arkadaşlar ben bu ay hem incir hem bal-tarçın-çörek otu yaptım,ve şükürler olsun rabbim çift çizgiyi bugün görmeyi nasip ettiAllah'ım tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin.
arkadaşlar ben bu ay hem incir hem bal-tarçın-çörek otu yaptım,ve şükürler olsun rabbim çift çizgiyi bugün görmeyi nasip ettiAllah'ım tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin.
evet canım sadece bu ay yaptım ama yanında bal tarçın çörekotu kürü de yaptım.gerçi iki kür bi arada yapılmaz denir ama ben yine de ikisini de yaptım.incir kürünü havuçlu yaptım.
ayyyyyyyyy MASSALLAH ne guzel bir haber bu boyle, Allah tamamina erdirsin, ben ilk 15 gun sogan kuru sonrada 21+21 gun incir yaptim ama maalesefef olmadi yaaaaaaa, insallah olur ne diyeyim, ne zamandir bebek olmuyordu yanitlarsan sevinirim? sevgiler ve tekrar tebriler
matematikçi allah bağışlasın bende deniycem bu incir kürünü ama bilmem faydası olur bilmem zararıo lur o allaha kalmış bişe canım çok sevindim hamile olmana ne zamandan beri istiyordunuz
canım bizim ikimiz de de sorun yoktu,4 ay olmayınca bu ay kür yapayım dedim,artık sebepleri bir araya getirdik ama nasip eden önce Allah.hem incir hem btç yaptım hangisi yaradı bilmiyorumÇook sevindim canım maşallahForumlardaki arkadaşlarımın hamilelik haberlerini duyduğumda inan kendim hamile kalmışım gibi mutlu oluyorum darısı başımıza..Ben de bu ay ilk defa yaptım daha hastalanmadım. Ben de kaynayan suyun içine 15-20 adet incir atıp 10 dk kaynattım sonra içine havuç doğrayıp bir 10 dk daha tuttum toplam 20 dk yani..Bu ay olmazsa senin gibi bal,tarçın,çörekoyu da deneyecm..Arkadaşım sen uzun zamandır bekliyor muydun problem eşinde miydi? Kusura bakma çok soru sordum ama ne yapalım işte sizlerle motive oluyoruz bizdemafoldumben
yaaa birde sunu gercekten cok merak ederim yanitlarsan minettar kalicam, hamile oldugunu adet tarihi gelmeden anladin mi? ben 1 hafta kala hic belirti yok deyip moralmen cokuyorum, normalde ben gerci adet olacagimi bile anlamam, ne goguslerim agrir ne de kasik agrim olur, yanitlarsan sevinirim. sevgiyle
yaaa birde sunu gercekten cok merak ederim yanitlarsan minettar kalicam, hamile oldugunu adet tarihi gelmeden anladin mi? ben 1 hafta kala hic belirti yok deyip moralmen cokuyorum, normalde ben gerci adet olacagimi bile anlamam, ne goguslerim agrir ne de kasik agrim olur, yanitlarsan sevinirim. sevgiyle
slm arkadaşlar cvp gelmeyince unutuldu mu acaba diye bi daha yazayım dedim bu incir kürü saraçoğlunun kitabında 25 gün+ 7 gün ara +25 gün yapılır diyor ama sitede ve nette 21 gün deniyor ne yapsam karar veremedim yarın 21.günüm devam mı etsem.
Çok teşekkürler bsp..Ben de uyguluyorum incir- havuç kürünü ama değişik bir yöntem önermişler bu sefer..Hem de yapıp buzdolabında bir süre saklayabilmemiz de süper çünkü bana hergün taze olarak hazırlayıp içmemi söylemişlerdi Saraçoğlu'nun sitesinde..
evet canım bende şaşırdım bu ibrahim bey her yerde başka tarif vermiş nedense
zati kendi de kabul ediyor nerde ne dediğini o da karıştırıyormuş
bence sen en iyisi 21 gün yap çünkü 21 gün yapıpta şifa bulan çok olmuş
benimde merak ettiğim tam olarak nasıl yapıldığı keşke hamile kalan arkadaşlarımız nasıl uyguladıklarını ALLAH rızası için anlatsa
selam kızlar, melis deniz seni merak ettim, umarım test yapmıssındır ve çift cizgiyi görmüşsündür. rabbim herşeyin hayırlısını versin
Selam kızlar,
Güzel bir hafta dilerim..Cetrefilli bende Melis denizi çok merak ediyorum ne oldu acaba yaaa inşallah hayırlı haber gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?