli korunduk 2 ay önce eşimde varikosel rahatsızlığı çıktı sayı düşüktü.SAYI:3,5 MİLYON hareketlilik iyiyidi şükürler olsun %65 eylül 15 de ameliyat oldu ve geçen ay ameliyattan dolayı boş geçti.buayda Allah ıma şükürler olsun hamileyim ben eşime ameliyattan sonra keçiboynuzu kürünü içirdim sabahları aç karnınada keçiboynuzu pekmezi ve kendi hazırladığım karışımı yedirdim. ama bunlara başlayalı 20 gün falan olmuştu.

Arkadaşlar ben incir kürünü sadece bir gün içebildim. Ve o gün bütün gün midem bulandı. Bi daha da içemedim. Benim gibi içemeyen var mı?:uhm: :uhm: Eşim keçiboynuzu kürü içiyor 1 aydır.

canım biraz gayret göstersen? mesela ben nefesimi tutup bir dikişte içmeye çalışıyorum
kuru inciri bol suyla tüketmekde aynı görevi görürmü bilemicem ama
kesin olarak içemiceksen böyle dene bakalım
eşin keçiboynuzu kürüne devam etsin
biraz gayret gösterelim inşallah sonuçları çok güzel olacak yerimseniben

sudenazcım canım aramıza hoşgeldin
İnşallah bu kürler vesilesiyle hamile kalırsın canım
ne kadar gayret gösterdiğini çabaladığını biliyorum
en kısa zamanda muradına ericeksin inşallah a.s.

merhaba canım, teşekkür ederim
bu konunun güzellği sizlerin varlığı ve aldığınız güzel haberlerle daha bir güzelleşecek inşallah
hemen ekliyorum senide listeye canım, hayırlı olsun a.s.

nisafidanım canım tekrar tebrik ediyorum
şimdi sana düşen bebeğinle kendini en güzel şekilde koruyup kollaman
ve Rabbine şükretmen yerimseniben
keçiboynuzu kürünün illaki faydası olmuştur canım
ameliyat da başarılı geçmişki bu güzel haberi alabildiniz
sebeplere sığınıp Allaha teslim olunca muradımıza eriyoruz ELHAMDÜLİLLAH :CüvCüv:a.s.

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ TAKİP LİSTESİ

İSİM
1) ((eslem))
2) gönülsızım

4) Filo
5) ece22

8) sevcangoksel
9) YAĞMURCN
10) zencefill
11) rodal
12) oznur83
13) mydaisy260621
14) layd_pacino
15) su_yakamoz
16) berenboz
17) seRaRe
18) SUDENAZ222
19) zuzu79
20) ...ELCHIN...

KÜRE BAŞLAMA TARİHİ
1) 16 Ekim 1. Gün
2) 9-10 Ekim

4)?
5) 7 Ekim (keçiboynuzu kürü)

8) 27 Eylül (keçiboynuzu kürü)
9) 17 Ekim
10) 17 Ekim
11) 9 Ekim
12)17 Ekim
13) 30 Ekim
14) 29 Ekim
15) ?
16) 21 Ekim
17) ?
18) 29 Ekim
19) 31 Ekim
20) ?

ADET TARİHİ
1) 10 Kasım
2) 5 Kasım

4) ?
5) 21-22 Ekim

8) ?
9) ?
10) 13 Kasım
11) ?
12) 17 Kasım
13) ?
14) ?
15) ?
16) ?
17) ?
18) 24 Kasım
19) ?
20) ?

............ günü geçen kızlar nerelerdesiniz? durumunuz nedir? bizi unutmayın kızıyorum bak klava:
........................................................................................................................................

((( KASIM AYI LİSTESİ )))

İSİM
1) aabeyazmelek
2) umutlu99
3) Aybala42

KÜRE BAŞLAMA TARİHİ
1) 26 Ekim
2) ?
3) ?

ADET TARİHİ
1) 23 Kasım
2) ?
3) ?

Kasım ayı hepimiz için hayırlı olsun inşallah, Allahın adıyla başlayalım
Rabbim büyüktür

...........:::::::::: :CüvCüv: HamişlerimiZ :CüvCüv: ::::::::..........

*** nisafidan .......
*** flapy ..........

Son düzenleme:
canım hamile arkadaşlarımız tebriklerallah analı babalı büyütsün dualarınızı eksik etmeyin bir süreden giremedim özür 23 kasım adet tarihim daha önce yazdım diye hatırlıyorum eslemcim 26 ekimdede başladım küre hepinizi öptüm sevgiyle kalın..

hamile olan arkadaşlar...ALLAH sağlıkla,hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin,inşallah.darısı başımıza

a.s. hamile olan arkadaşlarım hepinizi tek tek kutluyorum.allah kucaklarınıza almanızı nasip etsin. a.s.

kızlar incir kürüm bitti benim şükürler olsun.eşim keçi boynuzuna devam ediyor akşamları içmeye.size bişey sorcam.aslında konuda açmıştım bununla ilgili.
benim adetime az kaldı artık geçen ay 7 sinde hastalanmıştım.ama 10 gündür gögüslerim çok agrıyor hele ucu çok acıyor.acaba bu incir küründen olmuş olabilirmi ya kafama çok takıldı sizdede oldumu böle şey.inşallah bebiş yapıyordur kızlar.bu ay çok çalışamadık ama çokta ümitlenmiyorum aklıma geliyor işte beklemek zor.

