• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertilite en büyük sınavmış arkadaşlar

evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş
Canım inşallah en kısa zamanda anne olursun. Daha başındasın belki de bu kadar çaresiz hissetme kendini. Tamam hiç kolay değil ama güçlü olmak zorundasın. Senin gibi binlerce insanın yıllarca bu bölümde savaş verdiğini tmttma. Hiç-bir zaman ümidini kaybetme.

Başlığınızı bi daha okuyun evlat acısı çeken var sevdiğini kara toprağa veren var sizin ümidiniz var en azından 5 yaşında oğlunu kanserden kaybeden var o ne yapsın şükredin beterin beteri var dua edin bol bol Allah inşallah hemen nasip eder
En büyük acı bu olsa gerek. Bazen bunu düşünmeye kalkıyorum düşünemiyorum bile. Allah sabır versin böyle ailelere

Kaçıncı denemede tuttu. Transferden sonra kaç gün yattın dinlenme sürecinde
Canım çok şükür ilk denemede tuttu. 9 gün yattım bakacak kimsem olmadığı için kalktım hatta o 9 gündede tam yatmadım ama ağır iş yapmadım sadece yemek Bulaşık 11. Gündü heralde meraktan eczaneden tahlil aldırdım yaptım silik iki çizgi çıktı inanamadım randevu günü gittiğimde doktor hamile olduğumu söyledi ben hala ibanamıyordum, rabbim herkese nasip etsin biraz sabır ins

Canım çok şükür ilk denemede tuttu. 9 gün yattım bakacak kimsem olmadığı için kalktım hatta o 9 gündede tam yatmadım ama ağır iş yapmadım sadece yemek Bulaşık 11. Gündü heralde meraktan eczaneden tahlil aldırdım yaptım silik iki çizgi çıktı inanamadım randevu günü gittiğimde doktor hamile olduğumu söyledi ben hala ibanamıyordum, rabbim herkese nasip etsin biraz sabır ins
Amin canım inşallah. Allah bağışlasın. Ben ilkinde test gününe kadar yattım çok bunaldim stres yaptı yatmak bende. Test yapıldı negatif sonuç aldım o kadar sıkıntıdan sonra bunalıma girdim hayata küstüm resmen. Kendimi zor toparladım şimdi ikinci olacak beni üç günden fazla kimse yatıramaz kimse de gelmesin ben stres oluyorum dedim

Amin canım inşallah. Allah bağışlasın. Ben ilkinde test gününe kadar yattım çok bunaldim stres yaptı yatmak bende. Test yapıldı negatif sonuç aldım o kadar sıkıntıdan sonra bunalıma girdim hayata küstüm resmen. Kendimi zor toparladım şimdi ikinci olacak beni üç günden fazla kimse yatıramaz kimse de gelmesin ben stres oluyorum dedim
Ahh canım ya hiç stres yapma hele bir kucağına al zaten depresyona strese Zaman'ın kalmayacak Doktorlar yatmanın çokta bir etkisi yok dedi bende ağır kaldırmamaya , süpürge falan açmadım ilk etaplarda ins kolayca kavuşursun bebeğine yumurta Toplama falan yapıldı mı?

Ahh canım ya hiç stres yapma hele bir kucağına al zaten depresyona strese Zaman'ın kalmayacak Doktorlar yatmanın çokta bir etkisi yok dedi bende ağır kaldırmamaya , süpürge falan açmadım ilk etaplarda ins kolayca kavuşursun bebeğine yumurta Toplama falan yapıldı mı?
İlk tüp bebekte kalan yumurtları doldurduk biz geçen sene yapmadık süreyi uzattık bu sene yaptıralım çıksın aradan diyoruz tutacağına çokta inanmıyoruz açıkçası bu kez sonuç negatif olsa bile bizi etkilemeyecek gibi görünüyor :) Bende yatmanın saçma olduğunu düşünüyorm rahme kan gitmiyor mantıken bakınca. Üç gün yatarım sonra teste kadar da hiç-bir iş yapmam evde. Allah vercem deyince verir zaten olacağı varsa olur. Hayırlısı :)

