indirimler & kampanyalar

aylin çok ucuza almışsn canım resimleri bekliyorum sabırsızlıkla özellikle şu puseti merak ettim

arkadaşlar migrosta bu hafta aptamil devam sütlerinden alana 125 gr lık mama hediye veriyorlar .17 civarı birde bize aptamil % 20 indirim göndermişti çok uyguna almış olduk.

nestle merak ettim aldıklarını ya bu akşam koy artık resimlerini annemler tuzla da oturuyolar onlara haber vermediğime çok pişman oldum geçen hafta ordaydım ordayken duysaydım kesin giderdim
ben chıcconun mağazasında montlara baktım fiyatlarını sordum en uygunu 120 di düşünün artık çok iyi bulmuşsun
bidahaki tarihte bayramın birinci gününe denk gelmiyo mu o gün açılırmıki
sanırım iki ayda bir yapılıyo

canım bir dahaki 3 ay sonraymış bir değişiklik olmazsa eğer...bu geçtiğimiz cuma ve cumartesi arka arkaya 2 gündü canım...fotoğrafları koyucam da bir ortalık rahatlasın çınar uyusun...

http://www.e-bebek.com/i/p/300/47/mCHI-69747_1.jpg puset bu hayatım...ben çekene kadar merakta kalma dedim...yağmurluğu ve içi polarlı şapkalı tulumu da var...

Aylin güle güle kullansın Çınar yen, cicilerini çok çok ucuza almışsın süper yanii .Bu puseti ablam kullanıyor benim çok rahat yeğenim 2 yaşını geçti hala rahatlıkla kullanıyor katlaması falan süper güle güle kullan canım iyi güneşli günlerde

Kızlar dün real den
4+ 120 li prima bebek bezi 33,90
Milupa Aptamil 33,90 (huggies ıslak mendil hediyeli)
hipp kavanoz mamaları 1 alana 1 bedava 2,39

Kızlar, 24 kasımdan 10 aralığa kadar Real marketlerde bebek şenliği var.
Hipp 300 gr devam maması 8,99
Pınar ilk adım sütü 1,49
Avent biberon 260 ml 12,99
Bebdor cam biberon 9,99
Dlin 150 ml biberon 3,99
Dalin ikili silikon emzik 4,99
Avent ikili kaşık 8,99
3kg omobaby konsantre 11,99
Nıvea atta çanta 35,99
Prima Fırsat paketi 37,99
Pampers ıslak havlu 2,99
Bebedor 5li ıslak havlu 10,99
johnson ıslak havlu 2,69
porselen mama seti 24,99
cam rende 4,99
çıtçıtlı bodyler 4,99-5,99
bebe tulum 0-36 ay 9,99
yürüteç 29,99
bebe bornoz 12,99
bebe yorgan yastık set 24,99
bebe battaniye 21,99

kataloğun arkasında Bursa mağazasının adresi var,Real'in internet sitesinde promosyonlar-bebek fırsat broşürü var.tüm mağazalarda geçerlidir diye düşünüyorum.

canım saol haber verdiğin için ama realden daha bu haftasonu 120 li 4 + prima bebek bezi fırsat paketini 34,99 a aldım..

canım sağol şimdi realin sitesinden baktım gördüm bezler falan baya uygun

Çok sağolun kızlar çok uygun ve çok çeşitte var indirim denk gelirse gidip bakmak lazım bizede real ters (

kızlar bim lerde mehtap ultrasonic hava nemlendiricisi 35 tl..aldım bu akşam bir tane...kaloriferler yanmaya başlayınca çok kuruyor hava..oğlanın burnu tıkanmasın dedim..ayrıca fiyatta çok uygun söyliyim...geçen cuma nın ürünleriymiş kaldı mı bilmem....

bu arada şok larda da disney in oyun çadırları 19.90 tl..aldım ama içindeki sabitleme borusu kırık çıkınca geri götürmek zorunda kaldım...tek kalmış o da...geri verdim yani..buluırsam başka yerde alıcam ama...aklınızda bulunsun...

kullanmaya başladın mı memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…