İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

kızlar gene unutuldum galiba ben incir küründe 2.uygulamaya geçtim.gene hamiş kalamassam küre devam edecekmiyim.yoksa 2X21 uygulamadan sonra kürü bırakacakmıyım hadi acil yardım

selam canım şimdiye kadar çok araştırdım bu incir konusunu ama devam edilecek diye yazmıyor hiçbir yerde. sanırım devam edilmiyor ya da arada başka alternatifler denedikten sonra denenebilir soğan kürü, yada tarçın, çörekotu, bal karışımını falan deneyebiliriz bende ikinci 21e başlıycam eğer regl olursam inşallah olmam temennim duam dileğim arzum olmamak :)))

saol sessiz saol canım ya bunu 3 kere sordum yanıt alamamıştım.e ben ne yapacağım şimdi bu ayda tutmazsa devam edemiyecekmiyim kür işe yarıyor gibiydi bende akıntıyı felan arttırmıştı.şimdi bana ne önerirsiniz arkadaşlar.incir kürüme devam etsem yarar görücem derken zarar mı görürüm.sessiz canım inşallah bu ay tutar ikimizinde.benim zırt bırt kayınvaldemler geliyor.özellikle yumurtlama günlerimde geçen ay öyle kaçırmıştık şimdi gene geliyorlar.allah bütün gelinlere sabır karınlara bebek verirsin

ben incir eşime de keçi boynuzu krü uyguluyorum.ondan önce de soğan kürü yapmıştım 15 günde kistim kayboldu. bu yüzden çok inanıyorum.hayırlısı...

kızlar gene unutuldum galiba ben incir küründe 2.uygulamaya geçtim.gene hamiş kalamassam küre devam edecekmiyim.yoksa 2X21 uygulamadan sonra kürü bırakacakmıyım hadi acil yardım

devam ettcekksinnn canım...hamile kalamasnda dewam...küre kessme...
hepimiz devam ediyozzzz inşalah buu topikte birimizz haber verizzz:Saruboceq:

devam ettcekksinnn canım...hamile kalamasnda dewam...küre kessme...
hepimiz devam ediyozzzz inşalah buu topikte birimizz haber verizzz:Saruboceq:

canım ya devam edebilirmiyim bi zararı olmaz değil mi faydasını görüyor gibiyim çünkü akıntım falan artıyor.eskiden bu kadar akıntım olmazdı.2X21 gün uygulayıp bırakılması gerekmiyor değilmi ne kadar kullanabilirim bi arkadaş 6 ay kullanmış

selam canım ben sadece bir öneri sundum eğer kullananlar varsa bir zararı yoksa tabikide kullanmaya devam et bende gerçektende işe yaradı yumurtaları geliştirdi daha önceki hamileliğimde de klomen kullanmıştım ilk ay hamile kalmıştım ama o zaman doktor kontrolde yumurtalar gelişmemiş ümidim yok demişti yani klomen tek başına yeteri kadar geliştirmedi hamile kaldım ama belkide yumurtada kalitesizdi bebeğimi kaybettim ama incir kürüyle klomen birlikte yumurtaları süper geliştirdi yani sendede illaki işe yarar o zaman kullanmaya devam et sonuçta incir zararı olmaz sanırım kaynana meselesine gelince: ben onlarla aynı evde yaşıyorum ama mecburen yapmak zorundayım başka çarem yok:)))) sende yap boşveeeerrrr üstelik kayınpederde var yaaaaaasırnaşık şey

canım ya süpersin ben değil bizim adam yapmıyor.yarında benim regli günüm ve ben bu zamana kadar yani 2.5 yıldlr bir kere tam günümde olmuştum hep erken olurdum bi sefer gelmedi gerçi müthiş karın ağrım var belimde hafif sızlıyor.ama umut dünyası işte acaba mı diyorum.neyse allah en yakın zamanda hepimizi bebiş sahibi yapsın.

slm arkadaşlar.bu incir kürüne adetin hangi günü başlayp hangi gün sonlandırmalıyız.bende pko var.n'olur bilenler varsa soğan ve incir kürünü bana açıklasın.bu gibi şeylerde adet günü ve sonlandırma günü de önemli.cvplarınızı bekliyorum.hepiniz AEO.

selam canım maalesef ben bugün regl oldum moralim çok bozuldu ağladım hatta eşime nasıl söyliycem diye düşündüm onunda morali bozuluyor belli etmemeye çalışsada ama durmak yok incire devam bugün ikinci 21 e başladım havuç alıp onunla yapmayı düşünüyorum havuçta yumurtaları çatlatıyormuş zaten çatlatma iğneside vuracak doktor bu ay inşallah bu kez olur. inşallah sen regl olmazsın şu anda hamilesindir .

mrb canım ben ibrahim saraçoğlunun sitesinden okuduklarımla cevap veriyorum sana soğan kürü için adetin bitiminden 10 gün sonra başlayın yazıyor 15 gün uygulayın 15 gün ara verin ve sonra 15 gün daha uygulayın diyor. soğan küründen sonrada incir kürünü öneriyor. incir kürüne istediğiniz zaman başlayabilirsiniz diyor ben 3. gün başladım klomenle birlikte kullandım bende işe yaradı daha öncede yazmıştım okudunsa yumurtalarım gelişti ama hamile değilim o başka mesele inşallah sen uygular ve hemen hamile kalırsın bende vazgeçmedim tabikiiii devam edicem :CüvCüv: olana kadar sırnaşık şey

ya canım ya bende bu gün regli oldum tamda günüde benim ki hep erken gelirdi en geç 2 gün önce olrdum genelde 5 gün önce olurdum.aşılama yaptıdığım da bile günüden önce oldum.neyse buda işin cilvesi olsun bide bu bal tarçın çörekotunu denyeceğim bakalım iyi haberlerinizi bekliyor olacağım.ama kız hayırlısı deyin geçin biz öyle yapıyoruz artık espiri bile yapar olduk eşime senin gibi göbeğe sahip olmak için ne uğraşıyorum diyorum

yokk nermincim hiççbi zarararı yokkk sonuçta incirr bu yaii..yediğimz bişeyy..kürüne davam et sen..moralinide bozma bizde bekliyoruz bakkkinşalah olakk:Saruboceq:
yumurtaları ğeliştiriyoooCADIARZU yola devam...

adetin ilk ğünüde olur...6 ay devam edenler var.sana kalmışş canımCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…