indirimler & kampanyalar

bende dün bimden zıp zıp top aldım 6.50 tl.kocaman bişey benim işime daha cok yarayacak :))) üstünde tutma yeri var 3 yas ve üzeri için.ben şimdiden güzel şeyler gelince alıyorum ilerde oynar.
uzaktan kumandalı jipler var 12.50 tl.barbie gelin damat var 7.90 tl.diadanda hareketli dans eden şarkı söyleyen peluş kurbağa aldım 14.90tl ve arı maya aldım 10.90tl.arı vız vız vız arı vız vız diye sarkı söylüyor dans ediyor.biz ondan 40 çıkarma hediyesi olarak almıstık derine cok sevmişti bozuldu yine aldım.

derinde hiç oyuncak v.s oynamıyor kumanda telefon kumanda pilleri.kumandayı pilleri çıkarıp veriyorum alıyor arkasını cevirip bakıyor pil yoksa fırlatıp atıyor:)))
sallanan salyangozda almıstık yüzüne bakmıyor yaramaz toplar yüzüne bakmıyor bugün aldıklarımında yüzüne bakmıyor.ancak benim tepeme cıkıyor :)))
nasıl bakıyor yanına oturacaksın öyle tek asla oynamıyor.
ne yapacagız bilmiyorum bende artık bişey almayoı düşünmüyorum.büyüsünde hayırlısıyla ondan sonra alısverişe devam.saglıkla büyüsünler oynasınlar kuzucuklar.allahım yavrularımızı korusun.

bende almıyorum kızlar oyuncak alan bizimkisinde şimdi şöyle bir hastalık gelişti eline bir oyunck yada kumanda tlf vesaire alıp parkeye hızlıca çarpıp ses çıkartıyor yda eliyle bir nesneyi uzanabileceği en yüksek yere koymaya çalışıyor sonra ordan indirip tekrar yere yani herşey kırııp dökülüyor geçen oyuncak tlf gelmişti hediye şimdi tlf dan ses falan çıkmıyorkaydirigubbakcemile3

Kanz da indirim başladı %50 ye varan ürünler seçilmeden kaçırmayın.
Benetton da girdi oda % 50 ye varan diyor ama aksesuarlarda % 10 giysi lerde % 20 civarı indirim var haberiniz olaaaa .
Bim'e 18 inden itibaren gelicek olan bir araba var içine hayvan şeklinde küçük oyuncakları giren müzikli birşey güzel benim yeğenimde var oynını 14 tl ye almışlardı 7.90 .
25 inden sonra da çamaşır makinesi ve süpürge seti geliyor onlarda pilli 10.90 tl.

şu bim olayı süper ya kaçırmadan takip etmek lazım ama ben pek beceremiyorum (

Ben anneme söylüyorum onda görüyorum zaten broşürleri hemen işaretleyip bunları al diyorum annem aldığı için bana daha da bir ucuza geliyor hatta bedavaya :))

Canım ben internetten takip ediyorum. Sanada tavsiye ederim. Beğendiğim birşey olursada gidip alıyorum.

teşekkür ederim canım iyi fikir :)

Ben anneme söylüyorum onda görüyorum zaten broşürleri hemen işaretleyip bunları al diyorum annem aldığı için bana daha da bir ucuza geliyor hatta bedavaya :))

özlemcim bu fikir daha süpermiş ama ben anneme söyleyince işin içine bir de kargo masrafı giriyor :S
zaten arada ondan haber geliyor şunu alayım mı bunu alayım mı diye

Kızlar mothercare pırlantalı urunler gununu bılmeyen yoktur sanırım. Bugun yazamadım yogunluktan.

Bırde YKM magazalarında normalde ayın ortası ındırımı oluyor. Cocuk reyonunda baya bır sey vardı. Kalıteyı ucuza alıyorsun. Bu ay yılbası nedenıyle ındırım 15-16 ve 17 sınde olacak.
Aldıklarımı buraya mı ekleyeyım bugun ne aldık kısmına mı bılemedım...
Sanıırım uykuuummmda gelıyor

Bugün ne aldık bölümüne eklede bakalım bizde melek :)) güle güle giysin yakışıklı oğlun

arkadaslar ist anadolu yakasinda mothercare kendi magazasi varmi.ben bilmiyodum pirlantali gunler oldugunu.sitesini inceledim ama ingilizce pek bisey anlamadim acikcasi
size gore neler uygu mesela ben pek piyasa arastirmasi yapamiyorum bebekden dolayi.
gecenlerde okumusdum kozyatagi carrefour karsinida bi yerde varms satis yeri orasi duruyormu

tesekkurler herkesea.s.

evet arkadasım olmaz mı hemde bır suru.. Kendı sıtesınden bakma. Mothercare urunlerını yurtdısından ıthal eden tedarıkcı fırma Demsa. adres veremıyorum. Googledan demsa group dıye ararsan Turkce sıtesı cıkar.
Eger ındırım gunu haftasonuna gelmısse ben Bagdat caddesındekı mothercare gıdıyorum. Ordakı 3 katlı. dolayısıyla cesıtde cok oluyor. Indırım gunu hafta ıcıne denk geldıyse Cevahırdekıne gıdıyorum ordada cok cesıt oluyor buyuk olmasada.

Kozyatagında kı de yakın benım evıme yuruyerek sanırım 15 dk gıdıyorum. Ama orası outlet. Her zaman cok sey bulamayabılıyorsun. Donem donem sepet urunlerı cıkıyor o zaman cok ucuz oluyor ama takıp etmek lazım. Ben sepet urunlerınden badileri tulumları 3TL ye almıstım. Hemde defosuz.
Pırlantalı urunler gunude her ayın 15 ınde oluyor.

Heee Kozyatagına gıdeceksen Demsa grubun getırdıgı cok guzel markalar var. Ben Guess markalı bır cantayı gecenlerde ordan 50 mılyona aldım.

Bız prıma 4+ kullanıyoruz. Real dekı 120 lı paketlerden aldım en son.120 lı paket 34,99 idi.
Buyuk marketlere gıdemedıgım zaman evın yakınında bulunan mıgros ve real de kı ındırımlerı takıp edıyorum.

5 numaraya gecen var mı bu arada arkadaslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…