İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

gunaydin, yokmu yeni gelismeler, kure baslayanlar, bitirenler, hamile kalanlar kalamayanlar, ben kendimi soyliyeyim halaaaaa hamilelik falan yok, umut dunyasi bekliyoruz, haberleri bekliyorummmmmmmmmmm

yokk canım hemen hemen bakıyorum topiğe
şuan bekklemekteyizzz...umuutlaa olcak ama :Saruboceq:
haberler gelcek sanada :Saruboceq::Saruboceq:ediyoruzz........

slm arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim inş çabalarımız boşa gitmez ben4 senedir evliyim 3 senedir çocuk için uğraşıyoruz olmadı geçen ay soğan kürü yaptım b.ç.t. kürü yaptım olmadı yine adet bile olamadım sonra ilaç kullandım dün adet oldum bugün bu küre başlıyorum işe yarar inş.allah hepimizin dualarını kabul etsin

Selam kızlar 9 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor bu ay yumurta takibi yaptırcam 2 gündür incir kürü yapıyorum benimde yarım bardak çıkıyor 2 defada içiyorum tatlıyı severim ama bu baya bi tatlı oluyor :)) yarın adetin 3. günü doktoruma gideceğim bakalım klomen verecekmi aslında eşimde tedavi görmeliymiş yeni öğrendik oda 1 haftadır ilaç kullanıyor ama ben sürekli adet gecikmesi problemi yaşıyorum ve yumurtlama sorunum olduğunu düşünüyorum bakalım size burdan yazarım sonuçları incir kürünün işe yarayıp yaramadığı 1 hafta sonra yumurtlamada belli olur..ınşallah bu ay gelir bizim yaramazlar..

slm bende de yarım bardak cıkıyodu ama simdi 1su bardagı cıkartıyorum 2.5suba suya 7tane incir koy 15dakika kaynat bide öyle dene ok ha birde doktora gidince bi faydası oldumu yaz ok

bendede 3yıl oldu bebek istiyoruz asılama oldum tutmadı bide bu kürü deneyim dedim bu ay ilk defa yaptım bakalım sonuz ne olacak dua edin pls:ecrin_bebek:

slm bende de yarım bardak cıkıyodu ama simdi 1su bardagı cıkartıyorum 2.5suba suya 7tane incir koy 15dakika kaynat bide öyle dene ok ha birde doktora gidince bi faydası oldumu yaz ok

Ben 10 inciri 2.5 su bardağı kaynamış suya atıp 20 dk kaynadıktan sonra altını kapatıp ılımaya bırakıyordum ve yarım bardak anca çıkıyordu dün altını kapadıktan sonra bardağa aldım çabuk ılıması için ve 1 bardak çıktı demekki incirler ılıyana kadar suyunu çekiyormuş...
Dün gittim doktora bana klomen de verdi gelecek ptesi bakacak yumoşlara sonucu yazacağım arkadaşlar..

arkadaşlarbende aranıza katılıyorum bende 10 yıllık evliyim bir kez tüp bebek dedim ve sonucunu bugün aldım negatif keçi boynuzu kürünü çok duydum ve bugun aldım eşime içerecem bugün başlıyoruz

arkadaslar dün bende basladim incir kürüne insallah bir faydasini görürüz esimede bugün keciboynuzu kürüne baslaticam.buarada kizlar kalmis incirleri ne yapiyosunuz cöpe atmak istemiyorum yazik günah ama aklimada bürtürlü gelmiyo ne yapabilecegim tatli yapsam rejimdeyiz:)acaba derin donduruca koysam misafir geldiginde tatli yapsam bozulurmu incirler???

ikincisi ise keciboynuzu kürünü nasil uyguluyosunuz.5 6 tane keciboynuzunu kirip sicak suya atip 20 dakika kaynatip ilimasini beklicez degilmi???

keçiboynuzu kürü:kaynamakta olan yarım lt klorsuz suya(2,5 su bardağı) 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atıyoruz.3 dk kısık ateşte kaynamaya bırakıyoruz.3 dk sonra ocağın altını kapatıp 20 dk dinlenmeye bırakıyoruz.dinlenince keçiboynuzlarını kaşıkla çıkarıyotuz.soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına diğer yarısınıda gece yatmadan önce içiyoruz 1 hafta sabah akşam eşimize içiriyoruz.sonra 3 ay boyunca sadece akşamları içiriyoruz.3 ay sonunda arada bir gene yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…