İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

kızlar incir kürünü siz, eşinizde keçiboynuzunu denesin.bizde ilk ayımızda hiç birşey yokken denedik,:dance:korkmayın.sadece besler küçük boncuğunuzu.

canım merhaba ben yapyorum ıncır kuru arısutu polen bal karısımı ve bal tarcın corekotu karısımı esıme ıcıremıyorum kecıboynuzunu bılmıyorum ne yapıcam mıdemı bunaltırıyo dıyo

canım sen şimdi incir kürünü deniyorsun,iyi güzel bir yumurta oluşuyorda,sonuçta onu dölleme yeteneği sperme ait.o nedenle daha kaliteli ,daha fazla sperm oluşması için biraz eşine gaz ver.allahın izniyle yakında sonuç alırız,düşünme mide bulantısını,bebeğimizi düşün diye söyle.belki eşinde katlanır.ayrıca gün aşırıyı asla unutma.birde adetin gelinceye kadar dene gün aşırı ilişkiyi.ben geç yumurtlamışım şimdi hamileyim.öptüm canım.

kandılınız mubarek olsun inşallah bu mubarek gecenın hatrına tez vakıtte bebişlerımıze kavurusuruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun

kandılınız mubarek olsun inşallah bu mubarek gecenın hatrına tez vakıtte bebişlerımıze kavurusuruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun

meraba acil olarak incir kürü ile ilgili bir şey sorucam kafama takılan birşey var :uhm:yumurta çatlaması için incir kürünün içine havuçta katılıyormuş şimdi ben yumurtamın çatlaması için incir kürüne ne zaman havuç koyayım başladığım ilk günden itibaren 21+21 tüm günlerde her uygulayışımda mı havuç koyacam yani ilk günden itibaren her gün havucuda katacakmıyım yoksa sadece ovulasyon olabilek dönemlerdemi yani incir kürünün 17,18,19 günlerindemi yumurta çatlaması için havuç koyacam kafamçokkarıştı bilginiz varsa veya incir kürüne havuç katarak uygulayanlar varsa nasıl yaptıkları hakkında bilgi verirse çok sevinirim:sm_confused: şimdiden çok teşekkür ederim:çok üzgünüm:

kızlar 4 yıllık evliyim 2 negatif aşılam geçirdim 1 kezde klomene cevap vermeyen tedavim var.şu andada şeker ilacı kullanıyorum adet düzensizlği yaşayaan biri olarak aynı zamanda yumurta tembelliğim var bendede neler varmış yaww :))
o yüzden bu kürü denemek iatiyorum ama adetim ne zamn gelecek bilemiyorum geldiğinin 3, günü başlıyacağım

sevgiler

slm havucu ben hep koydum yarım yarım bazen koymadım kafama gore takıldım yanı tam bılmıyorum nasıl konacaağına

arkadaşlar bende incir kürü yaptım kısaca hikayemden bahsedeyim çukulata kisti vardı 2 ameliyat geçirdim ikinciden sonra klomen kullanıp aşılama olacakken tekrar kist çıktı geçen ay ve adet olunca gel dediler gittim kist erimiş eğer erimeseydi önce soğan sonra incir kürü yapıcaktım bende adetin 4. günü başladım incir kürüne ve aynı zamanda klomende kullandım daha önceki ay yumurta oluşmamışken bu ay 11.günde 19.5 m oldu ve hemen çatlatma iğnesi oldum 12. günde aşılama.ama aşılamadan sonra incir kürüne devam etmedim yani 8 gün içmiş oldum zaten eşimde görevde aşılamadan sonra kendimiz deneyemedik şimdi aşılamanın 5. günündeyim eğer bu ay olmazsa adetle beraber tekrar başlıycam acaba aşılamadan sonrada incir kürüne devam etsemiydim?korktum bişey olur diye..

bunu yapınca noluyo? hamile kalmak mı kolaylaşıyor yoksa alt yapısı daha zeki sağlıklı olan çocuk mu oluyo?
öyleyse ben şimdiden başlayayım. evlenene kadar alt yapı hazır olur belki..

bunu yapınca noluyo? hamile kalmak mı kolaylaşıyor yoksa alt yapısı daha zeki sağlıklı olan çocuk mu oluyo?
öyleyse ben şimdiden başlayayım. evlenene kadar alt yapı hazır olur belki..

Arkadaşım Sen bu yorumu hangi amaç ile yaptın öğrenebilir miyim ?
Bekarsan zaten seni ilgilendiren bir konu değil !

Arkadaşlar..paylaşımlarımıza saygı çerçevesinde devam edelim
Herkesin konuya katılım hakkı var..
Konumuzun amacı..kimin katılacağına karar vermek değil
Karşılıklı polemiğe girerek konuyu amacının dışına çıkarmayalım lütfen
ıyi paylaşımlar diliyorum a.s.

teşekkür ederim. a.s.
haklısınız kimseyi ilgilendirmez hangi konuya kimin yazdığı. bu ne yaa allah allah..

Son düzenleme:
hiiiç birinizi ilgilendirmez... siz hala öküz altında buzağı arayın bakalım..
kimin konuya katılacağı sizi hiç ilgilendirmez..

Son düzenleme:
arkadaşlar kimse bu durumları yaşamadan bizi anlayamaz sıkmayın canınızı hayat bu insanların başına neler getireceği belli olmaz:teselli:

arkadaşlar kimse bu durumları yaşamadan bizi anlayamaz sıkmayın canınızı hayat bu insanların başına neler getireceği belli olmaz:teselli:

evet haklısınız belki kimse anlamaz allah sizi de fazla bekletmesin sağlıklı ve hayırlı bi evlat için.. umarım allah kimseyi böyle bi derde düşürmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…