İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

birde bende pcos var bakalım rabbim sabır versin bize ama bu yöntemlede hamile kalan çokmuş inşallah felek bizede gülsün kızlar ben hiç adet olamıyorum kimisi 2 ayda bile oluyor benim tık yok bıktım farlutal ile adet görmekten kilom var biraz glifor kullanıyorum

o zaman mutlaka soğan kuruyle basla canım ıncır kurunu sonra uygula soğan kurune15 gun devam edıyorsun sonrakı adet tarıhınden 10 gun once baslıyorsun .

gerçekte iki defa hamile kaldım ama çoğu pcosa buldu kimi rahim dar dedi zaten düşüğün geçerli bir açıklaması yoktur ya güzelim aman işte öğle şimdide doktor yetmedimi çilen yeter artık sana tüp bebek yapalım dedi 3 defa ameliyat oldum rahimde parça vardı o lındı yok yok yani Allah beterinden korusun bende o 4 ayı şifalı bitkilerle geçirmeye karar verdim

tamam canım sağol ben hiç anlamıyorum ibrahim saraçoğlunun anlattığını ille birisi anlatacak kafam artık o kadar doldu ki sana anlatamam

kızlar birde bu topiğe ben başka bir yerden girdim kadınlar kulubünden nasıl nereden gireceğim bir başlık var mı

bu doktor mılletınede guven olmuyor bana bı kıst var dedı sonra yok dedi sonra eşinin değerleri düşük asılama dedı uroloğa gıttık eşinde bısey yok engel dedı kafamız karıştı durdu doktor bışeyın yok hormon hepsi normal diyor ama yıne olmuyor bende o yuzden bu ay şifalı bıtkılerde çözum arıcam kısmet bakalım bır yıldır uğrasıyoruz bızde

bizde eşimde bişey yok diye biliyorduk çok iyi diyorlardı bu defa senin değerlerinde düşük dedi eşimede keçi boynuzu yapacağım

çiğdemcim seni anlıyorum canım.benim teyzemin kızı ıspartada yaşadı,16 yıl boyunca çocukları olmadı.hatta bir ara ev değiştirmişti,ziyarete gidelim dedik.komşularına ismini söyledik,adres burası hangi ev diye,komşular şurda bir çocuğu olmayan kadın var onumu soruyorsunuz demişti.ne kadar onur kırıcı bir söz.herneyse daha sonra izmire taşındılar 4 yıldır ordalar 2 oğulları oldu.demek istediğim zorlu bir süreç.birde sizinde mekan veya şehir değiştirme imkanınızmı var mı?bazen etkileyebiliyor.çünkü onlar artık bu durumu kabüllenmişlerdi ama şimdi iki oğlu var.

SLECE 17 bilmiyorum canım tabi bende derim hep eşime ah başka yerler olsun diye ama ikimizinde işi burda iyi hayırlısı ıspartanın halkı biraz ne dediğini bilmez ama yapacak bir şey yok kulağını kapatacaksın ama arada kulağında açık kalıyor bazen insan kırılıyor hayırlısı diğelim

Bu ayda olmadı bize kısmet değil herhalde çocuk .İncir kurune baslıcam bide bunu deneyelım bakalım ....Şu leylek bizim çatıya ne zaman konacak acaba

Bu ay benım sonuç neğatif bugun hasta oldum geçen ay 9 unda olmuştum bu ay 6 sında ondan oncede 12 si normalmı bu hep bır ıkı gun one kayıyorum klomenden olabılır mı?Bide bu AY ovulasyon testı yapmak ıstıyorum bu testler doğru sonuç verıyor mu?

üzüldüm canım ama yılmak yok
biliyorsun eğer inciri yaptıysan onu 21+21 olarak yapıosun yani ilk denemen ise bu ay tekrarla bu kürü

mrb arkadaşlar uzun zamandır okuodum burdan ben bu tarz şeylerden korkuorum ya soğan suyunu denedim adetim erken geldi ve geldiği zamn 1 damla geldi ki çok düzenliydim o aralar neden böle oldu anlamadım dr gittim oda böle şeyler kullanma sorun yoksa dedi ki bende hiç bi sorun yokk ama işte umut...topiklererdede yazio zaten kullandım gecikti öne çekildi falan benm adetim düzenli bide bozarsa die korkuorum sizde öle sorun oldumu yaa.bunun yerine taze incir çok yiyorum onun faydasıda olur sanırım öle diilmi

kızlar incir kürünü siz, eşinizde keçiboynuzunu denesin.bizde ilk ayımızda hiç birşey yokken denedik,:dance:korkmayın.sadece besler küçük boncuğunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…