İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

arkadaşlar bende incir kürü yapıyorum ama bu incir kürüyle ilgili bir sürü tarif var
bir tanesinde 7-8 adet inciri 7 dakika kaynatıp suyunu süzüp içilmesi söylenmiş
bir tanesinde de 15-16 adet inciri 20 dakika kaynatıp suyunu süzüp içilmesi denilmiş
bsp arkadaşımıza da maille 20 adet incir 15 dakika kaynatılsın denilmiş
bu saraç oğlu da bazen nerede nasıl dediğini bilmiyor ya
bende ne yapacağımı şaşırdım sizce ben nasıl yapayım bsp arkadaşım senin yazdığın gibimi yapayım

arkadaşlar ben bu ay hem incir hem bal-tarçın-çörek otu yaptım,ve şükürler olsun rabbim çift çizgiyi bugün görmeyi nasip etti Allah'ım tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin.

ayyyyyyyyy MASSALLAH ne guzel bir haber bu boyle, Allah tamamina erdirsin, ben ilk 15 gun sogan kuru sonrada 21+21 gun incir yaptim ama maalesefef olmadi yaaaaaaa, insallah olur ne diyeyim, ne zamandir bebek olmuyordu yanitlarsan sevinirim? sevgiler ve tekrar tebriler

arkadaşlar ben bu ay hem incir hem bal-tarçın-çörek otu yaptım,ve şükürler olsun rabbim çift çizgiyi bugün görmeyi nasip etti Allah'ım tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin.

yaaa birde sunu gercekten cok merak ederim yanitlarsan minettar kalicam, hamile oldugunu adet tarihi gelmeden anladin mi? ben 1 hafta kala hic belirti yok deyip moralmen cokuyorum, normalde ben gerci adet olacagimi bile anlamam, ne goguslerim agrir ne de kasik agrim olur, yanitlarsan sevinirim. sevgiyle

evet canım sadece bu ay yaptım ama yanında bal tarçın çörekotu kürü de yaptım.gerçi iki kür bi arada yapılmaz denir ama ben yine de ikisini de yaptım.incir kürünü havuçlu yaptım.

Çook sevindim canım maşallah Forumlardaki arkadaşlarımın hamilelik haberlerini duyduğumda inan kendim hamile kalmışım gibi mutlu oluyorum darısı başımıza..Ben de bu ay ilk defa yaptım daha hastalanmadım. Ben de kaynayan suyun içine 15-20 adet incir atıp 10 dk kaynattım sonra içine havuç doğrayıp bir 10 dk daha tuttum toplam 20 dk yani..Bu ay olmazsa senin gibi bal,tarçın,çörekoyu da deneyecm..Arkadaşım sen uzun zamandır bekliyor muydun problem eşinde miydi? Kusura bakma çok soru sordum ama ne yapalım işte sizlerle motive oluyoruz bizdemafoldumben

canım 5 aydır deniyorduk. bu ay ilk kez kür yaptım

matematikçi allah bağışlasın bende deniycem bu incir kürünü ama bilmem faydası olur bilmem zararıo lur o allaha kalmış bişe canım çok sevindim hamile olmana ne zamandan beri istiyordunuz

canım bizim ikimiz de de sorun yoktu,4 ay olmayınca bu ay kür yapayım dedim,artık sebepleri bir araya getirdik ama nasip eden önce Allah.hem incir hem btç yaptım hangisi yaradı bilmiyorum

slm arkadaşlar bende 3 kasımda eşime keçiboynuzu kürü kendimede incir kürüne başladım 2 senedir sebebsiz infertile nedeniyle mutluluk yaşayamadık klomen+oviterolle 3 ay kullandık olmadı.ekimde de 1 aşılama oldum tutmadı.bende tedaviyi bırakıp alternatif yöntemlere başladım benim ufak bir sorunum var ibrahim saraçoğlunun bitkisel kürler kitabını aldım orada incir kürü için 25 gün yap+7 gün ara ver+25 gün daha yap yazıyor ama bu sitede ve nette 21 gün+7 ara+21 gün yazıyor yarın 21. günüm ne yapsam 25 günmü yapayım 25 mi.acil yardım.allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

canım benim göğüsler felaket acıyo,adet öncesinde de acırdı ama bu daha beter dokunamıyorum bile.onun dışında tüm belirtilerim adetten 3-4 gün öce aynı adet belirtisi gibi oldu bel ağrısı,baş ağrısı falan.hatta testi bile ümitsizce yaptım ama dediğim gibi 2-3 gündür göğüslerim çok acıyo.