Bende 3 yıldır uğraşıyorum ve bu ara sureklı herkes bana doktor bulup tüp bebege yönlendirme akıl verme modunda
İşte bu insanı daha çok strese itiyor. Onlar iyilik yapmak için söylüyor ama psikoloji onu öyle kabul etmiyor malesef

Aynen herkes le bu konuları konusmak isyemiyr insan ve ztn stres yapıyorsun birde milletin sizin cocugunuz neden olmuyo acaba diye düşüncelerini anlıyorsun
Evet. Bi de diyemiyorsun ya rahatsız olduğunu bu konulardan o kötü :) tamam ona da giderim bi ara deyip geçiyorsun. Zaten bi sürü doktora gidiyoruz

evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş
Ben mayista 4 yillik evli olucam Yaklasik 2 yil cocuk icin ugrastim.Iki düsügüm var.Beterin beteri var saglik olsun. Çocuk oldugunda başimiz göğe ermicek.Rabbim hepimizi mutlu guzel gunler gostersin.Benle evlenen herkesin cocugu oldu.Her hamile haberinde agliyorum bir ben kaldim.Nasip boyleymis.Fazla takmamaya bakalim hayat herşeye rağmen çok güzel

işte o benim. 5 sene sonra tüp bebekle hamile kaldım. 30 haftalık doğuma alındım bebeğim 10 gün yaşadı. Hala kucağım boş :KK43:
Çok çok geçmiş olsun.. ben de 19. Haftada kurtaj olmak zorunda kaldım ilkinde.. dilerim tez zamanda siz de hamıle kalır ve kucagınıza alırsınız

Soğan kürü kist yapmaz , kist oluşumunu engeller.ama sizde kist oluyor mu ki
Hayir, su ana kadar bildigim kadariyla kist olusmadi. Internette oyle yazilar okudum kist yaptigindan bahsetmisler. Bos yere kist yokken bir de basima o sorun gelmesin diye yapmadim. Ama sik sik enfeksiyon oluyorum. Iyi geldigini duymustum.

yaş kaç oldu ben bir taneye razıyım artık hayırlı ve sağlıklı bir şekilde zaten 2.yi bnm de yaşım müsaade etmicek yani 35 e kadar doğumları tamamlayın diyorlar ya o yüzden dedim
evlendikten 8 sene sonra doğdu ilk kızım. sebepsiz infertilite dendi.

ilk doğumu 35, ikinciyi 36, üçüncüyü 38 yaşımda yaptım.

Rabbim isteyen, bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

@goncammm48 canım malesef interfilite değil evlat acısı yaşamak en büyük sınav.. Ayrıca hamile kalırsın ama o çocuk doğana kadar ömründen ömür gider.. Ben üstüne ceket atılsa hamile kalabilecek birisiyim ama evladımı kaybettim doğduktan 5 gün sonra emin ol hiç kalmasaydım diye çok dedim..

inşallah seninde olur bebeğin sağlıkla kucağına alırsın.. daha 1 bucuk yıl olmuş millet yıllarca hiçbir sorun olmadan deniyor. Hayırlısını iste canım.. Allah en güzel zamanda nasip eder evladını

Hayir, su ana kadar bildigim kadariyla kist olusmadi. Internette oyle yazilar okudum kist yaptigindan bahsetmisler. Bos yere kist yokken bir de basima o sorun gelmesin diye yapmadim. Ama sik sik enfeksiyon oluyorum. Iyi geldigini duymustum.
Evet enfeksiyona da iyi geliyor, yumurta çatlama sorunu vardı bende çatlamayıp kist oluyordu kullandım ben. Benimde 5 yıl olmadı sebepsizdi bizimki de. Sonra kendiliğinden kaldım. Bekleyin sabır deyin dua edin, herşeyin vakti zamanı vardır, allahım tez vakitte doldursun inşallah

Back
X