indirimler & kampanyalar

arkadaşlar 16 ekim cuma günü bim markete bebek uyku tulumu,battaniye,uyku seti gibi birçok bebek ürünü gelecekmiş.uygun fiyatlarda üstelik.uyku tulumu 11,50tu hatırladığım.yararlanın derim.

dialarda prima mega paket 20,95,aptamil 1-2-3 200gr tanesi 10tl. A101de can bebe 10,50-ŞOK markette de can bebe 10,50

arkadaşlar 16 ekim cuma günü bim markete bebek uyku tulumu,battaniye,uyku seti gibi birçok bebek ürünü gelecekmiş.uygun fiyatlarda üstelik.uyku tulumu 11,50tu hatırladığım.yararlanın derim.

Çok teşekkürler canım sayende mahallenin yeni anneleri bim i kuruttuk bugün :))kaydirigubbakcemile

aynen özlemcim battaniye ve tulum hiç fena değil ama güle güle giysin kuzucuklar

aynen özlemcim battaniye ve tulum hiç fena değil ama güle güle giysin kuzucuklar
Uyku tulumu ve uyku setini altım ben annemde battaniye aldı ama vermedi bana ( bana geldikçe örter çocuklar diyor :))) gerçi uyku setinide o aldı ii oldu yanii :))) ha birde çerçeve aldık vindi puuulu :)))

bende gittim ama bulamadım bizim uyku tulumumuz var ama büyük oılandan alacaktım
saat 4 te gittim bitmiş çok üzüldüm

migroslarda molfix mega paket 2 adet ıslak mendile 23 tl
içindede 74 aadet var ben aldımçok uygun geldi

uyku tulumunu bende aldım gerçekten çok yumuşak kullanışlı.. bi tane kalmıştı zaten ..battaniye falan bulamadım ..resimde uyku setleride güzel görünüyo ama bişi kalmamıştı..

bende tulum aldım kızlar bir tane kalmıştı sarı renk daha yıkayıp deneyemedik.battaniye ve uyku seti kalmamıştı görmedim.

bizde bim den uyku tulumunu aldık 18 aylık olmasına rağmen iyi oldu
uyku seti ve çerçevedende aldım hepsi çok güzel...

maltepe carrefour-armağan oyuncakta-playschool ilk arabam ve yaramaz toplar indirimde 49tl ye aldım
nette fiyatları 70-80tl arası değişio.

e-bebekte de playschool ürünlerinde güzel indirim var.

kipada bebek festivali başlıyor.23 ekim-5 kasım arasında,kaydirigubbakcemile2

bebedor,nuby,drbrowns ürünleri %30 indirimli
dalin %30 indirimli
evy baby jumbo 17,50
johnsons bed time %25 indirimli
johnsons ikili ıslak havlu 4,29
anne bakım ve emzirme ürünleri %30 indirimli
hipp %30 indirimli
hero baby %20 indirimli
lansinoh %30 indirimli
bebek kıyafetleri %30 indirimli
19-25 numara arası bebek ayakkabısı 14,90
hacı şakir granül matik,2kilosu 11,90
ayrıca;
kipadan 20tllik prima alan 4 kişiye çekilişle çilek odası
50tllik aptamil alana arzum bebe ateşölçer anında hediye
10tlilik molfix alan 34 kişiye chicco puset ve oto koltuğu
22 ekim-22 kasım arası huggıes jumbo paket alan 30 kişiye 1 yıllık bebek bezi

ayrıca kipada bebk festivali boyunca bol bol bebek için numune ürün de oluyor.daha önce anne-bebek festivaline ittiydim çünkü

yazmayı unutmuşum,

aptamil 2-3 35,90 yanında 250gr kaşık maması hediyeli
aptamil junıor 10,90-ki heryerde 12 en az) yanında milupa organik kavanoz mama hediyeli

dalin ürünlerinden 10tllik alışveriş yapana arzum bebbe sterilizatör,buharlı pişirici veya nemlendirici(kaç kişiye olduu yazmıyor)

kipadan bizde yeni doğan bez aldık prima 19.90 dı
fakat çoğu şey kalmamış

kızlar kipa kampanyasında çok ahım şahım birşey yok...dün gittim...hipp ürünleri gerçekten ucuz..ve tekstil...onun dışında bezler, ıslak mendiller filan bana cazip gelmedi...yalnız oğlana mont, 2 pantolon, şapka filan aldım...epey ucuzdu...pantolonlar çok şık...13.90 tl..mont eski parka modellerinden acayip cici durdu oğlanda 25 tl...şapka da 3.90 mı neydi..o kulakları kapatan tas modellerden...hipp in de organik kavanoz mamalarından aldım..bir de aptamil 3/900 gr. huggies mendil hediyeli 35 tl...mendile 3 tl saysan 32 ye geliyor ki bu da ucuz fiyat...

bizde bu akşam carfura gittik molfix bebek bezinde indirim var kızlar 120 lik 34.90 falan fiyatı.
birde activex sıvı sabun yanında yedek şişesiyle beraber 4.5 civarı fiyatı.

Joker maxi toys da Playskool oyuncaklar % 30 indirimli bir hayli farkediyor fiyatlar Clipso 50'li kova aldık 52 den 35 e düşmüş fiyatı .

kipa kurtköy mağazasında 31 ekim cumartesi günü 6-12 ay bebek emekleme yarışması yapılacakmış.molfixten 10 tl ve üzeri alışveriş fişi gösterip,form doldurup katılıyormuşuz.
Katılan tüm bebeklere molfix ıslak havlu,
1.bebeğe chicco happy snack mama sandalyesi
2.bebeğe aktivite masası
3.bebeğe molfixten sürpriz hediyeler varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…