Arkadaşlar ben incir kürünü sadece bir gün içebildim. Ve o gün bütün gün midem bulandı. Bi daha da içemedim. Benim gibi içemeyen var mı?:uhm: :uhm: Eşim keçiboynuzu kürü içiyor 1 aydır.
doğru valla, beraber yiyelim şifa olsun hepimize kaydirigubbakcemile3
bu arada kaynattığınız incirleri ne yapıyorsunuz?
ben incirlerle reçel yaptım, çok güzel oldu ancak küp küp kesseymişim daha güzel olurmuş
canım ben bir bardak içtim daha incir bile görmek istemiyorum.Bunu içmenin bir kolayı varmıki?
Arkadaşlar ben incir kürünü sadece bir gün içebildim. Ve o gün bütün gün midem bulandı. Bi daha da içemedim. Benim gibi içemeyen var mı?:uhm: :uhm: Eşim keçiboynuzu kürü içiyor 1 aydır.
slm kızlarrrrrrrrr
((eslem)) bende bi arkadaşımın yoğun ısrarları üzerine incir ve keçiboynuzu kürlerine başladım...4. gün bugün başlayalı...eşime keçiboynuzu kürünü sabah akşam bi bardak...incir kürünüde ben sabah akşam içiyorum..inşallah bi faydasını görürüz sonunda...adet tarihim 24 kasım..
merhaba...çok güzel bir konu açmışsın,teşekkürler.allah,en kısa zamanda hepimizin muradını versin..ben 20 ekim de regl oldum.ayın 21inde de incir kürüne başladım.aynı gün eşim de keçiboynuzu kürüne başladı.iki kez aşılama yaptırdım ben.ikisi de negatifsenağlama.beni de listeye ekler misin eslem'ciğim.:1rolleyes:..
slm arkadaşlar kan tahlili sonuçlarım belli oldu sonuç hamileyiiiiiim.Allah isteyen herkese nasip etsin.arkadaşlar biraz kendimden bahsedeyim.ben incir kürünü uygulamadım.eveleneli 15 ay oldu 2 ay öncesine kadar sürekli korunduk 2 ay önce eşimde varikosel rahatsızlığı çıktı sayı düşüktü.SAYI:3,5 MİLYON hareketlilik iyiyidi şükürler olsun %65 eylül 15 de ameliyat oldu ve geçen ay ameliyattan dolayı boş geçti.buayda Allah ıma şükürler olsun hamileyim ben eşime ameliyattan sonra keçiboynuzu kürünü içirdim sabahları aç karnınada keçiboynuzu pekmezi ve kendi hazırladığım karışımı yedirdim. ama bunlara başlayalı 20 gün falan olmuştu.
canım bende öyle bişey olmadı çünkü bebiş yoktu :1no2:adet gördüm ben inşalllah senin bebiş habercisidir:Saruboceq: bu arada 7 gün ara verip tekrar 21 gün kür e devam edeceğini biliyorsun dimiyerimsenibenkızlar incir kürüm bitti benim şükürler olsun.eşim keçi boynuzuna devam ediyor akşamları içmeye.size bişey sorcam.aslında konuda açmıştım bununla ilgili.
benim adetime az kaldı artık geçen ay 7 sinde hastalanmıştım.ama 10 gündür gögüslerim çok agrıyor hele ucu çok acıyor.acaba bu incir küründen olmuş olabilirmi ya kafama çok takıldı sizdede oldumu böle şey.inşallah bebiş yapıyordur kızlar.bu ay çok çalışamadık ama çokta ümitlenmiyorum aklıma geliyor işte beklemek zor.
canım bende öyle bişey olmadı çünkü bebiş yoktu :1no2:adet gördüm ben inşalllah senin bebiş habercisidir:Saruboceq: bu arada 7 gün ara verip tekrar 21 gün kür e devam edeceğini biliyorsun dimiyerimseniben
belkide Allah söyletmiştir canım:Saruboceq:canım ya agzından bal damlayarak yazmışsın bunları inşallah bebiş yapıyordur :Saruboceq: ama adet görmene üzüldüm inan sen ne kadar zamandır düşünüyorsun bebek.kürüm bitti diye seviniyordum bende ama ilk kez senden duydum 7 gün ara verildigini bilmiyordum :1shok: valla şaşırdım.ya içmesem olurmuuu :uhm: .bende varya eşimle dalga geçiyordum benim bitti sen devam et diye tühhh yaaaa.canımçok sagol :1hug:
belkide Allah söyletmiştir canım:Saruboceq:
evet tatlım 21gün küre devam edilecek 7 gün ara ama son kez 21 gün içlecek
içmesem olurmu demişsin canım bence yaptın devamını getir zaten onda sonra yapılmayacak hehalde...
bence şimdi gülme sırası eşinde:roflol:sen misin bakim eşine gülenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?