kızlar gene unutuldum galiba ben incir küründe 2.uygulamaya geçtim.gene hamiş kalamassam küre devam edecekmiyim.yoksa 2X21 uygulamadan sonra kürü bırakacakmıyım hadi acil yardım
kızlar gene unutuldum galiba ben incir küründe 2.uygulamaya geçtim.gene hamiş kalamassam küre devam edecekmiyim.yoksa 2X21 uygulamadan sonra kürü bırakacakmıyım hadi acil yardım
canım kusura bakak bayramdı falan derken yazamadım ben maalesef regl oldum:-( bakalım inşallah bu ay olur...
öncelikle hoşgeldinnnn:hulya:kızlar keçiboynuzu pekmezi de aynı faydayı sağlar mı acaba ?
devam ettcekksinnn canım...hamile kalamasnda dewam...küre kessme...
hepimiz devam ediyozzzz inşalah buu topikte birimizz haber verizzz:Saruboceq:
saol sessiz saol canım ya bunu 3 kere sordum yanıt alamamıştım.e ben ne yapacağım şimdi bu ayda tutmazsa devam edemiyecekmiyim kür işe yarıyor gibiydi bende akıntıyı felan arttırmıştı.şimdi bana ne önerirsiniz arkadaşlar.incir kürüme devam etsem yarar görücem derken zarar mı görürüm.sessiz canım inşallah bu ay tutar ikimizinde.benim zırt bırt kayınvaldemler geliyor.özellikle yumurtlama günlerimde geçen ay öyle kaçırmıştık şimdi gene geliyorlar.allah bütün gelinlere sabır karınlara bebek verirsin
canım ya süpersin ben değil bizim adam yapmıyor.yarında benim regli günüm ve ben bu zamana kadar yani 2.5 yıldlr bir kere tam günümde olmuştum hep erken olurdum bi sefer gelmedi gerçi müthiş karın ağrım var belimde hafif sızlıyor.ama umut dünyası işte acaba mı diyorum.neyse allah en yakın zamanda hepimizi bebiş sahibi yapsın.
slm arkadaşlar.bu incir kürüne adetin hangi günü başlayp hangi gün sonlandırmalıyız.bende pko var.n'olur bilenler varsa soğan ve incir kürünü bana açıklasın.bu gibi şeylerde adet günü ve sonlandırma günü de önemli.cvplarınızı bekliyorum.hepiniz AEO.
selam canım maalesef ben bugün regl oldum moralim çok bozuldu ağladım hatta eşime nasıl söyliycem diye düşündüm onunda morali bozuluyor belli etmemeye çalışsada ama durmak yok incire devam bugün ikinci 21 e başladım havuç alıp onunla yapmayı düşünüyorum havuçta yumurtaları çatlatıyormuş zaten çatlatma iğneside vuracak doktor bu ay inşallah bu kez olur. inşallah sen regl olmazsın şu anda hamilesindir .
canım ya devam edebilirmiyim bi zararı olmaz değil mi faydasını görüyor gibiyim çünkü akıntım falan artıyor.eskiden bu kadar akıntım olmazdı.2X21 gün uygulayıp bırakılması gerekmiyor değilmi ne kadar kullanabilirim bi arkadaş 6 ay kullanmış
slm arkadaşlar.bu incir kürüne adetin hangi günü başlayp hangi gün sonlandırmalıyız.bende pko var.n'olur bilenler varsa soğan ve incir kürünü bana açıklasın.bu gibi şeylerde adet günü ve sonlandırma günü de önemli.cvplarınızı bekliyorum.hepiniz AEO.
saol melisdenizcim ya bende korktum zararı olur diye iyi çok sevindim kullanmaya devam
herkeze günayydın kızlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?