tamam saoll arkadşim..bakıyorum şimdiiiiiiiiiiiiiii
saolll esmeralldam :Saruboceq:deniyoruzz kürlerii sırayla bakalım....adetimde 4 gün geçtiii.....ama olabilirimde kasılarımda agrı varrr..bakalım..sonucu yazarım sana...Melis deniz sen nasılsın canım sesin çıkmadı bu gün merak ettim...
saolll esmeralldam :Saruboceq:deniyoruzz kürlerii sırayla bakalım....adetimde 4 gün geçtiii.....ama olabilirimde kasılarımda agrı varrr..bakalım..sonucu yazarım sana...
sen neyaptın..çitf çizgiyse hamilesinn:Saruboceq::Saruboceq:hadiiii umutlandır biziiii:gitme:
hım ozaman sende çalışmalara başlaman zamanıııı..amann kaydirigubbakcemileunutmna...AHHH NEREDEDEEE... haytım ovilasyon testinde çift çizgi gördüm hani şu yumurtanın çatladığının zamanını göstern teslerde.. gebelik testi değil yaniii.... Denedik ama oldumu olmadı mı daha çok beklemek lazım... İnşallah regl olmassın yaaaaaaaaa:-(( bu güzel haberi senden alalım...
hım ozaman sende çalışmalara başlaman zamanıııı..amann kaydirigubbakcemileunutmna...
du bakalım...sadece 4gün kızz:umursamaz:biilmiyorumkii...ama eger olursahemen yazacam sana...canımbenim..sendende bekkliyomm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyy yerim seniii ben yaaaTatlım umarım adetin 4 gün değil 40 hafta kadar gecikir)) ayy heyecanlandım valla bu gün cuma bu öğle namazında dua edicem senin için de....
melis merhaba, test yapmadın mı 4 günlük gecikmeye? valla sabrına bravo, inşallah bebeğin seninledir...
kızlar günaydın, bişey sorucam şimdi ben incir kürü yapıyorum ama kimisi dedi ki yumurtayı olgunlastırıyo fakat catlamazsa kist olabiliyor, havuc da catlamaya yardımcı oluyormus, şimdi havuc da katıp kaynatayım mı böyle deneyen var mı?
merhaba cetrefilli hafta başında saraçoğlunun sitesine mail göndermiştim incir havuç kürünü nasıl yapmamız doğru diye bana şu cevabı gönderdiler aynen kopyalayıp gönderiyorumkızlar günaydın, bişey sorucam şimdi ben incir kürü yapıyorum ama kimisi dedi ki yumurtayı olgunlastırıyo fakat catlamazsa kist olabiliyor, havuc da catlamaya yardımcı oluyormus, şimdi havuc da katıp kaynatayım mı böyle deneyen var mı?
arkadaşlar ben bu ay hem incir hem bal-tarçın-çörek otu yaptım,ve şükürler olsun rabbim çift çizgiyi bugün görmeyi nasip ettiAllah'ım tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin.
merhaba cetrefilli hafta başında saraçoğlunun sitesine mail göndermiştim incir havuç kürünü nasıl yapmamız doğru diye bana şu cevabı gönderdiler aynen kopyalayıp gönderiyorum
Hamileliği kolaylaştırmak için önerilen Kuru İncir-Havuç kürü aşağıda belirtilmiştir.
Kullanılacak olan malzemeler , iki adet büyük havuç ve yirmi adet kuru incirdir.her ikisininde ayrı kaplarda hazırlanması gerekmektedir.
Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine iki adet taze gevrek olan iri havucu dört-beş cm uzunluğunda doğrayıp ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak yirmi dakika kısık ateşte kaynatınız.Farklı bir kapta yarım litre klorsuz suyu kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine yirmi adet kuru inciri bıçakla bir kez kesip ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak on beş dakika kısık ateşte kaynatınız.
İki ayrı kapta hazırlanan incir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırınız.Tencerenin dibinde kalan incirlere kaşıkla bastırarak içerisindeki suyu da alınız.İncir-Havuç haşlama suyunu temiz bir şişeye doldurunuz ve buzdolabında koruma altına alınız..
21 gün boyunca hergün sabah kahvaltısından on-onbeş dakika önce aç karnınıza bir su bardağı içiniz.21 günlük kürü tek bir defada hazırlamayınız.
Saklama şişesi boşaldıkça taze hazırlayınız.
21 gün tamamlandıktan sonra bir hafta ara veriniz.Bir hafta aradan sonra aynı kürü yirmi bir gün olarak tekrarlayınız.
Not: Kuru İnciri kaynatmadan önce, dışındaki beyaz pudra şekerini soğuk su altında yıkayınız.
Sağlıklı günler dileriz.
Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.
Selam kızlar,
Güzel bir hafta dilerim..Cetrefilli bende Melis denizi çok merak ediyorum ne oldu acaba yaaa inşallah hayırlı haber gelir...
Allah devamını getirsin inşallah çok tebrik ederim..Sadece 1 ay mı yaptın incir kürünü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?