canım benim göğüsler felaket acıyo,adet öncesinde de acırdı ama bu daha beter dokunamıyorum bile.onun dışında tüm belirtilerim adetten 3-4 gün önce aynı adet belirtisi gibi oldu bel ağrısı,baş ağrısı falan.hatta testi bile ümitsizce yaptım ama dediğim gibi 2-3 gündür göğüslerim çok acıyo.

slm arkadaşlar cvp gelmeyince unutuldu mu acaba diye bi daha yazayım dedim bu incir kürü saraçoğlunun kitabında 25 gün+ 7 gün ara +25 gün yapılır diyor ama sitede ve nette 21 gün deniyor ne yapsam karar veremedim yarın 21.günüm devam mı etsem.

evet canım bende şaşırdım bu ibrahim bey her yerde başka tarif vermiş nedense
zati kendi de kabul ediyor nerde ne dediğini o da karıştırıyormuş
bence sen en iyisi 21 gün yap çünkü 21 gün yapıpta şifa bulan çok olmuş
benimde merak ettiğim tam olarak nasıl yapıldığı keşke hamile kalan arkadaşlarımız nasıl uyguladıklarını ALLAH rızası için anlatsa

arkadaşlar ben size yardımcı olayım.1/2 litre suyu ağzı kapalı kaynattım.sonra kaynayınca içine 15 tane inciri 2ye bölüp koydum.6dk sonra da 1 havuç doğrayıp 14dk daha kaynattım yani 20ye tamamladım. ılıdıktan sonra suyunu süzdüm.1 su bardağından az birşey kalıyo. yarısını akşam üstü yemekten 15-20dk önce yarısını gece yatmadan içtim.ama ben incirle birlikte bal-tarçın-çörekotu da yaptım.inciri tam 16 gün yaptım.daha devam edemedim çünkü o kadar tatlı oluyor ki şerbet gibi :bbo: içerken çok zorlandım. 21e tamamlayamadım. inşallah faydam olmuştur.Allah en yakın zamanda isteyen tüm arkadaşlarıma bebeğini versin.

rica ederim deniko... bende her sayfada farklı uygulama okuyunca mail gönderip doğrusunu öğreneyim dedim fakat sitelerinde böyle yazmamışlar özel mesajla bunu gönderdiler umarım hepimizin sonunda yüzü gülerde kucaklarımız boş kalmaz

slm canım ya bu gün 21.günüm karasız kalmıştım saraçoğlunun bitkisel kürler rehberi diye bi kitabını aldım orda yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı kür:1 lt klorsuz suyu kaynat.15-16 adet kuru inciri bir kere koparıp kaynayan suyun içine ilave et.(incirlerin beyaz pudrası varsa soğuk su altında yıkadıktan sonra koparıp ilave et)20 dk ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynat.ılıyınca süz.üçe vaya ikiye bölerek öğünlerden 10-15 dk önce iç.bu yapılışı devamında ise 2X25U+7A bu formülün anlamı şudur iki defa 25 gün uygulanır ve her 25 gün tamamlandığında 7 gün ara verilecektir.toplam uygulama süresi 25 gündür.hergün taze hazırlanmalıdır. kitapta böyle yazıyor.hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın allahım.:Saruboceq:

ya arkadaşlar hepimizin tarifi farklı ben ilk 21 günümü tamamladım 2. ye geçeceğim ben 1 lt suya 15 incir atıp 20 dk kaynatıp bölüp 3 öğün içiyordum.burda yarım lt suya hazırlanıyor bide havuç katan arkadaşlar var.tarifi bilen varsa yazsın en azıdan 2. seferde doğru yapayım emek veriyorum boşa gitmesin.şimdiden herkese tşk

selam kızlar, melis deniz seni merak ettim, umarım test yapmıssındır ve çift cizgiyi görmüşsündür. rabbim herşeyin hayırlısını versin

cetrefillii canım merak etmiisin beni çok saol..arkadaşimm..........
ama malesefff olmadı bu ayydaaa:gitme::gitmeff hayırlısı sen neyaptın..........

Selam kızlar,
Güzel bir hafta dilerim..Cetrefilli bende Melis denizi çok merak ediyorum ne oldu acaba yaaa inşallah hayırlı haber gelir...

canım arkadaşim...........yok kız olmadı..adet oldum..........kafamçokkarıştı
bekklemekteyim..............:gitme:sen nden durumlar neeee:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar, melis deniz canın saolsun canım, her kırmızı karttan sonra bunu demiyor muyuzu, hayırlısıyla gelecek bizim danalar da naz yapıyolar akıllarınca

ben ovulasyondayım diye düşünüyorum da dün akşam ovulasyon testi yaptım tek çizgiydi, bu ay yumurtlamadım mı nedir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…