Son düzenleme:
ben de başlayacagım yanlız yumurtlama tahlılımı yaptırayım nasıl ıyı ya da kotu sonuca goree ıncır kurune baslayacagım kecıboynuzuna dun gece başladım duyruluurr

Merhaba arkadaşlar. Bende 13 ekimde başladım incir ve keçi boynuzu kürüne. Adetime 1 hafta falan var. Henüz bir belirtim yok. Arada kasıklarım belli belirsiz ağrıyo o kadar. Bakalım hayırlısı beklicez. 3 senedir beklemedeyim zaten. 2 aşılama negatif. Artık çok sıkıldım. Ama umut işte. Birde bunları içelim dedik. Burda hamile haberlerini okuyunca çok seviniyorum. İnşallah Allah'ım bizi daha fazla bekletmez.

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ TAKİP LİSTESİ

İSİM
1) ((eslem))
2) gönülsızım

4) Filo
5) ece22

8) sevcangoksel
9) YAĞMURCN
10) zencefill
11) rodal
12) oznur83
13) mydaisy260621
14) layd_pacino
15) su_yakamoz
16) berenboz
17) SUDENAZ222
18) zuzu79
19) ...ELCHIN...
20) yağmurbebek

KÜRE BAŞLAMA TARİHİ
1) 16 Ekim 1. Gün
2) 9-10 Ekim

4)?
5) 7 Ekim (keçiboynuzu kürü)

8) 27 Eylül (keçiboynuzu kürü)
9) 17 Ekim
10) 17 Ekim
11) 9 Ekim
12)17 Ekim
13) 30 Ekim
14) 29 Ekim
15) ?
16) 21 Ekim
17) 29 Ekim
18) 31 Ekim
19) ?
20) 13 Ekim

ADET TARİHİ
1) 10 Kasım
2) 5 Kasım

4) ?
5) 21-22 Ekim

8) ?
9) ?
10) 13 Kasım
11) ?
12) 17 Kasım
13) ?
14) ?
15) ?
16) ?
17) 24 Kasım
18) ?
19) ?
20) 9-10 Kasım

............ günü geçen kızlar nerelerdesiniz? durumunuz nedir? bizi unutmayın kızıyorum bak klava:
........................................................................................................................................

((( KASIM AYI LİSTESİ )))

İSİM
1) aabeyazmelek
2) umutlu99
3) Aybala42
4) SeRaRe

KÜRE BAŞLAMA TARİHİ
1) 26 Ekim
2) ?
3) ?
4) 1 Kasım ( Keçiboynuzu kürü)

ADET TARİHİ
1) 23 Kasım
2) ?
3) ?
4) ?

Kasım ayı hepimiz için hayırlı olsun inşallah, Allahın adıyla başlayalım
Rabbim büyüktür

...........:::::::::: :CüvCüv: HamişlerimiZ :CüvCüv: ::::::::..........

*** nisafidan .......
*** flapy ..........
[/QUOTE]

selam kızlar nasıl gidiyor kürler ben devam salı günü doktora gidicem bakalım yumurtalaıklar büyümüşmü...

canım bende öyle bişey olmadı çünkü bebiş yoktu :1no2:adet gördüm ben inşalllah senin bebiş habercisidir:Saruboceq: bu arada 7 gün ara verip tekrar 21 gün kür e devam edeceğini biliyorsun dimiyerimseniben

canım ya agzından bal damlayarak yazmışsın bunları inşallah bebiş yapıyordur :Saruboceq: ama adet görmene üzüldüm inan sen ne kadar zamandır düşünüyorsun bebek.kürüm bitti diye seviniyordum bende ama ilk kez senden duydum 7 gün ara verildigini bilmiyordum :1shok: valla şaşırdım.ya içmesem olurmuuu :uhm: .bende varya eşimle dalga geçiyordum benim bitti sen devam et diye tühhh yaaaa.canımçok sagol :1hug:

belkide Allah söyletmiştir canım:Saruboceq:
evet tatlım 21gün küre devam edilecek 7 gün ara ama son kez 21 gün içlecek
içmesem olurmu demişsin canım bence yaptın devamını getir zaten onda sonra yapılmayacak hehalde...
bence şimdi gülme sırası eşinde:roflol:sen misin bakim eşine gülenkaydirigubbakcemile3

vallahide gülmeye başladı yaa sırnaşık şey ama benim durum kötü oldu klava: ah kafama keşke demeseydim aman olsun napayım bebiş için herşeye deger canım benim bebiş gelsinde :ecrin_bebek: öptümmm kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar inciri adet söktürmek içinde kullanabilirmiyiz,benim 14 gün falan geçti,ama bebekde yok,adet olmayı beklemeden içsem acaba gelmesine yardımı olurmu,edetin 1.günü içmek şartmı....

kızlar şu an hamişmiyim de bilmiyorum bu yüzden adetimle beraber başlıcam bu küre gelecek ay etkisini gösterirmi dersiniz yada doğrumu yapıyorum sizce hemen başlasammı adeti beklemedn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…