Canım bildiğim kadarıyla başlama günü farketmiyor bence hemen başla neticede vicudun depoluyor bunu faydası olur herşekilde.. ama başladığın günü yaz çünkü 21 gün kullanıp 7 gün ara veriliyor...
Hadi hayırlısı canım... Allah yardımcın olsun...
ok haberleşelim.. bu arada ben bide ovilasyon testi aldım hergün yapıyorum ama daha çift çizgiyi göremedim:-(( avaba benn yumurtlamıyomuyum ya da yumurluyorum fakat çatlatamıyomuyum... offff tavuk gibi hissediyorum kendimi bide kuluçkaya yatabilsem yani hamiş olsam biran önceee)))
Melİsdenİz, 'hamİle kalmak İsteyenlere yenİ bİr kÜr' baŞlıklı forumunda okudum..sen de bak İstersen!
ben sabah çörek tou, tarcın bal karısımı yiyorum bi kasık, akşam gider gitmez incir suyu içiyorum,bi de gece yatarken, şimdilik böyle basladım, soğanı 10 gün içtim şu an adet oluyorum ve cok yogun yani soğan kürü bayagı bi söktürdü...cetrefilli merhaba, öncelikle geçmiş olsun. ben de soğan kürü yapıyorum. sadece akşamları uygulayabiliyorum. incir kürünü de yaptım. çok tatlı bir tadı var. ancak bende mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı. ama bebeğimize kavuşmak için bunları yapmamız gerekiyorsa yaparız, değiş mi? biz de 2 aşılama, 1 tüp bebek denemsi yaptık. ancak sonuç malesef negatifti.
ben aynı zamanda arı poleni,i arı sütü, bal karışımı bir macun aldım aktadran. sabahları 1 tatlı kaşığı aç karnına onu kullanıyorum. bir de çörekotu yağı, yumurtalıkların üstüne gelecek şekilde sürüldüğünde de faydalı oluyormuş. dün denedim. biraz gaz yaptı (aynı zamanda da gaz söktürücü özelliği de varmış).
deneyelim görelim:)))))))
KIzlar merhaba iki gündür çok işim vardı yazamadım nasılsınız nasıl gidiyor bakalım.. Çarşamba günü ovilasyon testinde çift çizgiyi gördüm nihayet ve hemen durum değerlendirildi tabiki) ama bilmiyorum oldumu bekleyip görücez umutlanmak istemiyorum dua edin olur mu benim için...
ben sabah çörek tou, tarcın bal karısımı yiyorum bi kasık, akşam gider gitmez incir suyu içiyorum,bi de gece yatarken, şimdilik böyle basladım, soğanı 10 gün içtim şu an adet oluyorum ve cok yogun yani soğan kürü bayagı bi söktürdü...
esmeralda umarım gördüğün çift çizgi kısa zamanda gebelik haberini getirir, herkese hayırlı cumalar, şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?