indirimler & kampanyalar

Dandini sağol canım Kipa yı belirttiğin için bende bugün Kipadan aptamil 2 yanında sütlü prinçli muhallebi 250 gr.lık hediyeliydi 35.90 tl.
Nubynin kaşıklarından aldım 3'lü 7.70 tl.
tşört aldım 3 tl. ve çok güzel bir tulum polar ayak kısmı kaymayı engelleyici 11.90 tl.
Derin huysuzlanınca çabuk çıktım ama BURSA KıPA da hala bir çok ürün var kızlar aklınızda bulunsun

cok guzel ve gerekli bir baslik olmus. yeni kesfettim. lutfen paylasimlarimiza devam edelim.

kocaelide oturanlara outlette indirim panayırı başlamış kanz ve ceylan bebede geçen yılın ürünleri yarı fiaytına satılıyor
özdilekte playskool oyuncaklarda % 30 civarı indirim var

kilerde kazanç kartla molfix ikiz paket 12,90.huggıes jumbo paket 18,90. kipada huggıes ıslak mendil 2,99.migrosta üç adet dalin ıslak mendil 6,90

kızlar real de hipp de promosyon var..2 numara 1 organik (300 gr)+ 1 probiyotik (300 gr) biberon maması 13 tl....yani 1 alana bir bedava..kavanoz mamaları da aynı şekilde 1 alana 1 bedava....bu arada playskoll ilk arabamı bulamayan arkadaşlar o da real de mevcut..49 tl....

kızlar chıcco depo satışı varmış yeri Tuzla mermercilerde.herşey yarı fiyatınaymış.25 kasım cumartesi sabah 9-12 arası satış varmış.bir de bu cuma yani 20 kasımda akşam 6 ile 9 arası.

Son düzenleme:
dandini hayatım ben yarın bu depoya gitmeyi düşünüyorum da yalnız gün kesin mi canım? nerden bakabiliriz..çünkü ayda 1 kez açılıyormuş bu depo... 25 kasım cumartesi değil mesela...çarşamba...bu cuma mı yoksa haftaya çarşamba mı biliyorsan yazar mısın....tabi saatlerini de...

baktım hayatım..kısmet bir gidelim bakalım....cumartesi sabah kalabalık olur da cuma akşamı sanmam..gene olur insan tabi de oto koltuğu bakıcam bende...artık 10 kg ya kadar olanlar çok küçük geliyor oğlana...9-18 kg bakıcam...chicco oto koltuğu kullanan arkadaşlar var mı???*

nestle76 cnm,mesaj geldi bugün telefona,cuma yani yarın akşam 6-9,cumartesi de 9-12 yazıyor.

ıstanubullular ne kadar şanslısınız .Bursa ya da outlet center açıldı herşey mağaza fiyatı hatta daha pahalı ilginç yanii :)) Aylin hadi bakalım ii alışverişler inşallah rahat rahat alırsın istediklerini

kızlar gittim..neler aldım sonra yazıcam..ama yeri biraz tenhalarda olduğundan bulmak vakit aldı..ancak 18.15 gibi varabildik ki çoğu koli boştu zaten..ama yine de aldığım şeyler oldu..çünkü insanlar koli içindekileri kucaklayıp ellerindeki torbalara dolduruyorlar hiç incelemeden..sonrada bir köşede oturup ayıklama yapıyorlar...kalanları bırakıyorlar..o kalanların içinden monttur, ayakkabıdır, penye üstlerdir buldum yani...ayrıca multiway araba aldım..yazın kullanmak için..baston tipli...resimler ve fiyat bilgilerini sonra vereceğim...

hadi bekliyoruz............neler aldın kaça aldın çok merak ediyorum şahsen..............

resimleri daha sonra eklemekle birlikte hemen fiyatları yazayım..ayakkabılar 20 tl..kışlık....multiway puset 179 tl....kalın kışlık mont 25 tl...polarize güneş gözlüğü 20 tl...yemek seti easy meal (sert plastik önlük+çatal kaşık+emzik+biberon emziği 2 adet) 5 tl....uzun kollu penyeler 5 tl...uzun kollu penye tulum 10 tl....biberon 4 tl...çorap 3 tl...

ooo süper hadi resimleri eklede görelim hayatım....bende istiyorumda bize cok uzak....oyuncak falan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…