İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

akadaşlar bende katıldım aranıza
incir kürüne 21 ekimde başladım eşimede aynı gün keçiboynuzu kürünü uygulamaya başladım
muhtemel adet dönemim 20 kasım
hakkımızda hayırlısı artık

slm kızlar bende incir kürüne bugün başlıycam inş ama bişey sorucam ibrahim saraçoğlunun sitesinde yarım litre suya 15-16 inciri kaynatın denmiş kaynattım ama suyu çok az kalıyo incirin posasınıda yiyecekmiyiz lütfen yardım ??? :Saruboceq:

evet canım bazen az bazende 1 bardak cıkıyor okadarda önemli değil
posasını istersen yiyebilirsin atmak yerine

Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.29 yaşındayım Uzun süredir KK deyim ama başka konularda formlara yazdım.. Nihayet geçen ay karar verdik çocuk yapmaya ve denedik daha doğrusu denemeye çalıştık çünkü özel sebeplerden dolayı 1 ay içinde toplam 3 kez deneme yapabildik onda da olmadı ben çok umutlandım ama olmadı geçtiğimiz cumartesi regl oldum:-(( üzüldüm tabi ama burada yazılanları okuyup aylardır uğraşanları görünce çok kızdım kendime klava: Dün keçiboynuzu ve incire başladık eşimle umarım başarılı oluruz.. bu arada form ilk zamanlar çok hareketliymiş ama bakıyorum sonlara dopru azalmış.. Şuan geçmiş tarihleri okuyorum 65. sayfadayım ama bitirmeden yazmak istedim.. Bir sonraki regl tarihim yaklaşık 23 Kasım 2009 umarım bu defa olur... OL! demesiyle olduran rabbim bize de katından sağlıklı ve hayırlı bir evlat bağışlar umarım.. Hepinizi öpüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
:Saruboceq:

Biz de dün başladık keçiboynuzu-incir kürüne Esmeraldaa..Vee senle aynı zamanda regl olacağız..Başarılar arkadaşım..Umarım bu ay dileklerin gerçekleşir:))

Biz de dün başladık keçiboynuzu-incir kürüne Esmeraldaa..Vee senle aynı zamanda regl olacağız..Başarılar arkadaşım..Umarım bu ay dileklerin gerçekleşir:))

Merhaba Deniko hadi bakalım bu ay olacak mı seninde 22-23 günmü döngülerin...inşallah bu ay ikimizden ve isteyen herkesten hayırlı bir haber gelir..:Saruboceq:

ayy buu altanatif tııpı bende denicem..
gelişmelerden haber edreim kızlar benimde bebişim yook daha..hayırlısıı

merhaba hayat önceki sayfalarda okuduklarıma göre hamile kalanlar var...

Evet canım benim de döngülerim 23-24 gün gibi..Ben bu küre başlamadan önce tüm sayfaları tek tek okudum.Bu konuyu açan arkadaşımız da hamile kalmış:))) İnşallah güzel haberleri en kısa zamanda biz de paylaşırızzzz..kaydirigubbakcemile2

hihoyyytGünaydın sevgili anne aday adayları.. hepinize çatlamış yumutası bol bir gün diliyorum... :teytey::lepi: )))))

kızlar kürleri not aldım.adetten hemen sonramı başlamalıyım?eşimle aynı gün başlamayı düşünüyorum.

kızlar kürleri not aldım.adetten hemen sonramı başlamalıyım?eşimle aynı gün başlamayı düşünüyorum.

Canım bildiğim kadarıyla başlama günü farketmiyor bence hemen başla neticede vicudun depoluyor bunu faydası olur herşekilde.. ama başladığın günü yaz çünkü 21 gün kullanıp 7 gün ara veriliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…